filarhos Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Το Capture το είχα νοικιάσει κεντρική Ευρώπη το '21 (αν θυμάμαι καλά) σε πολύ καλή έκδοση με την μεγάλη οθόνη και τα διάφορα διακοσμητικά. Έχω να πω τα καλύτερα γενικά αλλά και στον τομέα της άνεσης. Αν έψαχνα αυτοκίνητο θα το κοιτούσα σε υγραέριο και αυτόματο. Είναι για άνετη μεταφορά από το Α στο Β. Κάνουμε λάθος να το συγκρίνουμε με σπορ ή διαφημιζόμενα σπορ αυτοκίνητα. Ήταν μαλακό με καλή απόσταση από το έδαφος και δεν περνούσε τους θορύβους του οδοστρώματος μέσα στην καμπίνα. Συγκριτικά με το countryman, που είχε την ίδια εποχή ο αδερφό μου, στο τομέα της άνεσης ήταν πολύ καλύτερο. Τώρα επιδόσεις το 1,2 βενζίνη ήταν τι να συγκρίνω με το mini 2.0 πετρέλαιο. 4
majnun Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Κάνω μια σκέψη μιας και ως Ελ.Επαγγελματία με γδέρνει η εφορία. Αμολάω το φιέστα και παίρνω ένα C3 (το νέο) ως leasing. Αν και μου ειναι ολα αυτά περί λίζιν πολύ άγνωστα, στην instacar παιζουν με ετησια δεσμευση και 1000 προκαταβολη στα 240ε το μήνα. Για να το περνάω ως εξοδο το χρόνο (περίπου 3000ε) Εκεί τι προσέχουμε ; Τι παγίδες υπάρχουν; Θα μπορεί να το οδηγάει η λεγάμενη η καλύπτεται μόνο ο οδηγός;
imr Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 42 minutes ago, majnun said: Κάνω μια σκέψη μιας και ως Ελ.Επαγγελματία με γδέρνει η εφορία. Αμολάω το φιέστα και παίρνω ένα C3 (το νέο) ως leasing. Αν και μου ειναι ολα αυτά περί λίζιν πολύ άγνωστα, στην instacar παιζουν με ετησια δεσμευση και 1000 προκαταβολη στα 240ε το μήνα. Για να το περνάω ως εξοδο το χρόνο (περίπου 3000ε) Εκεί τι προσέχουμε ; Τι παγίδες υπάρχουν; Θα μπορεί να το οδηγάει η λεγάμενη η καλύπτεται μόνο ο οδηγός; Το st δεν εχεις? Για αρχή θα σου φανεί μέρα με τη νυχτα
tsofras Δημοσ. 20 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 6 ώρες πριν, majnun είπε Οχι, το ST Line με τα 125. Για την γυναίκα μία χαρά θα είναι το C3 , για εσένα όχι Τα περί leasing τα αφήνω για κάποιον που ξέρει αλλά δεν θα εκπίπτει περισσότερο κάποιο ηλεκτρικό ή plugin?
majnun Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου Δεν υπαρχει πριζα, οριακα εχω παρκιν που μπορει ανα πασα ωρα να μου το ζητησουν πισω ή να το αυξησουν παραλογα στην τιμή 2
jimmy213 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου On 19/04/2025 at 22:45, majnun said: Θα μπορεί να το οδηγάει η λεγάμενη η καλύπτεται μόνο ο οδηγός; Συνήθως δεν υπάρχει περιορισμός. Θα μπει απλά ως έξτρα οδηγός. 1
mp123 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Ψώνισα κάτι σήμερα. Χρήση μόνο δικαβαλο για 6 μήνες τον χρόνο. 8 1
imr Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 3 hours ago, mp123 said: Ψώνισα κάτι σήμερα. Χρήση μόνο δικαβαλο για 6 μήνες τον χρόνο. Σταθερος στη χοντα! Καλοριζικο 2
james01gr Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 5 ώρες πριν, jimmy213 είπε Συνήθως δεν υπάρχει περιορισμός. Θα μπει απλά ως έξτρα οδηγός. Δεν μπορεί αυτοκίνητο leasing σε ελεύθερο επαγγελματία να το οδηγεί άλλος εκτός από αυτόν. Ας ρωτήσει έναν λογιστή. Με την leasing θα τα βρει, θα έχει πρόβλημα φορολογικό. Τώρα θα μου πεις ποιος θα το ελέγξει. Άλλη κουβέντα αυτό αλλά επί της αρχής είναι παράνομο. 1
paylidis Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 1 ώρα πριν, james01gr είπε Δεν μπορεί αυτοκίνητο leasing σε ελεύθερο επαγγελματία να το οδηγεί άλλος εκτός από αυτόν. Ας ρωτήσει έναν λογιστή. Με την leasing θα τα βρει, θα έχει πρόβλημα φορολογικό. Τώρα θα μου πεις ποιος θα το ελέγξει. Άλλη κουβέντα αυτό αλλά επί της αρχής είναι παράνομο. Οταν το είχα ψάξει γινόταν υπό τον όρο ότι ο άλλος οδηγός είναι μέλος της επιχείρησης με κάποιο τρόπο (εταιρος ή υπάλληλος)
mp123 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 11 ώρες πριν, imr είπε Σταθερος στη χοντα! Καλοριζικο 7 8 χοντα μηχανάκια χοντα έχω αλλάξει.χονταρα είναι άλλο πράγμα. Αυτοκίνητο ποτέ. Πάντα ήθελα ένα σιβικ αλλά δεν έφτανα τόσο στα οικονομικά. Τώρα τα τελευταία 8 χρόνια που έχουμε μόνο ένα αυτοκίνητο μικρό στην οικογένεια δεν μπορώ να πάρω ούτε ένα τζαζ. Πιο φτηνό ήταν το κουπερ που είχαμε πάρα το τζαζ. 2
dtk-386 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου ποιο είναι και πόσο? καλά τα χοντοσκούτερ αλλά υπερβολικά ακριβά τα άτιμα.
jimmy213 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 20 hours ago, james01gr said: Δεν μπορεί αυτοκίνητο leasing σε ελεύθερο επαγγελματία να το οδηγεί άλλος εκτός από αυτόν. Ας ρωτήσει έναν λογιστή. Με την leasing θα τα βρει, θα έχει πρόβλημα φορολογικό. Τώρα θα μου πεις ποιος θα το ελέγξει. Άλλη κουβέντα αυτό αλλά επί της αρχής είναι παράνομο. Ναι, αυτό που είπα εγώ αφορά την εταιρεία leasing. Φορολογικά δεν ξέρω τι ισχύει και ναι καλύτερα να μιλήσει με τον λογιστή του.
mp123 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 10 ώρες πριν, dtk-386 είπε ποιο είναι και πόσο? καλά τα χοντοσκούτερ αλλά υπερβολικά ακριβά τα άτιμα. Το pcx 125. Του 24 προσφορά στα 3300 καινούριο. Έχω αλλά δύο μα δω τι θα τα κάνω. Αλλα χρειαζετε ένα σκουτερακι για τώρα που ανοίγει ο καιρός.βαζεις πάνω την γυνσικα πας μια βόλτα, ένα καφέ, ένα μπάνιο στην Αθήνα. Οκτώβρη μέσα στο γκαράζ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις