polemikos 2.085 Δημοσ. 1 Απριλίου Share Δημοσ. 1 Απριλίου Η εφαρμογή του ψηφιακού βοηθού της Microsoft, Cortana, «αποχωρεί» πλέον από το iPhone και τα Android smartphones. Έχοντας ανακοινώσει το τέλος υποστήριξης του ψηφιακού βοηθού της από τον περασμένο Ιούλιο, η «ζωή» του Cortana app τελείωσε χθες, με τους χρήστες να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που είχαν δημιουργήσει όπως λίστες και υπενθυμίσεις. Αυτό είναι δυνατό μόνο μέσω της έκδοσης για Windows η οποία παραμένει ενεργή ενώ υπάρχει και η δυνατότητα συγχρονισμού των δεδομένων με την εφαρμογή Microsoft To Do που κυκλοφορεί στα App Store και το Play Store. Το τέλος υποστήριξης του Cortana app στις mobile πλατφόρμες, αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την ολοκληρωτική αλλαγή της ψηφιακού βοηθού της Microsoft σε μια «εμπειρία τεχνητής νοημοσύνης στην πλατφόρμα Microsoft 365». Τον περασμένο μήνα, η Harman Kardon αφαίρεσε τη ψηφιακή βοηθό από το έξυπνο ηχείο που κατασκευάζει, το μοναδικό μέχρι σήμερα που υποστήριζε την πρόταση της Microsoft ενώ στην αγορά κυριαρχούν απόλυτα τα Google Assistant και Alexa της Amazon. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
TheoAlex50 98 Δημοσ. 1 Απριλίου Share Δημοσ. 1 Απριλίου Ποτε ειπαμε κυκλοφορησε? 3 κινητα εχω αλλαξει και σε ολα δεν ηταν "διαθεσιμη η εφαρμογη". 😀 1 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
amav 397 Δημοσ. 1 Απριλίου Share Δημοσ. 1 Απριλίου Ο πόλεμος των γυναικών, Cortana εναντίον Alexa εναντίον Siri. Κάτι μου λέει ότι θα κερδίσει ο Google Assistant 1 4 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
nikos9595 141 Δημοσ. 1 Απριλίου Share Δημοσ. 1 Απριλίου Και γω με ποια θα μιλάω τότε ? Η σιριο είναι δυσκολη προτειμο εύκολη λεία Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
ASFE 1.779 Δημοσ. 1 Απριλίου Share Δημοσ. 1 Απριλίου Πρωταπριλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι οχι? 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
pao13 1.373 Δημοσ. 1 Απριλίου Share Δημοσ. 1 Απριλίου τι είναι πάλι η cortana η ουκρανέζα της μικρομαλακης ούτε καν την ήξερα σε ποιον θα λείψει Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
mAs_81 905 Δημοσ. 1 Απριλίου Share Δημοσ. 1 Απριλίου 😂 6 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Moderators Thresh 62.267 Δημοσ. 1 Απριλίου Moderators Share Δημοσ. 1 Απριλίου 1 hour ago, amav said: Ο πόλεμος των γυναικών, Cortana εναντίον Alexa εναντίον Siri. Κάτι μου λέει ότι θα κερδίσει ο Google Assistant Για Smart Home πάντως, λογικά η Alexa. 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Neural_handshake 423 Δημοσ. 1 Απριλίου Share Δημοσ. 1 Απριλίου χρησιμοποιει κανεις σας καποιον απο αυτους τους βοηθους; 3 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
chrisaxa 7 Δημοσ. 1 Απριλίου Share Δημοσ. 1 Απριλίου Νομίζω οι περισσότεροι είχαμε ήδη ξεχάσει την ύπαρξη της.. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
TheoAlex50 98 Δημοσ. 1 Απριλίου Share Δημοσ. 1 Απριλίου 17 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε χρησιμοποιει κανεις σας καποιον απο αυτους τους βοηθους; Εδω ακομα και σε windows phone που ειχα εγω καποια στιγμη δεν ειχαν ενδιαφερθει να την βαλουν... Αρα αφου δεν ενδιαφερετεαι η ιδια η Microsoft γιατι να ενδιαφερθει ο πελατης? Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Tetrabitos 1.043 Δημοσ. 1 Απριλίου Share Δημοσ. 1 Απριλίου Κρίμα γιατί το χρησιμοποιούσα κάθε μέρα, ξυπνούσα και έλεγα: "Καλημέρα Cortana". ...NOT Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Spect~ 11.865 Δημοσ. 1 Απριλίου Share Δημοσ. 1 Απριλίου 1 ώρα πριν, Neural_handshake είπε χρησιμοποιει κανεις σας καποιον απο αυτους τους βοηθους; εγω Google Assistant κατα κυριο λόγο για το Smart home αλλα γενικη η Ελλαδα δεν ειναι αντιπροσωπευτικό δειγμα για τεχνολογικα πραγματα γιατι ειμαστε 100 χρονια πισω σε ολα Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Vasilisxd 2.328 Δημοσ. 1 Απριλίου Share Δημοσ. 1 Απριλίου 16 λεπτά πριν, Spect~ είπε εγω Google Assistant κατα κυριο λόγο για το Smart home αλλα γενικη η Ελλαδα δεν ειναι αντιπροσωπευτικό δειγμα για τεχνολογικα πραγματα γιατι ειμαστε 100 χρονια πισω σε ολα Ένας τεράστιος παράγοντας είναι και η γλώσσα. 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Moderators Thresh 62.267 Δημοσ. 1 Απριλίου Moderators Share Δημοσ. 1 Απριλίου 17 minutes ago, Spect~ said: εγω Google Assistant κατα κυριο λόγο για το Smart home αλλα γενικη η Ελλαδα δεν ειναι αντιπροσωπευτικό δειγμα για τεχνολογικα πραγματα γιατι ειμαστε 100 χρονια πισω σε ολα Δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα γιατί δεν υποστηρίζουν ελληνικά στις φωνητικές εντολές. 2 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα