Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@paylidisδεν είχα ποτέ ποτέ Γαλλικό αυτοκίνητο,αλλά πριν 10 μήνες  είχα νοικιάσει για μια εβδομάδα ένα ολοκαίνουργιο C5 aircross.Εντυπωσιάστηκα από το πόσο άνετο αυτοκίνητο ήταν.Μεγάλοι χώροι,καλή ορατότητα και πολύ ξεκούραστο για τον οδηγό.Αν δεν δεν θες να σου φύγει ένας σκασμός λεφτά το παίρνεις το κρατάς για κάποια χρόνια που θα έχεις και μεγάλες απαιτήσεις σε χώρους και μετά το αλλάζεις.

Ήρθε και το X1!

export_0.jpeg

Επεξ/σία από moure
  • Like 14
  • Thanks 2
  • Απαντ. 8,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, moure είπε

@paylidisδεν είχα ποτέ ποτέ Γαλλικό αυτοκίνητο,αλλά πριν 10 μήνες  είχα νοικιάσει για μια εβδομάδα ένα ολοκαίνουργιο C5 aircross.Εντυπωσιάστηκα από το πόσο άνετο αυτοκίνητο ήταν.Μεγάλοι χώροι,καλή ορατότητα και πολύ ξεκούραστο για τον οδηγό.Αν δεν δεν θες να σου φύγει ένας σκασμός λεφτά το παίρνεις το κρατάς για κάποια χρόνια που θα έχεις και μεγάλες απαιτήσεις σε χώρους και μετά το αλλάζεις.

Ήρθε και το X1!

export_0.jpeg

ΩΠΑ

εδω ειμαστε! καλοταξιδο!

Χ1 και γαλλικο στην ιδια παραγραφο δε μπαινουν... εδω εχουμε εργο τεχνης...

Για κανε το καλο και βαλε φωτο και διασταση απο το πισω καθισμα, ειχαν γραψει καποιοι οτι εχει 3 ισοφιξ πισω πραγμα που δεν εχω καταφερει να επιβεβαιωσω - κ οταν το ειχα δει δεν το ειχα παρατηρησει (+ ακομα με παιρνει ο πωλητης απο αυτον που δε τοιυ βγαινουνε τα γενια). Εξυπακουεται και περισσοτερες φωτο για το λαο

1 ώρα πριν, zio10 είπε

Υπάρχουν καθίσματα χωρίς isofix που έχουν περάσει όλα τα τεστ (adac) κτλ, υπάρχουν λίστες. 

σιγουρα-ισως κ τα δικα μου, απλα ειναι κ το θεμα της ανεσης μετα... 

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.

Καλοτάξιδο το X1. 

Λοιπόν οδήγησα πρόσφατα ενός φίλου και μου φάνηκε τρομερά ποιοτικό και με καλή αίσθηση στο τιμόνι. Αν είχα τη δυνατότητα το έπαιρνα χθες! 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, moure είπε

1,30 είναι το πίσω κάθισμα.

export_0.jpeg

Δύο θέσεις με isofix βλέπω. Αρα στο μπλαμπλα παπάδες έγραφαν για τριπλό isofix πίσω. Θενκς 

Δημοσ.

Απλά έχει υπόψη σου ότι τα κανονικά καθίσματα έχουν και πλαϊνά προστατευτικά που εξέχουν. Στο 2008 με δύο καθίσματα πίσω ( cybex s2 i-fix ) δεν κάθεται κάνεις στην μέση για κανένα λόγο. Για νεογέννητο είχαμε αυγό με ξεχωριστή βάση ( ζώνης, όχι isofix ) που καθόταν καλά και ήταν σταθερό. Από 9 μήνες και πάνω πήρα isofix και τουλάχιστον στο μάτι είναι πιο σταθερό. Θα δεις adac για να πάρεις πληροφορίες, google translate κτλ. 

Για αυτοκίνητο με τέτοιους χώρους δεν έχω άποψη δυστυχώς...

Με το καλό :)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/6/2025 στις 10:34 ΜΜ, dtk-386 είπε

Η μηχανή που καβαλάς είναι διθέσια και κάμπριο.:lol:

Δεν έχω παράπονο. Μια μέρα το χορνετ την άλλη το sv για να πηγαινω στην δουλειά. Το σκ έχω το pcx δικαβαλο για βόλτες με την γυναίκα.  Ειδικά τώρα που βρήκα δουλειά στεριά και έφυγα από τα καράβια τα μηχανάκια με έχουν σώσει. 

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ τα στατιστικά διαδρομών σήμερα εντός Αττικής.Στις 3 ωρεσ Που αναφέρει έγιναν και 3 στάσεις από 10-15 λεπτά η κάθε μία.Πολύ ευχαριστημένος από την κατανάλωση αλλά και γενικότερα από το αυτοκίνητο μέχρι στιγμής.

IMG_2452.jpeg

• Like 6
Δημοσ.
On 29/06/2025 at 10:46, paylidis said:

Πρέπει να βρω κάτι να χωράει 2 isofix και τη γυναίκα πίσω - κ δευτερευόντως ο χώρος αποσκευών να είναι λίγο μεγαλύτερος. Τώρα αναγκαστικά το ένα isofix πάει μπροστά κ δε μου αρέσει ιδιαίτερα. Δεν είναι ότι κουβαλάμε πλέον πολλά, αλλά μαζευτήκαμε πολλοί 🤣

Δε το θυμόμουν τόσο χάλια στην έκθεση 🤣 μάλλον το αδικεί το άσπρο 

Είδα κ q5 έχω td την επόμενη εβδομάδα αλλά δε ψήνομαι για φόρο πολυτελείας και 60Κ+

Θα ξαναπάω μια βόλτα και από BMW K Mercedes Κ βλέπουμε αλλά ρεαλιστικά το κοντιακ μας χωράει χωρίς να δώσουμε νεφρό 

(Κ χωρίς πολλές υποχωρήσεις στη ποιότητα-βλ ντατσια)

Αυτό είναι βασικά το λάθος σου, δεν βάζεις την γυναίκα πίσω. Δεν είναι καλό να συνηθίσουν έτσι τα μικρά. My 2 cents. Όσον αφορά τον χώρο, το μέγεθος Kodiaq θεωρώ θα σε κάλυψει. Προσωπικά με GLC και plugin μάλιστα που χάνει και λίγο, μια χαρά άνετα φορτώνω τα πάντα. Θα ήθελα βέβαια να είχα ακόμη μεγαλύτερη άνεση με ένα XC90 ή ένα GLE, αλλά χώρος δεν μου έλλειψε.

• Like 4
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Αυτό είναι βασικά το λάθος σου, δεν βάζεις την γυναίκα πίσω. Δεν είναι καλό να συνηθίσουν έτσι τα μικρά. My 2 cents. Όσον αφορά τον χώρο, το μέγεθος Kodiaq θεωρώ θα σε κάλυψει. Προσωπικά με GLC και plugin μάλιστα που χάνει και λίγο, μια χαρά άνετα φορτώνω τα πάντα. Θα ήθελα βέβαια να είχα ακόμη μεγαλύτερη άνεση με ένα XC90 ή ένα GLE, αλλά χώρος δεν μου έλλειψε.

Ορισμένες φορές είναι αναγκαίο λόγω γκρίνιας-εξάρτησης του ενός. Θα πάω να δω κ το glc είναι στο πλάνο 

15 λεπτά πριν, john1987 είπε

Δηλαδή θεωρείτε το Tiguan πιο όμορφο; 

Οχι εξίσου χάλια το θεωρώ προσωπικά - σκέψου από τα 3 τους το κοντιακ πιο πολύ μου αρέσει 

• Like 1
Δημοσ.
19 minutes ago, paylidis said:

Ορισμένες φορές είναι αναγκαίο λόγω γκρίνιας-εξάρτησης του ενός. Θα πάω να δω κ το glc είναι στο πλάνο 

Εκτός θέματος αλλά καλύτερα να βρείτε μια λύση για αυτό. Θα υπάρξουν περιπτώσεις που θα θέλει να πάει ο ένας κάπου με τα παιδιά και δεν θα υπάρχει επιλογη να κάτσει κάποιος πίσω. 

• Like 1

• Δημιουργία νέου...