Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimakos234 είπε

Νομιζω ειναι απλα το κρυσταλλο σκουρο, θα πρεπει να το δω καλυτερα

Privacy λέγεται και δεν έχει προστασία από ήλιο. 

• Like 5
  • Απαντ. 8,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

Νομιζω ειναι απλα το κρυσταλλο σκουρο, θα πρεπει να το δω καλυτερα

Ναι φίλε μου, απλά το κρύσταλλο είναι σκούρο. Έτσι ήταν και το δικό μου το C3 Aircross και τώρα το 408.

@tsofras πόσο πήγε το μαλλί; Μιας και θα βάλω κι εγώ τον Σεπτέμβριο που θα ξανάρθω Ελλάδα (εκτός κι αν τις βρώ φθηνότερα και αξιόπιστα Ρουμανία). Έβαλες και στο μπροστά;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Johnkeppas είπε

Ναι φίλε μου, απλά το κρύσταλλο είναι σκούρο. Έτσι ήταν και το δικό μου το C3 Aircross και τώρα το 408.

@tsofras πόσο πήγε το μαλλί; Μιας και θα βάλω κι εγώ τον Σεπτέμβριο που θα ξανάρθω Ελλάδα (εκτός κι αν τις βρώ φθηνότερα και αξιόπιστα Ρουμανία). Έβαλες και στο μπροστά;

Σε όλο το αμάξι έβαλα 400€ Παλαιό Φάληρο 

Αν σε βολεύει πμ για λεπτομέρειες 

Δημοσ.

Δεν βολεύει δυστυχώς. Θα ψάξω να βρω Θεσσαλονίκη. Θέλω να πάω σε κάποια καλή μάρκα και ποιότητα μέχρι γύρω στο 500ρικο όλο το αυτοκίνητο γιατί η γυναίκα έχει λύκο και έχει θέμα με τον ήλιο γενικα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Johnkeppas είπε

Δεν βολεύει δυστυχώς. Θα ψάξω να βρω Θεσσαλονίκη. Θέλω να πάω σε κάποια καλή μάρκα και ποιότητα μέχρι γύρω στο 500ρικο όλο το αυτοκίνητο γιατί η γυναίκα έχει λύκο και έχει θέμα με τον ήλιο γενικα

Ρίξε μία ματιά στο γενικό ποστ για τις μεμβράνες έχουν αναφέρει και καλούς εγκαταστάτες Θεσσαλονίκη

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 20/7/2025 στις 10:55 ΠΜ, Johnkeppas είπε

Carglass περνάει κι είχε κι έκπτωση 20%

Προσωπικά πήγα 2 οχήματα για ολική προστασία 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, terry308 είπε

Carglass περνάει κι είχε κι έκπτωση 20%

Προσωπικά πήγα 2 οχήματα για ολική προστασία 

Αυτοί δεν βάζουν όμως μπροστά στα καινούρια μοντέλα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αυτοί δεν βάζουν όμως μπροστά στα καινούρια μοντέλα

Δε το ξέρω Θωμά, στο fr είχαν βάλει που έχω αισθητήρες βροχής,τους είχα δώσει αριθμό πλαισίου και μου απάντησαν ότι γίνεται... πρέπει να βάλω πάλι γιατί άλλαξα παρμπρίζ λόγω σπασιματος και είναι αισθητή η διαφορά 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, terry308 είπε

Δε το ξέρω Θωμά, στο fr είχαν βάλει που έχω αισθητήρες βροχής,τους είχα δώσει αριθμό πλαισίου και μου απάντησαν ότι γίνεται... πρέπει να βάλω πάλι γιατί άλλαξα παρμπρίζ λόγω σπασιματος και είναι αισθητή η διαφορά 

Ναι Λευτέρη τώρα που έψαχνα μου το είχαν πεί ότι δεν βάζουν μπροστά στα νέα μοντέλα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα Θωμα @tsofras, εχει οντως διαφορα με τις aswf ?
θελω να βαλω κι εγω μπροστα πλεον, περιμετρικα εχω aswf εγω.. απο την αρχη σου ειπαν οκ για το παρμπριζ; γιατι εμενα μου εχουν αρνηθει 2 καταστηματα.. 

μιας κ μενουμε κοντα απ οσο εχω καταλαβει, θα με βολευει και ο δικος σου..

Επεξ/σία από JailbrokenDiesel
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε

Καλημερα Θωμα @tsofras, εχει οντως διαφορα με τις aswf ?
θελω να βαλω κι εγω μπροστα πλεον, περιμετρικα εχω aswf εγω.. απο την αρχη σου ειπαν οκ για το παρμπριζ; γιατι εμενα μου εχουν αρνηθει 2 καταστηματα.. 

μιας κ μενουμε κοντα απ οσο εχω καταλαβει, θα με βολευει και ο δικος σου..

Καλημέρα μαν , ναι έχουν

Βασικά καμία σχέση πολύ ανώτερες , έκανα ταξίδι Παρασκευή με τα 40αρια στια 16.00 το μεσημέρι και ενώ ίδρωνα - καιγόμουν απο τον ήλιο μπροστά δεν κατάλαβα τίποτα

Χωρίς δόση υπερβολής , είναι οι καλύτερες μεμβράνες που έχω βάλει ποτέ , με τις aswf είχα απογοητευτεί (το είχα γράψει και τότε)

Σου στέλω σε π.μ. πληροφορίες

• Like 4
Δημοσ.
1 hour ago, tsofras said:

Καλημέρα μαν , ναι έχουν

Βασικά καμία σχέση πολύ ανώτερες , έκανα ταξίδι Παρασκευή με τα 40αρια στια 16.00 το μεσημέρι και ενώ ίδρωνα - καιγόμουν απο τον ήλιο μπροστά δεν κατάλαβα τίποτα

Χωρίς δόση υπερβολής , είναι οι καλύτερες μεμβράνες που έχω βάλει ποτέ , με τις aswf είχα απογοητευτεί (το είχα γράψει και τότε)

Σου στέλω σε π.μ. πληροφορίες

Μπορείς να στείλεις και από εδώ αν δεν σου είναι κόπος; Ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, paylidis είπε

οτι δινεις παιρνεις... εγω με τα <~200 που ειχα δωσει για τις κεραμικες aswf ειμαι ευχαριστημενος

παρομοιως, με τον Ακη και εγω, αλλα θελω να βαλω μπροστα πλεον και δεν βαζει εκεινος.. 

υγ. ευχαριστω Θωμα!

Επεξ/σία από JailbrokenDiesel
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Δημιουργία νέου...