Έστειλα κάποια ενημερωτικά email, περί τα 800, σε κάποια άτομα τα οποία έχουν δώσει την έγκρισή τους για ενημέρωση.
Χρησιμοποίησα PHPMailer 6.3.0 στον παρακάτω κώδικα:
<?php
usePHPMailer\PHPMailer\PHPMailer;usePHPMailer\PHPMailer\Exception;usePHPMailer\PHPMailer\SMTP;require'PHPMailer6/src/Exception.php';require'PHPMailer6/src/PHPMailer.php';require'PHPMailer6/src/SMTP.php';
echo "initializing...<br>";
$body ="<html>\n";
$body .="<body style=\"font-family:Verdana, Verdana, Geneva, sans-serif; font-size:18px;\">\n";
$body .="<το κείμενό μου </body>\n</html>\n";
echo "entering sending loop....<br>";
$fn = fopen("mails.txt","r");while(! feof($fn)){
$result = fgets($fn);
echo $result;
$mail =newPHPMailer(true);
$mail->isSMTP();//$mail->SMTPDebug = 2; // 0 = off (for production use) - 1 = client messages - 2 = client and server messages
$mail->Host='websitemail';
$mail->SMTPSecure='tls';
$mail->SMTPOptions= array('ssl'=> array('verify_peer'=>false,'verify_peer_name'=>false,'allow_self_signed'=>true));//$mail->Port = 465; <- Could be 587 or 25
$mail->SMTPAuth=true;
$mail->Username='το όνομα';
$mail->Password='κωδικός';
$mail ->CharSet='utf-8';/* Set the mail sender. */
$mail->setFrom('η διεύθυνση αποστολέα','όνομα αποστολέα');
$mail->addAddress($result);
$mail->Body= $body;
$mail->IsHTML(true);
$mail->Subject='το θέμα';if(!$mail ->Send()){
echo " ERROR!";}
echo "<br>";}
fclose($fn);
echo "<br>";
echo "ENDED!";?>
Τα email των παραληπτών βρίσκονται στο αρχείο mails.txt με 1 διεύθυνση ανά γραμμή.
Τρέχω το php αρχείο και την πρώτη φορά στέλνει 243 emails, τα πρώτα 243 από το αρχείο.
Σβήνω τα email αυτά και ξανατρέχω. Στην προσπάθεια αυτή έστειλε γύρω στα 75.
Σβήνω και πάλι τις διευθύνσεις που είπε ότι πήραν και τρέχω ξανά. Στην προσπάθεια αυτή πήγαν όλα τα υπόλοιπα emails, 480 περίπου, και σιγουρεύτηκα καθώς είχα βάλει τελευταίο το δικό μου και έλαβα κανονικά mail.
Ξέρει κάποιος να μου πει γιατί συνέβη αυτό; Γιατί δεν πήγαν όλα τα email μαζί ή έστω με κάποιον ομοιόμορφο τρόπο ώστε να σπάσω τη λίστα των mails σε 3 ή 4 κομμάτια; Πρέπει να αλλάξω ή να προσθέσω κάτι;
Ερώτηση
doctorized 9
Έστειλα κάποια ενημερωτικά email, περί τα 800, σε κάποια άτομα τα οποία έχουν δώσει την έγκρισή τους για ενημέρωση.
Χρησιμοποίησα PHPMailer 6.3.0 στον παρακάτω κώδικα:
Τα email των παραληπτών βρίσκονται στο αρχείο mails.txt με 1 διεύθυνση ανά γραμμή.
Τρέχω το php αρχείο και την πρώτη φορά στέλνει 243 emails, τα πρώτα 243 από το αρχείο.
Σβήνω τα email αυτά και ξανατρέχω. Στην προσπάθεια αυτή έστειλε γύρω στα 75.
Σβήνω και πάλι τις διευθύνσεις που είπε ότι πήραν και τρέχω ξανά. Στην προσπάθεια αυτή πήγαν όλα τα υπόλοιπα emails, 480 περίπου, και σιγουρεύτηκα καθώς είχα βάλει τελευταίο το δικό μου και έλαβα κανονικά mail.
Ξέρει κάποιος να μου πει γιατί συνέβη αυτό; Γιατί δεν πήγαν όλα τα email μαζί ή έστω με κάποιον ομοιόμορφο τρόπο ώστε να σπάσω τη λίστα των mails σε 3 ή 4 κομμάτια; Πρέπει να αλλάξω ή να προσθέσω κάτι;
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
13 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα