dtk-386 Δημοσ. 19 Ιουλίου Δημοσ. 19 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, jimakos234 είπε Νομιζω ειναι απλα το κρυσταλλο σκουρο, θα πρεπει να το δω καλυτερα Privacy λέγεται και δεν έχει προστασία από ήλιο. 5
Johnkeppas Δημοσ. 19 Ιουλίου Δημοσ. 19 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, jimakos234 είπε Νομιζω ειναι απλα το κρυσταλλο σκουρο, θα πρεπει να το δω καλυτερα Ναι φίλε μου, απλά το κρύσταλλο είναι σκούρο. Έτσι ήταν και το δικό μου το C3 Aircross και τώρα το 408. @tsofras πόσο πήγε το μαλλί; Μιας και θα βάλω κι εγώ τον Σεπτέμβριο που θα ξανάρθω Ελλάδα (εκτός κι αν τις βρώ φθηνότερα και αξιόπιστα Ρουμανία). Έβαλες και στο μπροστά; 1
tsofras Δημοσ. 19 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Johnkeppas είπε Ναι φίλε μου, απλά το κρύσταλλο είναι σκούρο. Έτσι ήταν και το δικό μου το C3 Aircross και τώρα το 408. @tsofras πόσο πήγε το μαλλί; Μιας και θα βάλω κι εγώ τον Σεπτέμβριο που θα ξανάρθω Ελλάδα (εκτός κι αν τις βρώ φθηνότερα και αξιόπιστα Ρουμανία). Έβαλες και στο μπροστά; Σε όλο το αμάξι έβαλα 400€ Παλαιό Φάληρο Αν σε βολεύει πμ για λεπτομέρειες
Johnkeppas Δημοσ. 20 Ιουλίου Δημοσ. 20 Ιουλίου Δεν βολεύει δυστυχώς. Θα ψάξω να βρω Θεσσαλονίκη. Θέλω να πάω σε κάποια καλή μάρκα και ποιότητα μέχρι γύρω στο 500ρικο όλο το αυτοκίνητο γιατί η γυναίκα έχει λύκο και έχει θέμα με τον ήλιο γενικα
tsofras Δημοσ. 20 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 8 ώρες πριν, Johnkeppas είπε Δεν βολεύει δυστυχώς. Θα ψάξω να βρω Θεσσαλονίκη. Θέλω να πάω σε κάποια καλή μάρκα και ποιότητα μέχρι γύρω στο 500ρικο όλο το αυτοκίνητο γιατί η γυναίκα έχει λύκο και έχει θέμα με τον ήλιο γενικα Ρίξε μία ματιά στο γενικό ποστ για τις μεμβράνες έχουν αναφέρει και καλούς εγκαταστάτες Θεσσαλονίκη 1
terry308 Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Στις 20/7/2025 στις 10:55 ΠΜ, Johnkeppas είπε Δεν βολεύει δυστυχώς. Θα ψάξω να βρω Θεσσαλονίκη. Θέλω να πάω σε κάποια καλή μάρκα και ποιότητα μέχρι γύρω στο 500ρικο όλο το αυτοκίνητο γιατί η γυναίκα έχει λύκο και έχει θέμα με τον ήλιο γενικα Carglass περνάει κι είχε κι έκπτωση 20% Προσωπικά πήγα 2 οχήματα για ολική προστασία
tsofras Δημοσ. 24 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 25 λεπτά πριν, terry308 είπε Carglass περνάει κι είχε κι έκπτωση 20% Προσωπικά πήγα 2 οχήματα για ολική προστασία Αυτοί δεν βάζουν όμως μπροστά στα καινούρια μοντέλα
terry308 Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου 39 λεπτά πριν, tsofras είπε Αυτοί δεν βάζουν όμως μπροστά στα καινούρια μοντέλα Δε το ξέρω Θωμά, στο fr είχαν βάλει που έχω αισθητήρες βροχής,τους είχα δώσει αριθμό πλαισίου και μου απάντησαν ότι γίνεται... πρέπει να βάλω πάλι γιατί άλλαξα παρμπρίζ λόγω σπασιματος και είναι αισθητή η διαφορά
tsofras Δημοσ. 24 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 4 ώρες πριν, terry308 είπε Δε το ξέρω Θωμά, στο fr είχαν βάλει που έχω αισθητήρες βροχής,τους είχα δώσει αριθμό πλαισίου και μου απάντησαν ότι γίνεται... πρέπει να βάλω πάλι γιατί άλλαξα παρμπρίζ λόγω σπασιματος και είναι αισθητή η διαφορά Ναι Λευτέρη τώρα που έψαχνα μου το είχαν πεί ότι δεν βάζουν μπροστά στα νέα μοντέλα 1
JailbrokenDiesel Δημοσ. Τρίτη στις 09:52 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:52 πμ (επεξεργασμένο) Καλημερα Θωμα @tsofras, εχει οντως διαφορα με τις aswf ? θελω να βαλω κι εγω μπροστα πλεον, περιμετρικα εχω aswf εγω.. απο την αρχη σου ειπαν οκ για το παρμπριζ; γιατι εμενα μου εχουν αρνηθει 2 καταστηματα.. μιας κ μενουμε κοντα απ οσο εχω καταλαβει, θα με βολευει και ο δικος σου.. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:53 πμ από JailbrokenDiesel
tsofras Δημοσ. Τρίτη στις 12:02 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 12:02 μμ 2 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε Καλημερα Θωμα @tsofras, εχει οντως διαφορα με τις aswf ? θελω να βαλω κι εγω μπροστα πλεον, περιμετρικα εχω aswf εγω.. απο την αρχη σου ειπαν οκ για το παρμπριζ; γιατι εμενα μου εχουν αρνηθει 2 καταστηματα.. μιας κ μενουμε κοντα απ οσο εχω καταλαβει, θα με βολευει και ο δικος σου.. Καλημέρα μαν , ναι έχουν Βασικά καμία σχέση πολύ ανώτερες , έκανα ταξίδι Παρασκευή με τα 40αρια στια 16.00 το μεσημέρι και ενώ ίδρωνα - καιγόμουν απο τον ήλιο μπροστά δεν κατάλαβα τίποτα Χωρίς δόση υπερβολής , είναι οι καλύτερες μεμβράνες που έχω βάλει ποτέ , με τις aswf είχα απογοητευτεί (το είχα γράψει και τότε) Σου στέλω σε π.μ. πληροφορίες 4
Xvipes Δημοσ. Τρίτη στις 01:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:17 μμ 1 hour ago, tsofras said: Καλημέρα μαν , ναι έχουν Βασικά καμία σχέση πολύ ανώτερες , έκανα ταξίδι Παρασκευή με τα 40αρια στια 16.00 το μεσημέρι και ενώ ίδρωνα - καιγόμουν απο τον ήλιο μπροστά δεν κατάλαβα τίποτα Χωρίς δόση υπερβολής , είναι οι καλύτερες μεμβράνες που έχω βάλει ποτέ , με τις aswf είχα απογοητευτεί (το είχα γράψει και τότε) Σου στέλω σε π.μ. πληροφορίες Μπορείς να στείλεις και από εδώ αν δεν σου είναι κόπος; Ευχαριστώ! 1
paylidis Δημοσ. Τρίτη στις 01:52 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:52 μμ οτι δινεις παιρνεις... εγω με τα <~200 που ειχα δωσει για τις κεραμικες aswf ειμαι ευχαριστημενος 1
JailbrokenDiesel Δημοσ. Τρίτη στις 02:31 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:31 μμ (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, paylidis είπε οτι δινεις παιρνεις... εγω με τα <~200 που ειχα δωσει για τις κεραμικες aswf ειμαι ευχαριστημενος παρομοιως, με τον Ακη και εγω, αλλα θελω να βαλω μπροστα πλεον και δεν βαζει εκεινος.. υγ. ευχαριστω Θωμα! Επεξ/σία Τρίτη στις 02:32 μμ από JailbrokenDiesel 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις