george1807 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 29 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Παράξενο... Αλλά τι να πω.. Αν δεν ξέρω πως χειρίστηκες την συνομιλία η πως το διαπραγμάτευτηκες... Αν τους είπες "κατεβάστε το 40 ευρώ αλλιώς έφυγα" και τους έδεσες τα χέρια εννοείται πως δεν θα μπορούσαν να σου δώσουν μια έκπτωση υπερβολική. Αρκεί να βολεύτηκες πλέον εκεί που είσαι από άποψη σήματος και τιμής. Ισχύει αυτό που λέει ο φίλος. Και εγώ όταν τους είπα μετά από 4 χρόνια να μου κάνουν καλύτερη πρόταση για σταθερό, απλά με άφησαν να πάω αλλού. 1
dionisis1925 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, nikosmakos είπε Καλημερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες. Ανοιγω αυτο το θεμα γτ βλεπω οτι οι εταιριες μας κοροιοδευουν και μας κλεβουν κανονικοτατα. Εχουμε συνδεση σταθερου τηλ στο σπιτι με συμβολαιο ΟΤΕ, με συγκεκριμενη χρεωση ανα μηνα, εκτος αν κανεις τηλ εξωτερικο κτλ και χρεωθεις παραπανω. Εχθες λοιπον ηρθε ο λογαριασμος μεσω sms (οχι αναλυτικος με γραμμα) και μας χρεωσαν 12 ευρω παραπανω, τα οποια λενε ειναι κλησεις σε 5ψηφια, συνολο λενε μιλουσαμε 4 ωρες και καλα. Τους ζητησαμε αναλυτικο λογαριασμο και για τον εκδοσουν ζητανε 12 ευρω (γελαει ο κοσμος). Πηραμε στον ΟΤΕ και μετα απο λιγο πιεση μας ειπαν θα γινει επιστροφη. Επισης να προσθεσω οτι τοσα χρονια και στην προηγουμενη εταιρια δεν ειχαμε κατι τετοιο θεμα, τωρα που εχουμε 5 μηνες συνδεση ΟΤΕ, πηγαν να μας φανε. Καλησπέρα φίλε, επειδή εγώ πληρώνω μέσω ίντερνετ και μου έρχεται ο λογιαρασμός se pdf αναλυτικά θα σου δείξω τι χρέωση είχα μια φορά. Υπηρεσίες Τηλεφωνικού Καταλόγου Τρίτων 3(πλήθος κλήσεων) 00:04:15(Πραγματική διάρκεια) 00:06:00(Τιμολογηθείσα διάρκεια) 5,9574( Χρέωση)
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Και για μισή ώρα σε 5ψηφιο τα 12 ευρώ παραπάνω είναι λίγα. Από ότι θυμάμαι συνήθως παραπάνω χρεώνουν. Ανάλογα βέβαια το 5ψηφιο. Μόνο αν τους απείλησε να φύγει και μονο επειδή είναι μικρο το ποσό μπορώ να φανταστώ. Υπαρχει κάποια φραγή που ίσως βοηθήσει. Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά αν μιλήσεις με την εξυπηρέτηση θα σου πουν Αναλυτικά τις φραγες. Δεν υπάρχει τίποτα από φραγή μην ασχοληθείς. Κάναμε μια φραγή για 5ψηφια και έκπληκτος διαπίστωσα μετά από κάποιες μέρες που δεν μπορούσα να καλέσω κινητά, πήρα τηλέφωνο πάλι να τους ρωτήσω να διορθώσουν το πρόβλημα και μετά από αναμονή μου απαντάνε πως δεν υπάρχει διαθέσιμη τεχνολογία για αποκλειστική φραγή εξερχομένων σε 5ψηφια αλλά θα σου βάλουν και κάποιες άλλες κατηγορίες μαζί...... Ψαχτηκα αρκετά και για μηχανήματα σαν αυτά που σου κάνουν φραγή εισερχομένων, call blockers για σταθερά, μόνο για εισερχόμενες βρίσκεις κάτι, για εξερχόμενες σκέφτηκα να πειραματιστώ αγοράζοντας μια τέτοια συσκευή συνδέοντας αντίστροφα τα καλώδια γραμμής και συσκευής αλλά δεν ήθελα να πετάξω λεφτά για κάτι που δεν είναι σίγουρο. Η μόνη λύση είναι τηλεφωνικό κέντρο. 1
TheoAlex50 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Δεν υπάρχει τίποτα από φραγή μην ασχοληθείς. Κάναμε μια φραγή για 5ψηφια και έκπληκτος διαπίστωσα μετά από κάποιες μέρες που δεν μπορούσα να καλέσω κινητά, πήρα τηλέφωνο πάλι να τους ρωτήσω να διορθώσουν το πρόβλημα και μετά από αναμονή μου απαντάνε πως δεν υπάρχει διαθέσιμη τεχνολογία για αποκλειστική φραγή εξερχομένων σε 5ψηφια αλλά θα σου βάλουν και κάποιες άλλες κατηγορίες μαζί...... Ψαχτηκα αρκετά και για μηχανήματα σαν αυτά που σου κάνουν φραγή εισερχομένων, call blockers για σταθερά, μόνο για εισερχόμενες βρίσκεις κάτι, για εξερχόμενες σκέφτηκα να πειραματιστώ αγοράζοντας μια τέτοια συσκευή συνδέοντας αντίστροφα τα καλώδια γραμμής και συσκευής αλλά δεν ήθελα να πετάξω λεφτά για κάτι που δεν είναι σίγουρο. Η μόνη λύση είναι τηλεφωνικό κέντρο. Το ότι θα πάρει μαζί και άλλες κατηγορίες κλήσεων ναι ισχύει.
Miracle Worker Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, george1807 είπε Ισχύει αυτό που λέει ο φίλος. Και εγώ όταν τους είπα μετά από 4 χρόνια να μου κάνουν καλύτερη πρόταση για σταθερό, απλά με άφησαν να πάω αλλού. Όταν έκανες αίτηση φορητότητας δε σε κάλεσαν; 47 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Δεν υπάρχει τίποτα από φραγή μην ασχοληθείς. Κάναμε μια φραγή για 5ψηφια και έκπληκτος διαπίστωσα μετά από κάποιες μέρες που δεν μπορούσα να καλέσω κινητά, πήρα τηλέφωνο πάλι να τους ρωτήσω να διορθώσουν το πρόβλημα και μετά από αναμονή μου απαντάνε πως δεν υπάρχει διαθέσιμη τεχνολογία για αποκλειστική φραγή εξερχομένων σε 5ψηφια αλλά θα σου βάλουν και κάποιες άλλες κατηγορίες μαζί...... Ψαχτηκα αρκετά και για μηχανήματα σαν αυτά που σου κάνουν φραγή εισερχομένων, call blockers για σταθερά, μόνο για εισερχόμενες βρίσκεις κάτι, για εξερχόμενες σκέφτηκα να πειραματιστώ αγοράζοντας μια τέτοια συσκευή συνδέοντας αντίστροφα τα καλώδια γραμμής και συσκευής αλλά δεν ήθελα να πετάξω λεφτά για κάτι που δεν είναι σίγουρο. Η μόνη λύση είναι τηλεφωνικό κέντρο. Κάτι στο να κλειδώσεις τις κλήσεις που δεν ξεκινάνε από 2 ή 6 δεν παίζει; Θυμάμαι παλιά έτσι μπλόκαραν κλήσεις προς εξωτερικό και 090.
StamTheMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 7 ώρες πριν, nikosmakos είπε 12 ευρω παραπανω, τα οποια λενε ειναι κλησεις σε 5ψηφια, συνολο λενε μιλουσαμε 4 ωρες Απιθανο σεναριο 4 ωρες σε 5ψηφια και να πληρωσες 12 ευρω. Να μου πεις να το κανω και εγω αμα ειναι.
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 8 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Όταν έκανες αίτηση φορητότητας δε σε κάλεσαν; Κάτι στο να κλειδώσεις τις κλήσεις που δεν ξεκινάνε από 2 ή 6 δεν παίζει; Θυμάμαι παλιά έτσι μπλόκαραν κλήσεις προς εξωτερικό και 090. Θα το ψάξω πάλι αλλά κατά 99.9%, όχι, ο ΟΤΕ παρέχει μόνο μπλοκάρισμα σε συγκεκριμένες ομάδες μαζί κι όχι μεμονωμένα. 1
nikosmakos Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Μπορει να υπαρχει ειρωνια κτλ, γνωστα φορουμιστικα, αλλα οπως ειπα πριν, ειτε οταν πηγαμε σε καταστημα ειτε οταν πηραμε τηλ στα κεντρικα, μας ειπαν το ιδιο πραγμα η χρεωση των 12 ευρω εγινε για 4 ωρες σε 5ψηφια.
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, nikosmakos είπε Μπορει να υπαρχει ειρωνια κτλ, γνωστα φορουμιστικα, αλλα οπως ειπα πριν, ειτε οταν πηγαμε σε καταστημα ειτε οταν πηραμε τηλ στα κεντρικα, μας ειπαν το ιδιο πραγμα η χρεωση των 12 ευρω εγινε για 4 ωρες σε 5ψηφια. Άσε τι σας είπαν στα κεντρικά. Έχετε μπροστά σας τον λογαριασμό της cosmote, εκεί γράφει ξεκάθαρα για αριθμό κλήσεων, καθαρό χρόνο και λογιστικό χρόνο των κλήσεων καθώς και το κόστος. Αν δεν σου κάνει κόπο σήκωσε μια φωτογραφία του λογαριασμού με σβησμενα τα προσωπικά να δούμε τι γράφει. Υπάρχουν και ορισμένα πενταψηφια που είναι δωρεάν πχ το 13888 αν καλέσατε εκεί ως συνδρομητές για κάποιο θέμα και περιμένατε ώρα, θα σας το μέτρησε ως χρόνο κλήσης αλλά με μηδενικη χρέωση. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 15 λεπτά πριν, nikosmakos είπε Μπορει να υπαρχει ειρωνια κτλ, γνωστα φορουμιστικα, αλλα οπως ειπα πριν, ειτε οταν πηγαμε σε καταστημα ειτε οταν πηραμε τηλ στα κεντρικα, μας ειπαν το ιδιο πραγμα η χρεωση των 12 ευρω εγινε για 4 ωρες σε 5ψηφια. χρεωση 12€ για 4 ωρες είναι πολύ φτηνη.Μακάρι να είχαν και τα απλά τέτοια χρέωση. 2
nikosmakos Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Άσε τι σας είπαν στα κεντρικά. Έχετε μπροστά σας τον λογαριασμό της cosmote, εκεί γράφει ξεκάθαρα για αριθμό κλήσεων, καθαρό χρόνο και λογιστικό χρόνο των κλήσεων καθώς και το κόστος. Αν δεν σου κάνει κόπο σήκωσε μια φωτογραφία του λογαριασμού με σβησμενα τα προσωπικά να δούμε τι γράφει. Υπάρχουν και ορισμένα πενταψηφια που είναι δωρεάν πχ το 13888 αν καλέσατε εκεί ως συνδρομητές για κάποιο θέμα και περιμένατε ώρα, θα σας το μέτρησε ως χρόνο κλήσης αλλά με μηδενικη χρέωση. Οπως ειπα και στο αρχικο ποστ δεν στελνουν αναλυτικο λογαριασμο (δεν ξερω τι νεα κολπα ειναι αυτα). Αν ειχαν στειλει δεν θα εγραφα εδω να διαβαζω οτι νανε. Και για να εκοδσουν ζητησαν 12 ευρω.
Miracle Worker Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Αυτές οι χρεώσεις ρε συμφορουμίτες σε ποιον οφείλονται; Κάποτε ένας φίλος μου είχε βλάβη στη σύνδεση(νομίζω voda ή forthnet) και πήρε από το σταθερό μου τον 5ψήφιο τους. Περιμέναμε μια ώρα σε ανοιχτή ακρόαση(χωρίς αποτέλεσμα) και μετά μου είχε έρθει λυπητερή 22 ευρώ(νομίζω τότε είχα cyta). Προσωπικά το ήξερα ότι θα την φάω λίγο πολύ, αλλά έκανα τον χαζό. Αλλά αυτά τα λεπτά ποιος τα καρπώνεται; Η voda ή η cyta εν προκειμένω; On topic, πλήρωσα 22 ευρώ για 1 ώρα σε 5ψηφιο τεχνικής εξυπηρέτησης γνωστής εταιρείας. 8 λεπτά πριν, nikosmakos είπε Οπως ειπα και στο αρχικο ποστ δεν στελνουν αναλυτικο λογαριασμο (δεν ξερω τι νεα κολπα ειναι αυτα). Αν ειχαν στειλει δεν θα εγραφα εδω να διαβαζω οτι νανε. Και για να εκοδσουν ζητησαν 12 ευρω. Κάνε εγγραφή στο mycosmote. Από εκεί λογικά θα μπορείς να το δεις. Αλλά αναλυτικός λογαριασμός σημαίνει ότι θα λέει αναλυτικά με ποιο συγκεκριμένο αριθμό μίλησες και πόσο. Αν μίλησες σε 5ψηφίο εκτός παγίου και πόσες ώρες λογικά θα φαίνεται και στο γενικότερο λογαριασμό. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikosmakos είπε Οπως ειπα και στο αρχικο ποστ δεν στελνουν αναλυτικο λογαριασμο (δεν ξερω τι νεα κολπα ειναι αυτα). Αν ειχαν στειλει δεν θα εγραφα εδω να διαβαζω οτι νανε. Και για να εκοδσουν ζητησαν 12 ευρω. Πως γίνεται αυτό; Εχεις επιλέξει να τα βλέπεις online; Ακόμα κι έτσι δεν αλλάζει κάτι στις αναφερόμενες πληροφορίες και λεπτομέρειες. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2021 από Basilhs23___
Kostasspil Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Αυτά τα "θα πάω αλλού" έχουν πεθάνει, πλέον όπου και να πας, πάνω κάτω ίδια πακέτα βρίσκεις και το ξερουν. Δεν ασκεί καμια πίεση το "φεύγω". Ontopic, τον αναλυτικό τον βλέπεις online, με τους κωδικούς σου, μπες και δες τι χρεώθηκες. Το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχει κάτι παράλογο, έχει συμβεί πολλές φορές. 1
makis269 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) εχω το cosmote tv και δυο μήνες με έχουν χρεώσει άδικα 2-4 ευρώ παραπάνω , ο λογαριασμός εκδόθηκε 29/10 για δύο μήνες προκαταβολικά ενώ ο κούλης απο 1/11 έκοψε τα τέλη τηλεορασης για έναν χρόνο και με χρέωσαν κανονικά 4 ευρώ για το δύμηνο νοεμβρίου - δεκεμβρίου , στο τσατ δεν απανταγαν και αναγκάστικα να πάρω δυο με τρεις φορες στο πενταψήφιο γιατι μου έκλειναν την γραμμή λογο φορτου . που θέλω να καταλήξω μου έκοψαν την αδικη χρέωση για τα τέλη τηλεφωνίας και τα πλήρωσα στο πενταψηφιο τους. τα συμπεράσματα δικά σας. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2021 από makis269
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα