Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, imr είπε

Το pcx κοιτάζω και μετά για Κινέζο. το voge sr1  που βγήκε τώρα λένε τα καλύτερα και είναι ένα χιλιάρικο κάτω. Δεν το έχω δει από κοντά ακομα

Κινεζο άστο μιζέρια θα μισεριασεις. Είχα συμ σε 10 μέρες το έδωσα.

Τώρα στο ερώτημα.  Αυστηρα σε αυτα τα δυο θα πας.Pcx για άνεση,  nmax για σπορ οδήγηση. Τέλος. Μην ξανακούσω για Κινέζο. Στόλος έτοιμος. Hornet 750 , pcx. Sv650.

Screenshot_20250426_195357_Gallery~2.jpg

Επεξ/σία από mp123
  • Like 3
  • Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 25/4/2025 στις 11:16 ΠΜ, tsofras είπε

Καραγκιοζιδες και στην Cupra 

Μετά από 4 επισκέψεις για τους τριγμούς και παραγγελία σε 2 χερούλια, ραντεβού σήμερα στις 08.30 για να περιμένω όρθιος να πάρουν το αμάξι στις 10.30 και να έρθουν μετά από μισή ώρα να μου πουν ότι είχαν αποδεσμεύσει τα ανταλλακτικά 

Καλά να πάθω αφού επιμένω και δίνω τα λεφτά μου στους καραγκιοζιδες, αν πουλήσω το αμάξι δεν θα περάσω ούτε απέξω ξανά 

εχω χασει επεισοδια?  τι χερουλια λες? τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα καινουριο αμαξι ρε?

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

εχω χασει επεισοδια?  τι χερουλια λες? τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα καινουριο αμαξι ρε?

To αμάξι έτριζε είχα εντωπίσει ότι είναι απο τα χερούλια και τον ουρανό

Πήγα σε κάποια φάση και μου άλλαξαν τα κλιπς του ουρανού γιατί είχαν μπεί ανάποδα απο το εργοαστάσιο

Βελτιώθηκε πολύ αλλά σε ένα σημείο συνέχισε να τρίζει , είναι το πίσω δεξιά χερούλι και είπαν να μου αλλάξουν προληπτικά και το πίσω αριστερά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχετε να προτείνετε κάποιον για ταπετσαρίες στην Αττική; Αν είναι και προς ΒΠ ακόμα καλύτερα.

Έχει αρχίσει να πέφτει ο ουρανός στο Civic (2008).

Δεν θα γίνει αρκετά άμεσα αλλά τουλάχιστον να έχω 1-2 ονόματα για ψάξιμο.

Κόστος απ' όσο ξέρω πάει περίπου 150€ αν δεν κάνω λάθος.

Επεξ/σία από Grim Ripper
Δημοσ.

Eχω δει πολλα καραγκιοζιλίκια σε αμάξι, αλλά λαμπάκι λαδιού σε κλειδωμένο αμάξι πρώτη φορά βλέπω. Το πήρε το μάτι μου ως περαστικός.

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ

image.png.9d7629332aaa6aeb480c1363b42aa0e4.png

• Haha 14
Δημοσ.
10 ώρες πριν, tsofras είπε

To αμάξι έτριζε είχα εντωπίσει ότι είναι απο τα χερούλια και τον ουρανό

Πήγα σε κάποια φάση και μου άλλαξαν τα κλιπς του ουρανού γιατί είχαν μπεί ανάποδα απο το εργοαστάσιο

Βελτιώθηκε πολύ αλλά σε ένα σημείο συνέχισε να τρίζει , είναι το πίσω δεξιά χερούλι και είπαν να μου αλλάξουν προληπτικά και το πίσω αριστερά

Εχεις καρααποκλεισει το να είναι από b/c pillar? Δε λέω το Α καθώς θα ήταν μπροστά ο ήχος.. σε πολλά αμάξια στο παρελθόν είχα από εκεί θορύβους 

πολύχρονος με υγεία για εχθές!

10 ώρες πριν, majnun είπε

Eχω δει πολλα καραγκιοζιλίκια σε αμάξι, αλλά λαμπάκι λαδιού σε κλειδωμένο αμάξι πρώτη φορά βλέπω. Το πήρε το μάτι μου ως περαστικός.

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ

image.png.9d7629332aaa6aeb480c1363b42aa0e4.png

9 ώρες πριν, zanskou είπε

εντάξει, VW είναι. παίζει να ανάβει κι από συνήθεια :P

Αντικλεπτικό είναι, σου λέει ο άλλος άσε μη το κλέψω θα μείνω…

• Haha 10
Δημοσ.
Στις 25/4/2025 στις 10:13 ΜΜ, majnun είπε

Εγώ συνεχίζω την αναζήτηση του leasing.

Μεχρι στιγμής έχω συμπληρώσει φόρμες στην Executive Lease (Σφακιανάκης), Autohellas (Hertz) και στη Saracakis Leasing και δεν εχω δεχθεί μισό τηλεφώνημα.

Το κάνω λάθος; Πρέπει να τους παρακαλέσω για να μου δώσουν σημασία; 
Ασχολούνται μόνο με στόλους;

επειδή έψαχνα πρόσφατα για αυτοκίνητο, μόνο εάν πέσεις σε πωλητή που θέλει να κάνει πωλήσεις θα σου δώσει πραγματικά σημασία. όταν ένας πωλητής ενδιαφέρεται θα στο δείξει άμεσα, θα το δεις. όταν πας με φόρμες κτλ, δεν θα σου απαντήσει κανείς. αμφιβάλλω εάν κάποιος έχει πρόσβαση στα email αυτά και εάν τα στέλνουν στους πωλητές εάν ασχολείται κανένας με αυτά πραγματικά. αυτό συμβαίνει σε όλους τους κλάδους, θεωρούν πως το ενδιαφέρον μέσω αυτής της επικοινωνίας είναι πολύ δύσκολο να πάει σε πώληση και δεν ασχολούνται.

Σε Σαρακάκη και Σφακιανάκη (3 διαφορετικά σήματα/αντιπροσωπίες) νόμιζα πως τους ενοχλούσα την ζαχαρένια τους όταν έμπαινα μέσα να ρωτήσω και πήγαιναν απλά να βγάλουν την υποχρέωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και όμως τελικά μίλησε άνθρωπος μαζί μου από το Σφακιανάκη και μου έστειλε προσφορές για 

Clio diesel evolution 

Suzuki Vitara gl+

Βγαίνουν με κάνα κατοσταρι διαφορά μια ή άλλη.

Μένει να αποφασίσω τι είναι καλύτερο.

Η καρδιά λέει την Κλειώ και η λογική το Suzuki.

Ρώτησα και για 2ο οδηγό και μπαίνει.

Επίσης θα υπάρχει και option αγοράς.

Χοντρικά είναι 3500 προ ΦΠΑ προκαταβολή 

36 Χ 230 προ ΦΠΑ

Και εξαγορά στα 11.000

Αν πούμε ότι εκπίπτει όλος ο ΦΠΑ και με τη μεικτή ως το μοναδικό έξτρα έρχεται μια ή άλλη με σκέτη αγορά.

(Το καπτουρ εβγαινε σημαντικά πάνω)

Εμένα με ενδιαφέρει ΠΡΩΤΊΣΤΩΣ η άνεση στην κίνηση (καθίσματα / απορρόφηση κραδασμών)και δευτερευόντως οτιδηποτε άλλο.

Επεξ/σία από majnun
ηταν τελικα η πιο πλουσια εκδοση στο βιτάρα
  • Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, majnun said:

Η καρδιά λέει την Κλειώ και η λογική το Suzuki.

2 hours ago, majnun said:

Εμένα με ενδιαφέρει ΠΡΩΤΊΣΤΩΣ η άνεση στην κίνηση (καθίσματα / απορρόφηση κραδασμών)και δευτερευόντως οτιδηποτε άλλο.

Τελείως διαφορετικά όχηματα το clio και το vitara αλλά δε νομίζω ότι το Suzuki θα είναι πιο άνετο πάντως.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, paylidis είπε

Εχεις καρααποκλεισει το να είναι από b/c pillar? Δε λέω το Α καθώς θα ήταν μπροστά ο ήχος.. σε πολλά αμάξια στο παρελθόν είχα από εκεί θορύβους 

πολύχρονος με υγεία για εχθές!

thx George

Ναι γιατί πριν πάω αντιπροσωπεία είχα εντωπίσει απο μόνος μου ότι ήταν θέμα του ουρανού και το χερούλι και τα ίδια είπαν απο αντιπροσωπεία όταν το έβαλαν στην ράμπα δονήσεων

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, tsofras είπε

thx George

Ναι γιατί πριν πάω αντιπροσωπεία είχα εντωπίσει απο μόνος μου ότι ήταν θέμα του ουρανού και το χερούλι και τα ίδια είπαν απο αντιπροσωπεία όταν το έβαλαν στην ράμπα δονήσεων

Ρε συ τελικά σου έδωσαν κάποια απάντηση για το λόγο που αποδέσμευσαν τα ανταλλακτικά; ή πότε θα τα έχουν ξανά διαθέσιμα; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zanskou είπε

Ρε συ τελικά σου έδωσαν κάποια απάντηση για το λόγο που αποδέσμευσαν τα ανταλλακτικά; ή πότε θα τα έχουν ξανά διαθέσιμα; 

nope

Και απο τα κεντρικά που έστειλα mail με έγραψαν κανονικά

• Sad 2
Δημοσ.

Μόνο Lexus παίζει να έχει σοβαρό customer service στην Ελλάδα.

Καλύτερα μεταχειρισμένο και σέρβις σε ανεξάρτητο.

• Δημιουργία νέου...