tsofras 1.990 Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου Ωραίο 5 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Nabuko 106 Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου Παρόλο που είναι στο ίδιο γκρουπ θα προτιμούσα να ακολουθείται διαφορετική σχεδιαστική φιλοσοφία. Κάθε μάρκα να έχει τη δική της προσωπικότητα 4 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
JailbrokenDiesel 24 Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου εεεε η Peugeot παίζει να εχει τα ομορφότερα αυτοκίνητα εκεί εξω.. 4 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Αλεξανδρος A.92 2.976 Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου πως θα αποκτησουμε ενα τετοιο ρε παιδια...??? 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
tsofras 1.990 Δημοσ. 4 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε πως θα αποκτησουμε ενα τετοιο ρε παιδια...??? Με το κόστος που έχει μάλλον ποτέ 2 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε εεεε η Peugeot παίζει να εχει τα ομορφότερα αυτοκίνητα εκεί εξω.. Lamborghini την είδε όμως με το σήμα ? 2 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
paylidis 5.843 Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου 19 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε εεεε η Peugeot παίζει να εχει τα ομορφότερα αυτοκίνητα εκεί εξω.. To κοιταω καλα καλα και λεω κατι μου θυμιζει... αφαιρω νοερά τα φαναρια και του αλλαζω χρώμα και ΤΖΑ ο παλιος ασσος της BMW!!! 😅 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
aris_rom 52 Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου 11 ώρες πριν, paylidis είπε To κοιταω καλα καλα και λεω κατι μου θυμιζει... αφαιρω νοερά τα φαναρια και του αλλαζω χρώμα και ΤΖΑ ο παλιος ασσος της BMW!!! 😅 😵 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
tsofras 1.990 Δημοσ. 7 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου Στην επιτάχυνση που ακούγεται ο κινητήρας μπορεί να καταλάβαιτε γιατί δεν μου αρέσει ο ήχος Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
paylidis 5.843 Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου Που να ακούσεις τον ήχο από το πολυδισκο σε μερικες χιλιάδες χιλιόμετρα 😅 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
tsofras 1.990 Δημοσ. Σάββατο στις 10:10 μμ Μέλος Share Δημοσ. Σάββατο στις 10:10 μμ 3 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις