Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα θα πρεπει να τον ρωτησω γιατι του εκατσε λιγο πριν τον κορονοϊό και πήρε το επόμενο αμάξι του σε φυσιολογικη τιμή.

Πάντως η ασφαλιστική δεν πρέπει να πήρε ποτέ πρέφα το σκατουλάκι οπότε δε θα πόνταρα σε αυτό.

• Like 1
  • Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, majnun είπε

Τωρα θα πρεπει να τον ρωτησω γιατι του εκατσε λιγο πριν τον κορονοϊό και πήρε το επόμενο αμάξι του σε φυσιολογικη τιμή.

Πάντως η ασφαλιστική δεν πρέπει να πήρε ποτέ πρέφα το σκατουλάκι οπότε δε θα πόνταρα σε αυτό.

Πλάκα έκανα, κάτι να δουλεύει θέλω!

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα.

Θα ήθελα μερικές γνώμες. 

Αλλάζω λάστιχα σε Ibiza 1,2 tsi 140 άλογα. 

Χρήση λίγα χιλιόμετρα το χρόνο , τα περισσότερα σε μακρινά ταξίδια σε αυτοκινητόδρομο και λίγα εντός και πέριξ Ιωαννινων, που υποτίθεται ότι είναι βροχερή περιοχή, αν και τα τελευταία χρόνια οι βροχές δεν είναι τόσες πολλές. 

Μπάτζετ 450. Διάσταση 215/40/17

Falken Azenis FK 520 vs Uniroyal Rainsport 5 

460 τα πρώτα, 440 τα δεύτερα. 

Έχω διαβάσει κάμποσα , αλλά πέστε αν θέλετε και γνώμες . 

Δημοσ.
3 hours ago, HALF EVIL said:

Παιδιά καλημέρα.

Θα ήθελα μερικές γνώμες. 

Αλλάζω λάστιχα σε Ibiza 1,2 tsi 140 άλογα. 

Χρήση λίγα χιλιόμετρα το χρόνο , τα περισσότερα σε μακρινά ταξίδια σε αυτοκινητόδρομο και λίγα εντός και πέριξ Ιωαννινων, που υποτίθεται ότι είναι βροχερή περιοχή, αν και τα τελευταία χρόνια οι βροχές δεν είναι τόσες πολλές. 

Μπάτζετ 450. Διάσταση 215/40/17

Falken Azenis FK 520 vs Uniroyal Rainsport 5 

460 τα πρώτα, 440 τα δεύτερα. 

Έχω διαβάσει κάμποσα , αλλά πέστε αν θέλετε και γνώμες . 

Σε παρόμοια κατάσταση με περίπου 4χιλχλμ/έτος κι εγώ, σκέφτομαι να βάλω το LingLong Sport Master που είναι πιο οικονομικά και έχει προσδοκόμενη διάρκεια ζωής 20-25χιλχλμ δηλαδή 4-5 χρόνια για εμένα. Τη μικρή διάρκεια ζωής την θεωρώ καλό γιατί θα έχει φθορά και θα έχει φρέσκο λάστιχο σε όλη τη ζωή του. Σημείωση ότι δεν χρειαζόμαστε μόνο αυλάκια για να διώχνει το νερό αλλά και λάστιχο που να "πιάνει".

Μέχρι τώρα πετάω όλα τα προηγούμενα με 15χιλχλμ, έχοντας διαθέσιμο σχεδόν όλο το πέλμα, αλλά η γόμα ξερή με αποτέλεσμα να γλιστράω συνέχεια.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εχετε ακουσει κατι για κλοπες μπαταριων?

Μολις ανακαλυψα οτι εχουν παρει μπαταριες και απο τα 2 αυτοκινητα (30ετιας) που εχω παρκαρισμενα σε 2 δρομους αποσταση..

Εντωμεταξυ στο ενα την εχω μονιμα σπιτι να την φορτιζω και την αφησα πανω μολις αυτην την εβδομαδα γιατι θα το κινουσα..

• Sad 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, imr είπε

Εχετε ακουσει κατι για κλοπες μπαταριων?

Πολλές φορές. Είχε ανοίξει και θέμα κάποιος εδώ για υπαλλήλους της δεή που του έκλεψαν την μπαταρία. 

Συνήθως οι κλοπές γίνονται σε παλιά αυτοκίνητα

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, zio10 είπε

Τι τις κάνουν τόσο παλιές μπαταρίες;

το βάρος τους είναι λεφτά για την ανακύκλωση.Παλιές καινουργιες δεν παίζει ρόλο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, zio10 said:

Τι τις κάνουν τόσο παλιές μπαταρίες;

Δεν τις λες και παλιεςμ η μια ηταν 6μηνου και η αλλη 2ετιας αλλα 95ρα, απλα τα παλια αυτοκινητα ανοιγουν για πλακα το καπω

Επεξ/σία από imr
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 25/7/2025 στις 9:55 ΠΜ, imr είπε

Δεν τις λες και παλιεςμ η μια ηταν 6μηνου και η αλλη 2ετιας αλλα 95ρα, απλα τα παλια αυτοκινητα ανοιγουν για πλακα το καπω

Η γνωστή μάστιγα οπαδών γνωστής ιταλικής ομάδας 

Στις 24/7/2025 στις 2:39 ΜΜ, filarhos είπε

Σε παρόμοια κατάσταση με περίπου 4χιλχλμ/έτος κι εγώ, σκέφτομαι να βάλω το LingLong Sport Master που είναι πιο οικονομικά και έχει προσδοκόμενη διάρκεια ζωής 20-25χιλχλμ δηλαδή 4-5 χρόνια για εμένα. Τη μικρή διάρκεια ζωής την θεωρώ καλό γιατί θα έχει φθορά και θα έχει φρέσκο λάστιχο σε όλη τη ζωή του. Σημείωση ότι δεν χρειαζόμαστε μόνο αυλάκια για να διώχνει το νερό αλλά και λάστιχο που να "πιάνει".

Μέχρι τώρα πετάω όλα τα προηγούμενα με 15χιλχλμ, έχοντας διαθέσιμο σχεδόν όλο το πέλμα, αλλά η γόμα ξερή με αποτέλεσμα να γλιστράω συνέχεια.

Θα κοίταγα κάτι ένα κλικ πιο πάνω, πχ uniroyal που είναι οικονομικά και καλά ειδικά στο βρεγμένο 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, paylidis said:

Τουλαχιστον δεν ξηλωσαν τπτ αλλο, εκαναν καλη δουλεια

Δημοσ.
6 ώρες πριν, imr είπε

Τουλαχιστον δεν ξηλωσαν τπτ αλλο, εκαναν καλη δουλεια

Μερακλήδες. Απευθείας τραβάνε λίγο τη ντιζα κάνουνε τη δουλίτσα τους κ δρόμο. Εάν βρουν ησυχία σε απαλλάσσουν και από καταλύτη πάντως 

Δημοσ.
Στις 26/7/2025 στις 5:24 ΜΜ, paylidis είπε

Θα κοίταγα κάτι ένα κλικ πιο πάνω, πχ uniroyal που είναι οικονομικά και καλά ειδικά στο βρεγμένο 

Τα Uniroyal τα θεωρείς ισάξια ή καλύτερα από τα Falken ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Τα Uniroyal τα θεωρείς ισάξια ή καλύτερα από τα Falken ;

Τα φαλκεν εμενα δε μου εκατσαν καλα σε εργοστασιακη εφαρμογη, σε αλλο αμαξι ηταν μια χαρά για 5 χρονια που τα ειχα βαλει. Θα ελεγα οτι ειναι ισαξια-ελαφρως καλυτερα στο υγρο τα uniroyal (κ συνηθως φθηνοτερα)

Επεξ/σία από paylidis
  • Thanks 1
Δημοσ.

• Δημιουργία νέου...