Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, zio10 είπε

Με το καλό να παραλάβεις. Ακόμα τόσους μήνες αναμονή έχουν τα αυτοκίνητα;!

Προχθές ήμουν στην αντιπροσωπεία της Cupra Θεσσαλονίκη για σέρβις.

Δεν έχουν στοκ ούτε 1 αυτοκίνητο για πώληση, μόνο τα εκθεσιακά που δεν τα πουλάνε κατευθείαν.

Πλέον οι περισσότερες αντιπροσωπείες φέρνουν μόνο με παραγγελίες πολιτών.

Για αυτό και έχουν αναμονές.

• Thanks 1
  • Απαντ. 8,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μου φαίνεται άσχημο το Tiguan. Αλλά για έκδοση More (1.5 eTSI Mild Hybrid150) και εξοπλισμό που θα ήθελα, βλέπω βγαίνει στα 45Κ 😬

Επεξ/σία από jimmy213
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, jimmy213 είπε

Δεν μου φαίνεται άσχημο το Tiguan. Αλλά για έκδοση More (1.5 eTSI Mild Hybrid150) και εξοπλισμό που θα ήθελα, βλέπω βγαίνει στα 45Κ 😬

Μαρεσει πολύ το Tiguan. Το είδα και σε Rline Plug in hybrid από κοντά. Εντυπωσιακό.

Αλλά πολλά λεφτά.

Φυσικά όποιος μπορεί, θεωρώ ότι τα αξιζει είτε σε θερμικό ή και με μπαταρία κίνηση.

Επεξ/σία από polyvios
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 06/07/2025 at 13:45, polyvios said:

Μαρεσει πολύ το Tiguan. Το είδα και σε Rline Plug in hybrid από κοντά. Εντυπωσιακό.

Αλλά πολλά λεφτά.

Φυσικά όποιος μπορεί, θεωρώ ότι τα αξιζει είτε σε θερμικό ή και με μπαταρία κίνηση.

Ισχύει: και προσωπικά έχω τον άγραφο κανόνα, λόγω leasing, «νοικιάζω αυτά που δε θα αγόραζα». Αν έπρεπε να το πληρώσω, δεν νομίζω πως θα ήταν η επιλογή μου, έχω ανησυχίες για την αξιοπιστία τους (VAG group βλέπεις…) 

Επεξ/σία από koeltzakoatl
  • Like 6
Δημοσ.

Καλησπέρες! Έχει βάλει κανείς διάφανη μεμβράνη στο παρμπρίζ? Έβαλα νανοκεραμικές γύρω γύρω στην αντιπροσωπεία, με καλή τιμή-δώρο για την αγορά, και φαίνεται να κάνουν καλή δουλίτσα, αλλά πλέον μου φαίνεται ανυπόφορος ο ήλιος που περνάει από μπροστά. Δεν θέλω να σκουραίνει καθόλου αλλά δεν ξέρω πόση διαφορά θα κάνει μία τελείως διάφανη. Έχει κανείς εμπειρία?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, STR_G είπε

Καλησπέρες! Έχει βάλει κανείς διάφανη μεμβράνη στο παρμπρίζ? Έβαλα νανοκεραμικές γύρω γύρω στην αντιπροσωπεία, με καλή τιμή-δώρο για την αγορά, και φαίνεται να κάνουν καλή δουλίτσα, αλλά πλέον μου φαίνεται ανυπόφορος ο ήλιος που περνάει από μπροστά. Δεν θέλω να σκουραίνει καθόλου αλλά δεν ξέρω πόση διαφορά θα κάνει μία τελείως διάφανη. Έχει κανείς εμπειρία?

Θα βάλω εγώ την 80αρα της xpel μάλλον την άλλη εβδομάδα οπότε θα γράψω 

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και ρωτάτε για την Xpel XR Plus ορίστε αυτή που έχω στο αμάξι, απ' ότι είδα και στο χαρτί της εγγύησης που μου έδωσαν έγραφε 70%.

Έχω βάλει το ίδιο και στο παρμπρίζ και στα πλαϊνά μπροστινά παράθυρα (την επόμενη εβδομάδα θα μπει και στο υπόλοιπο αμαξι) 

Σορρυ που δεν είναι και το πιο καθαρό παράθυρο αλλά οκ η διαφορά φαίνεται (έστω αυτό το λίγο 😛

Spoiler

oOZf1Tk.jpeg

ti8zu1T.jpeg

OK1c5LM.jpeg

• Like 5
Δημοσ.

Ευχαριστούμε για την απάντησή σου. Όπως το βλέπω, για τα δικά μου μάτια, νομίζω ότι σκουραίνει αρκετά το παρμπρίζ η 70αρα... Από απόδοση ποιες είναι οι εντυπώσεις σου?

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, STR_G είπε

Ευχαριστούμε για την απάντησή σου. Όπως το βλέπω, για τα δικά μου μάτια, νομίζω ότι σκουραίνει αρκετά το παρμπρίζ η 70αρα... Από απόδοση ποιες είναι οι εντυπώσεις σου?

Για εμένα δεν το σκουραίνει αρκετά, είναι σε μια χαρά επίπεδο.

Πολύ καλή η απόδοση, κόβει αρκετά. Είχα κάνει και δοκιμή το προηγούμενο καλοκαίρι ανάμεσα στο τζάμι του συνοδηγού και το πίσω τζάμι (δεν είχε μέχρι εχθές) σε οδήγηση προς παραλία (χτύπαγε ακριβώς εκείνη την πλευρά ο ήλιος) και ήταν μεγάλη η διαφορά. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρες

Xpel XR Plus θα βάλω και εγώ τελικά , 70αρες μπροστά , πιο σκούρες πίσω , άφησα το αμάξι σήμερα πρωί θα παραλάβω το απόγευμα

Φωτό και εντυπώσεις μετά το Σ/Κ

• Like 6
Δημοσ.

Καλημέρα παίδες 

Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις μεμβράνες, πολύ καλή τοποθέτηση, οδήγησα εχθές βράδυ και δεν είχα κάποιο θέμα ίσα ίσα ένιωσα ότι ήταν πιο ξεκούραστο από τα φώτα των τρίτων ( μπορεί να είναι και ιδέα μου)

Είχα το αμάξι στον ήλιο μπήκα σήμερα το πρωί και ήταν κομπλέ από ζέστη ειδικά στα παιδιά που έβαλα 35αρες, όταν έμπαιναν τα παιδιά πριν καιγοντουσαν από το κάθισμα ενώ σήμερα κομπλέ.

Μου μέτρησε με το μηχάνημα 100% uv 98% IR ( αν το λέω σωστά) κόβουν 

Καμία σχέση με τις aswf που είχα βάλει στο Leon 

Φωτό όταν βγάλω 

• Like 7
Δημοσ.

Μια ερωτηση, πχ αν το οχημα εχει απο το εργοστασιο πιο σκουρα τζαμια πισω, ή και καποια προστασια οπως σου πουλανε, υπαρχει θεμα να βαλεις απο πανω μια μεβρανη aftermarket?
Στο 206 ειχα βαλει και ημουν κομπλε, εδω στο c3 aircross ειναι ηδη φαινται να εχουν ηδη κατι.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

Μια ερωτηση, πχ αν το οχημα εχει απο το εργοστασιο πιο σκουρα τζαμια πισω, ή και καποια προστασια οπως σου πουλανε, υπαρχει θεμα να βαλεις απο πανω μια μεβρανη aftermarket?
Στο 206 ειχα βαλει και ημουν κομπλε, εδω στο c3 aircross ειναι ηδη φαινται να εχουν ηδη κατι.

Αν είναι σκούρο κρύσταλλο δεν υπάρχει πρόβλημα και τα δικά μου έτσι είναι 

Αν έχει ήδη μεμβράνη φαντάζομαι πρέπει να βγει πρώτα αυτή 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Αν είναι σκούρο κρύσταλλο δεν υπάρχει πρόβλημα και τα δικά μου έτσι είναι 

Αν έχει ήδη μεμβράνη φαντάζομαι πρέπει να βγει πρώτα αυτή 

Νομιζω ειναι απλα το κρυσταλλο σκουρο, θα πρεπει να το δω καλυτερα

• Like 1

• Δημιουργία νέου...