Vtsola Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 καλησπερα σας..απο Σεπτεμβρη θα ερθω Αθηνα για πρακτικη εκπαιδευση σαν αστυφυλακας και θα ηθελα σιγα σιγα να ψαξω περιοχες για να νοικιασω σπιτι..ενοικιο μπορω να δινω μαξ 280 ευρω..θελω η περιοχη να μην ειναι καρακεντρο αρα και επικινδυνη αλλα και να εχει λιγο ζωη..μπορειτε να μου προτεινετε? επισης διαθετω αμαξι οποτε το θεμα σταθμευσης θα ηταν σημαντικο..καθε απαντηση δεκτη..σαν περιοχες εχω κατα νου καισαριανη νικαια υμηττο δαφνη ηλιοπουλη..οτιδηποτε αλλο ξερετε πειτε
Vtsola Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 νοικιαζεις σε μια περιοχη ωστε να εχεις σπιτι και επειτα σε στελνουν σε κοντινο ΑΤ
Nabuko Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Vtsola είπε νοικιαζεις σε μια περιοχη ωστε να εχεις σπιτι και επειτα σε στελνουν σε κοντινο ΑΤ Τότε ψάξε από Ηλιούπολη και κάτω για να αποφύγεις το κέντρο. Θα είσαι και κοντά στην παραλιακή αφού ψάχνεις και ζωή κλπ Απέφυγε μεσιτικά και ισόγεια https://www.xe.gr/property/search?System.item_type=re_residence&Transaction.type_channel=117541&Transaction.price.to=300&Geo.area_id_new__hierarchy=82471,82462,82461,82469 Επεξ/σία 25 Απριλίου 2021 από Nabuko 3
txcellas Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Πήγαινε πρώτα στα τσάμπα ξενοδοχεία που παρέχουν κ ψάξε σιγά σιγά μόνος σου αν κ δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει. 280 δεν είναι ο βασικός σου; 1
Vtsola Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 35 λεπτά πριν, txcellas είπε Πήγαινε πρώτα στα τσάμπα ξενοδοχεία που παρέχουν κ ψάξε σιγά σιγά μόνος σου αν κ δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει. 280 δεν είναι ο βασικός σου; ναι πλεον δεν προσφερουν δωρεαν ξενοδοχεια παρα μονο στο νησι της πρακτικης 340 θα φτανει τ χρονου
txcellas Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Οποτε μόνο αν νοικιάσεις μαζί με κανέναν ακόμα βγαίνουν τα έξοδα..
Vtsola Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 17 λεπτά πριν, txcellas είπε Οποτε μόνο αν νοικιάσεις μαζί με κανέναν ακόμα βγαίνουν τα έξοδα.. θα βοηθησουν και οι γονεις μου οποτε δεν υπαρχει θεμα..το δυσκολο ειναι να βρω καλη περιοχη
Vtsola Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 4 ώρες πριν, zenwalk23 είπε Δες Νεα Σμυρνη. κοντα στην πλατεια αγιας φωτεινης?
agiannesg59 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις περιοχές που αναφέρατε με 280 δεν νοικιάζεις ουτε αντίσκηνο Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από agiannesg59 5 2
dionisis1925 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Άρχοντα με αυτά τα λεφτά δεν βρίσκεις σπίτι σε νορμαλ περιοχή.
BlueBlade Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, agiannesg59 είπε Στις περιοχές που αναφέρατε με 280 δεν νοικιάζεις ουτε αντίσκηνο Αυτό θα έγραφα. Διαβάζω για Υμηττό, Νέα Σμύρνη, Ηλιούπολη κτλ. Με 280€ σε αυτές τις περιοχές αν είσαι πολύ τυχερός ίσως και να βρεις ένα υπόγειο (πιθανότατα σε τραγική κατάσταση). Στην Νίκαια που λες ίσως βρεθεί κάτι, μετά δες για δυτική αττική (πχ Περιστέρι), ρίξε μια ματιά στην Καλλιθέα και τέλος αν δεν βρεις τίποτα δες προς κέντρο όπως τα Κάτω Πατήσα/Αγιος Ελευθέριος που δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα και η Ν. Φιλαδέλφεια είναι μια ευθεία και έχει ότι χρειαστείς για διασκέδαση, φαγητό κτλ.
zenwalk23 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 20 ώρες πριν, Vtsola είπε κοντα στην πλατεια αγιας φωτεινης? Ναι στη συμβολη της οδου Πλαστηρα με την αγιας φωτεινης.
Vtsola Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 22 ώρες πριν, BlueBlade είπε Αυτό θα έγραφα. Διαβάζω για Υμηττό, Νέα Σμύρνη, Ηλιούπολη κτλ. Με 280€ σε αυτές τις περιοχές αν είσαι πολύ τυχερός ίσως και να βρεις ένα υπόγειο (πιθανότατα σε τραγική κατάσταση). Στην Νίκαια που λες ίσως βρεθεί κάτι, μετά δες για δυτική αττική (πχ Περιστέρι), ρίξε μια ματιά στην Καλλιθέα και τέλος αν δεν βρεις τίποτα δες προς κέντρο όπως τα Κάτω Πατήσα/Αγιος Ελευθέριος που δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα και η Ν. Φιλαδέλφεια είναι μια ευθεία και έχει ότι χρειαστείς για διασκέδαση, φαγητό κτλ. αγιο ελευθεριο δεν θα νοικιαζα ουτε με σφαιρες ποσο μαλλον κατω πατησια..εχω φιλο εκει και δε βλεπεις ελληνα ουτε για πλακα...μμμ νεα φιλαδελφεια καλο μου ακουγεται..καισαριανη κορυδαλλο ουτε εκει βρισκεις? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα