Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά, με τέτοιες αγωνίες, καλύτερα κάποιος να πηγαίνει σε branded, να ζήσει αυτός ήρεμα και οι υπόλοιποι καλύτερα.

Δεν το υποτιμώ, αλλά πραγματικά κάθε αγωνία του καθενός προσωπικά, έχει και τη λύση της.

Ακόμα και να σιγουρευτεί ότι όντως κάποιος δεν του τράμπαρε τα επιμέρους εξαρτήματα κατά τη συναρμολόγηση, κάπου αργότερα αν αρχίσει κάποια αστάθεια, ποιός ξέρει με τη φαντασία του καθενός, τί έχει κάνει ο απατεώνας συναρμολογητής και κατάφερε να αφήσει και τα ίδια S/N hard coded στην πλακέτα. 😁

Branded και το κεφάλι ήρεμο.

• Like 2
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, hoodrich είπε

,ο κοσμος πειναει και μαλλον δε ξερεις που κυμαινονται τα μεροκαματα για το 8ωρο εξω

AAAA , εκεί είναι το πρόβλημα σου ότι ψάχνεις για πεινασμένο. Με τυρόπιτα θα τον πληρώσεις?

Ετσι μας λύνεται η απορία που δεν βρίσκεις να στο συναρμολογήσουν σπίτι.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 6
Δημοσ.

Θεωρώ απαράδεκτη την επίθεση που μου έκανες προσωπικά. Το ότι δεν μπορείς να βρεις κάποιον για μια τόσο κοινή εργασία φανερώνει το ποσό περίεργος άνθρωπος είσαι. Και αγενής μαζί. 

Κοίτα να βελτιωθεί πρώτα από όλα, σαν άνθρωπος και μετά κοίτα τα μηχανήματα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

2 σελίδες και ακόμα δες μας έχει πει ο TS τι το τόσο εξωπραγματικό έχει αγοράσει. Αν πχ έχει πάρει εξαρτήματα για custom γυάλινο water cooling, και θέλουν κόψιμο και λύγισμα οι σωλήνες, τότε και τα 150 που του ζήτησαν λίγα είναι. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, filip123go είπε

2 σελίδες και ακόμα δες μας έχει πει ο TS τι το τόσο εξωπραγματικό έχει αγοράσει. Αν πχ έχει πάρει εξαρτήματα για custom γυάλινο water cooling, και θέλουν κόψιμο και λύγισμα οι σωλήνες, τότε και τα 150 που του ζήτησαν λίγα είναι. 

Δεν λεει γιατι μεχρι να το συναρμολογήσει θα θελει αναβάθμιση 😋

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, hoodrich είπε

ο κοσμος πειναει και μαλλον δε ξερεις που κυμαινονται τα μεροκαματα για το 8ωρο εξω.Δεν σου ειπε κανεις οτι δινω μεχρι 20 ευρω αλλα δε δινω και 100 κ 150 οπως μου προτειναν.Σε εξουσιοδοτημενα σερβις που ρωτησα με 25 ευρω εχεις συναρμολογηση και τεχνικο ελεγχο .Το να bootaro windows το κανω κ μονος μ 

είμαι ένας από αυτούς που σου έστειλα και αποσύρθηκα να αναλάβω όταν μου απάντησες διάφορα μιας και έκρινα οτι δεν βγαίνει άκρη.

Προς ενημέρωση όσων μπήκαν στο κόπο να σε βοηθήσουν.

(δε θα αναφερθώ προφανώς σε τίποτα προσωπικό που μοιράστηκες σε ΠΜ αλλά θα μείνω στα γεγονότα όπως τα παρουσιάζεις)

1)

Οτι ο κόσμος πεινάει και η εργατοώρα έξω ξεκινάει από 2ευρώ δε σημαίνει οτι η εργατοώρα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ είναι στα 2ευρώ.

Αν δηλαδή είχαμε φτάσει σε συνθήκες Πακιστάν με τι θα πλήρωνες το στήσιμο; Με ένα πιάτο φαγητό και μισό λίτρο πορτοκαλάδα;

Να χρεώσει δηλαδή και ένας χειρούργος κάποιον συγγενή μας για μια ορθοπεδική επέμβαση με 2ευρώ την ώρα; Ή μήπως εκεί για να γίνει σωστή δουλειά θα πας και από μόνος σου φακελάκι ένα 100άρικο έξτρα από τα 50ευρώ της επίσκεψης και μόνο για να προσέξει τον άνθρωπό σου;

2) Εφόσον σε εξουσιοδοτημένα σερβις ρώτησες και είπαν 25ευρώ γιατί μπήκες στο κόπο να ψαχτείς αλλού; Μήπως γιατί η έλλειψη κριτικής σκέψης σου δε σου δίνει εμπιστοσύνη πουθενά άρα και δεν έχεις κριτήριο γιατί κάποιος να χρεώνει τόσο όσο νομίζει;

3) Είδαμε και στο δίπλα θέμα με το παλιό μηχάνημα που έβαλες στικάκι για επιδιόρθωση και τα έκανες χειρότερα. Και δε ξέρεις καν αν έσβησες και τι πείραξες.

Όπως βλέπεις απαντώ μόνο στις δημόσιες προτάσεις σου που παρέθεσα αποσπασματικά και δεν αναφέρθηκα καθόλου στο "εσωτερικό" κομμάτι που για να αποσυρθώ πάει να πει οτι ακολούθησαν την ίδια λογική.

Το συμπέρασμά μου είναι οτι τελικά η ελεύθερη αγορά είναι εκεί έξω για όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες και όλους τους τύπους ανθρώπων. 

Στο έγραψα και στο μήνυμα. Εύχομαι να βρεις κάποιο παλικάρι να σου κάνει σωστή δουλειά και να τον πληρώσεις σωστά.

• Like 5
Δημοσ.
20 ώρες πριν, hoodrich είπε

Καλησπέρα αγαπητά μέλη,χτίζω ενα καινούργιο pc και εχω παραγγείλει ολο το hardware κομματι κομματι.Το θέμα είναι οτι δεν είμαι οικείος με τη συναρμολόγηση του και επικοινώνησα με το e-shop παρόλο που δεν τα πήρα απο εκει και μου είπαν οτι αναλαμβάνουν συναρμολόγηση.Ο φόβος μου ειναι ο εξής:εχω ρίξει πολλά λεφτά το build είναι ακραίο και εχουν αρχίσει και μου μπαίνουν ιδέες οτι μπορούν να με εξαπατήσουν αλλάζοντας μου κομματια με άλλα μεταχειρισμένα και μετά τρέχα γύρευε,να εχω προβλήματα και να πρέπει να κάτσω να τρέχω με το μαγαζί που τα πήρα σαν ελατωματικά.Το ερώτημά μου είναι πως μπορώ να διαβεβαιωθώ οτι αφ ενος δε θα μου πουν μετα οτι δε μας παρεδωσες αυτα που οντως τους εδωσα και δευτερον πως μπορω να ειμαι σίγουρος οτι αφου ανοίξουν τα κουτια δε θα μου τοποθετήσουν  άλλα απο αυτά.Υπάρχει καποιος τρόπος αν βγάλω τα barcode των κουτιών φωτογραφια η καποιος σειριακός μοναδικος αριθμος που ν αναγράφεται πανω στο hardware  ωστε να μπορώ να είμαι σίγουρος ότι δε θα μου τ αλλάξουν?Για το πρώτο εχω σκεφτεί μηπως εχω γραψει απο πριν σ ενα χαρτι οτι παραλαμβανουν τα παρακατω προιοντα σφραγισμενα κλπ κλπ και να απαιτήσω να βάλουν μια σφραγιδα-υπογραφη με ημερομηνια,απο την άλλη σκεφτομαι μηπως φανει κακό και προκαλέσω με αυτό το τρόπο να με εξαπατήσουν.Παρακαλώ πολύ οποιος γνωρίζει να βοηθήσει

Αν τα φέρεις νότια προάστια στα περνάω και εγώ και δεν θέλω Φράγκο  δεν είναι πυρηνική.

Αλλά όλο και κάνα καλό παιδί θα βρεις στην γειτονιά σου και να είσαι παρών.

• Like 1
Δημοσ.

σωστη δουλειά δεν γίνεται με παζαρια 

ρωτας αν ξέρεις η αν εχεις ακριβή ιδεα τι θα κανει ο αλλος σου βγάζει ποσες ωρες θα ασχοληθεί και γιατι και ετσι αποφασίζεις 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έχει κινήσει την περιέργεια η αναφορά περί "ακραίου build" πάντως και περιμένω τον op να απαντήσει.

Τι έχει αυτό το τόσο ακραίο build ;
Μνήμες ram δεμένες με magnetic cores και περασμένες με αναλογικό "αργαλειό" χαλκού στο χέρι ; 
Motherboard και Cpu φτιαγμένα εξ 'ολοκλήρου από σπάνια μέταλλα ;
Custom cooling που ψύχει mobo cpu gpu psu με βαρύ ύδωρ απο αντιδραστήρα ;

Επεξ/σία από catmaster
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, hoodrich είπε

ο κοσμος πειναει και μαλλον δε ξερεις που κυμαινονται τα μεροκαματα για το 8ωρο εξω.Δεν σου ειπε κανεις οτι δινω μεχρι 20 ευρω αλλα δε δινω και 100 κ 150 οπως μου προτειναν.Σε εξουσιοδοτημενα σερβις που ρωτησα με 25 ευρω εχεις συναρμολογηση και τεχνικο ελεγχο .Το να bootaro windows το κανω κ μονος μ 

Το οτι ο κόσμος πεινάει, δηλαδή στον κόσμο σου σημαίνει, ότι πρέπει να βάλεις τον άλλο να στο συναρμολογήσει και να τον πληρώσεις με κάνα ταπεράκι φαγητό για τις γνώσεις και την ώρα που θα σου διαθέσει; Δεν δίνεις τα 100 και 150 αλλά να φανταστώ ότι δεν θα έδινες ούτε και 60 με 80 είμαι σίγουρος, για το "ακραίο" (lol) μηχάνημα σου.
Κάνω ακριβώς αυτήν την δουλειά πολλά χρόνια, αλλά Θεός φυλάξει από τέτοια πελατόνια.

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d3v4st4tor είπε

Τελικά θα σκάσω αν δεν μάθω, πόσο ακραίο είναι το pc? 

Ωχουυυυ,  δεν το κατάλαβες; floppy drive! Είναι πράγματι ακραίο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν ξερω το eshop  πόσο αστείο το βρίσκει όλο αυτό.

Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο και όποιος αρχίζει μία συναλλαγή ήδη προκατειλημμένος κ χωρίς λόγο μάλιστα, καλύτερα να μην συνδιαλαγείς μαζί του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα είναι βέβαιο. Ψάχνει να βρει κάποιον που όχι μόνο να μην τον πληρώσει αλλά να του δώσει και χρήματα από πάνω γιατί θα αποκτήση γνώση από το στήσιμο του ακεραίου μηχανήματος του. Η επικοινωνία που είχες με τον φίλο παραπάνω και το ότι του έβγαλες το λάδι ένα σημαίνει: ότι δεν έχεις ακραίο μηχάνημα αλλά ακραία συμπεριφορά. 

Επεξ/σία από xsterg
  • Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...