mp123 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 12 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Για τους γερμανούς μιλάμε..... Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας. ( ποιος μιλάει τώρα εγώ που έχω αμάξι σύμπραξη των αιωνίων εχθρών Άγγλων Γερμανών). 2
dtk-386 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε λοιπόν Εχω αρκετά γύρω μου με σκασμένα μεκατρονικ dsg ξηρού σε Ibiza, Leon, Polo, Golf κτλ.....Ευτυχώς έχω dsg υγρού. Επίσης έχω αγοράσει αρκετά μοντέλα VW & Audi από το 2000. Οπότε δεν με λες αντι-dsg και αντιγερμανό. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από dtk-386 3
paylidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, thodoris20s είπε Αν ήταν τόσο ακραία τα πράγματα δεν θα συνέχιζαν να τα βάζουν σε τόσα εκατομμύρια αυτοκίνητα. Οκ είχε γίνει η ανάκληση μία περίοδο για κάποιες παρτίδες αλλά πλέον δεν θεωρώ ότι τίθεται θέμα. Ειδίκα στα 1000αρια με τα 110 άλογα και τα 200nm ροπής. Σιγά μη ντραπούν να τα πουλάνε… Ο ίδιος ο αρχιμηχανικός αντιπροσωπείας μου είπε προχθές μη πάρεις dsg ξηρού - του είπα δε πληρώνω εγώ τις βλάβες κλπ και μου λέει τότε οκ, πάσο, το πολύ πολύ να μείνεις 1-2 φορές στη πενταετία της μίσθωσης. Κατεβασμένο dsg σε q3 είχε δίπλα από το δικό μου που έκανα σερβισ και πιάσαμε τη κουβέντα. Κ πολλά αλλά παραδείγματα. Αστα να πάνε είναι η φάση 1
imr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 1 hour ago, mp123 said: Δεν συμφέρει φίλε μου . Το έψαξα. Θέλω 7κ για ένα καλό συν 1κ για σουλουπωμα να μου βγάλει 5 χρόνια.ολα μαζι το λιγότερο 8κ. Βασταω τα 8κ και σε 2 χρόνια φεύγει το Κούπερ ( οκ κουπερ εκτός εγγύησης παίζεις με την τύχη σου το ξερω ) και παίρνω πάλι κούτα με εγγύηση. Άμα είναι να το κρατας 2-3 χρόνια κοίταξες για leasing? Να έχεις το κεφάλι σου ησυχο
tsofras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δεν είναι να πάω για δουλειά 3 σελίδες έχω να διαβάσω Το λοιπόν πήγα παρέδωσα το αμάξι και πήρα το δικό μου. Με εξαίρεση το κιβώτιο και την άνεση της ανάρτησης προτιμώ το δικό μου σαν σύνολο. Με έπιασε η μέση και μούδιασαν τα πόδια μου κλασσικά μέσα στη κίνηση σήμερα, πολύ όγκος για το τίποτα. Πολύ ωραίο αμάξι το Formentor αλλά όχι για 17 χιλιάρικα (με τους τόκους) επάνω σε σχέση με το δικό μου. Μην σας κουράζω σας τα έχω αναλύσει τα περισσότερα, για SUV δεν είμαι , μένω με το δικό μου και απλά κοιτάω μήπως πετύχω κάποιο δίλιτρο με τιμή της προκοπής. Είπαμε να κάνω το χομπι μου αλλά δεν θέλω να δώσω λεφτά για άλλο ένα μικρό αμάξι απλά για ένα κιβώτιο. Τα δοκίμασα όλα , δεν με τρελαίνει τίποτα , αν είναι να μου λείπει πάντα κάτι απο κάποιο άλλο ας μείνω με αυτό που έχω. Ελπίζω μόνο να μην εμφανίσει κανα κουλό θέμα γιατί όποτε το λέω κάτι γίνεται 6
Grim Ripper Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Όταν τα λέω εγώ δεν με ακούτε. 😛 Θωμά, από περιέργεια και μόνο δεν πας να δεις το τελευταίο civic, προφανώς είναι αρκετά εκτός budget και δεν θεωρώ ότι αξίζει να το πάρεις για την χρήση που κάνεις.
mp123 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 16 λεπτά πριν, imr είπε Άμα είναι να το κρατας 2-3 χρόνια κοίταξες για leasing? Να έχεις το κεφάλι σου ησυχο Δεν με συμφέρει. Έτσι χάνω περισσότερα. Τουλάχιστον τα παίρνω τα πουλάω η βάζω παραπάνω η με ότι πάρω παίρνω κάτι. 1
dtk-386 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, tsofras είπε [....] για SUV δεν είμαι [...]
tsofras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 22 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Όταν τα λέω εγώ δεν με ακούτε. 😛 Θωμά, από περιέργεια και μόνο δεν πας να δεις το τελευταίο civic, προφανώς είναι αρκετά εκτός budget και δεν θεωρώ ότι αξίζει να το πάρεις για την χρήση που κάνεις. Κάνει 40 χιλιάρικα , άσε μου είναι και μεγάλο ρε μαν. Αθήνα είμαστε οριακά είναι το Leon στα 4.4 Θα πάω να πάρω μία μπαγκαζιέρα είτε ουρανού είτε κοτσαδόρου (έτσι και αλλιώς αν αλλάξω το ίδιο θα πάρω) Να τελειώνω και με το κουραστικό άγχος αναζήτησης αφού πιέζομαι να βρώ κάτι ενώ δεν μου αρέσει τίποτα Άντε στην χειρότερη αν δεν βρω κάτι να πάω να βάλω κανα πρόγραμμα να πάρω καμία ροπή να το πάρω απόφαση Πολύ ακριβά τα αμάξια πλέον , σκεφτόμουν τα 23 και το κοίταγα στο παρκιγκ και έλεγα βλακεία επιλογή , που να βλέπω τα 40 χιλιάρικα να κάθονται κάτω για μία φορά την εβδομάδα Στην χειρότερη σε κανα 2 χρόνια μπορεί να καταφέρω να το κάνω DSG 3
paylidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Κάνει 40 χιλιάρικα , άσε μου είναι και μεγάλο ρε μαν. Αθήνα είμαστε οριακά είναι το Leon στα 4.4 Θα πάω να πάρω μία μπαγκαζιέρα είτε ουρανού είτε κοτσαδόρου (έτσι και αλλιώς αν αλλάξω το ίδιο θα πάρω) Να τελειώνω και με το κουραστικό άγχος αναζήτησης αφού πιέζομαι να βρώ κάτι ενώ δεν μου αρέσει τίποτα Άντε στην χειρότερη αν δεν βρω κάτι να πάω να βάλω κανα πρόγραμμα να πάρω καμία ροπή να το πάρω απόφαση Πολύ ακριβά τα αμάξια πλέον , σκεφτόμουν τα 23 και το κοίταγα στο παρκιγκ και έλεγα βλακεία επιλογή , που να βλέπω τα 40 χιλιάρικα να κάθονται κάτω για μία φορά την εβδομάδα Στην χειρότερη σε κανα 2 χρόνια μπορεί να καταφέρω να το κάνω DSG Ψάχνε εντός και εκτός Ελλάδας κανένα ίδιο αυτοματο που το έκανε βίδες ο κάτοχος του και στη χειρότερη η μετατροπή γίνεται αν το πάρεις ολόκληρο. Όχι εύκολα αλλά γίνεται. Έχεις απόλυτο δίκιο είναι μλκια να βλέπεις 40Κ να κάθονται, σε νιώθω 100% για αυτό έδωσα το ενα αμάξι. 3
tsofras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Ψάχνε εντός και εκτός Ελλάδας κανένα ίδιο αυτοματο που το έκανε βίδες ο κάτοχος του και στη χειρότερη η μετατροπή γίνεται αν το πάρεις ολόκληρο. Όχι εύκολα αλλά γίνεται. Έχεις απόλυτο δίκιο είναι μλκια να βλέπεις 40Κ να κάθονται, σε νιώθω 100% για αυτό έδωσα το ενα αμάξι. Αν έκανα χιλιόμετρα θα τα έσκαγα Γιώργο, τώρα ακόμη και αυτό το έχω ξαναγράψει ότι το έβλεπα κάτω στο παρκιγκ να κάθεται και ένιωθα άσχημα. Τώρα που είναι και καλοκαίρι και δεν πάω τα παιδιά πουθενά , κουνιέται μία φορά την εβδομάδα για δουλειά , μία να τα πάω στους γονείς μου και αν παω για κανα μπάνιο το Σάββατο 3
mp123 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, tsofras είπε Αν έκανα χιλιόμετρα θα τα έσκαγα Γιώργο, τώρα ακόμη και αυτό το έχω ξαναγράψει ότι το έβλεπα κάτω στο παρκιγκ να κάθεται και ένιωθα άσχημα. Τώρα που είναι και καλοκαίρι και δεν πάω τα παιδιά πουθενά , κουνιέται μία φορά την εβδομάδα για δουλειά , μία να τα πάω στους γονείς μου και αν παω για κανα μπάνιο το Σάββατο Αντε καλές διακοπές λοιπον από Σεπτέμβρη πάλι θα έχουμε συνέχεια του σήριαλ αλλάζω δεν αλλάζω αυτοκίνητο και βάζω όπισθεν αλλά πάει μπροστά , το σαζμαν κάνει περίεργους θορύβους. Σε θέλουμε ανανεωμένο με καινούριες ιδέες για μια νέα σεζόν όλο αγωνία, δράση, και περιπέτεια. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από mp123 1 2
imr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 8 minutes ago, majnun said: Focus λέμε αλλά δεν ακούς Εκεί που έχει φτάσει και αυτό δεν αξίζει. 2
tsofras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, majnun είπε Focus λέμε αλλά δεν ακούς Δεν δίνω 30000+ για χιλιάρι , ούτε 23 δεν έδινα όταν κοίταγα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις