Nabuko Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Βεβαια, για να πάρεις την έκδοση της φωτογραφίας υπολόγισε 38κ. Όχι ευχαριστώ 1
Nabuko Δημοσ. Τετάρτη στις 10:23 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:23 πμ To νέο Renault Clio, διαβάζω σχόλια και βλέπω ότι σε κάποιους δεν αρέσει. Εγώ δεν είμαι μέσα σ' αυτούς. 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:25 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:25 πμ Ομορφο, πιο δυναμικη σχεδιαση μπροστα, περιεργο πισω αλλα οχι αρνητικα. Βεβαια το παραπανω υποθετω οτι ειναι η φουλ εξτρα εκδοση. Να δουμε και τις "μικρες". 2
tsofras Δημοσ. Τετάρτη στις 01:40 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 01:40 μμ Θυμίζει λίγο puma πίσω ή είναι ιδέα μου? Όμορφο πάντως
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:13 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:13 μμ 31 λεπτά πριν, tsofras είπε Θυμίζει λίγο puma πίσω ή είναι ιδέα μου? Όμορφο πάντως Εμενα μου θυμιζει το κοψιμο της νεας X2, χωρις την αεροτομη φυσικα. Αυτο μου ηρθε πρωτο στο μυαλο οταν το ειδα.
CrisCrisCris Δημοσ. Πέμπτη στις 09:43 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:43 πμ Εμένα πίσω μου θυμίζει mazda στο κόψιμο και τα φώτα. Επίσης μου θυμίζουν και λίγο τα παλιά στρογγυλά της Alfa. Δεν μου θυμίζει καθόλου ρενό εν ολίγοις
Προτεινόμενες αναρτήσεις