panos0121 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 τις τελευταιες μερες συμβαινει το εξης..οι διαφημισεις στο youtube διαρκουν μεχρι και 3 ολοκληρα λεπτα χωρις να εχω το δικαιωμα να τις παραλειψω ειναι πολυ συχνες(μετα απο καθε βιντεο η και κατα τη διαρκεια του βιντεο)..συμβαινει και σε αλλους?πως το αντιμετωπιζω?εχω adblock αλλα πεταει χαρταετο φαινεται..
kormos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, panos0121 είπε τις τελευταιες μερες συμβαινει το εξης..οι διαφημισεις στο youtube διαρκουν μεχρι και 3 ολοκληρα λεπτα χωρις να εχω το δικαιωμα να τις παραλειψω ειναι πολυ συχνες(μετα απο καθε βιντεο η και κατα τη διαρκεια του βιντεο)..συμβαινει και σε αλλους?πως το αντιμετωπιζω?εχω adblock αλλα πεταει χαρταετο φαινεται.. Κάνε πλοήγηση μέσω browser σε συνδυασμό με blocker που αναφέρεις
panos0121 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 αυτο θεωρω πως κανω..ανοιγω τον chrome και στις επεκτασεις ειναι κατεβασμενοκ και ενεργοποιημενο το adblock..τι κανω λαθος..?δεν καταλαβα..
Nabuko Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά είναι πολλά. Βάλε το uBlock origin Edit: Μιλάμε για pc ή για smartphone? Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2021 από Nabuko
panos0121 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 για pc..το εβαλα..φαινεται να δουλευει..θα επανελθω με νεοτερα..ευχαριστω πολυ παντως..
TheoAlex50 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Το Opera έχει ενσωματωμένο αψογο ad block και αντι tracker για αυτόν τον σκοπό αλλά και γενικά.
Dantε Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Περα απο το θεμα των adblock παντως,τι καταντια ειναι αυτη . Δηλαδη σοβαρα,3 λεπτα διαφημιση?Δε τους περναει απο το μυαλο οτι θα τους σιχαθει ο κοσμος στο τελος?
logokrimenos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Μαλλον εχεις ενεργοποιημένο να σου δείχνει μερικές διαφημίσεις, τσέκαρε ρυθμίσεις του adblock. Για κινητό android βάζεις το Youtube Vanced
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα