Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, tsofras είπε

Ε εντάξει από οδική δεν έχω θέμα, έρχονται και γρήγορα σε εμένα 🤣

Ναι αλλα ομοιο οχημα αντικαταστασης επιτοπου για να συνεχισεις σου εχει ή γυρνας πισω; :P

(τη σνομπαρα και εγω την οδικη που κανουν δωρο αλλα οταν μου ειπαν τι προσφερει εμεινα μλκσ, ελπιζω βεβαια να μη χρειαστει να την χρησιμοποιησω)

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ναι αλλα ομοιο οχημα αντικαταστασης επιτοπου για να συνεχισεις σου εχει ή γυρνας πισω; :P

(τη σνομπαρα και εγω την οδικη που κανουν δωρο αλλα οταν μου ειπαν τι προσφερει εμεινα μλκσ, ελπιζω βεβαια να μη χρειαστει να την χρησιμοποιησω)

Έχω από την ασφάλεια αντικατάσταση 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλα με το αντικαταστασης απο την ασφαλεια εχω ξεγελαστει, μια φορα που το χρειαστηκα στο παρελθον (και σε καλη ασφαλιστικη μεσω του direct καναλιου της, you know which one I mean) εκαναν 1.5 μερα να μου το δώσουν, τι να το κανω, το θεμα ειναι να μου το φερεις εκει που εμεινα... Ου μπλεξεις! Στο μεταξυ ειχε επισκευαστει ηδη το δικο μου...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, tsofras said:

Αντικατασταση επιτοπου? Η μολις γυρισεις Αθηνα?

Η μονη βλακεια αν μεινεις καπου ειναι πως θα γυρισεις με παιδια, σκυλια, πραγματα κτλ

Επεξ/σία από imr
  • Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, imr είπε

Αντικατασταση επιτοπου? Η μολις γυρισεις Αθηνα?

Η μονη βλακεια αν μεινεις καπου ειναι πως θα γυρισεις με παιδια, σκυλια, πραγματα κτλ

Στο συνεργείο θεωρητικά

Ναι δίκιο έχεις εγώ ευτυχώς 2-3 φορές έμεινα μόνος οπότε γύρισα με τον γερανό.

Την πρώτη φορά στα διόδια Αθηνών Λαμίας, ήρθε ο πατέρας μου και μάζεψε την οικογένεια 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Άμα το όχημα αντικατάστασης ου δινει το γκρουπ είναι κάνα TT πουλάω μίνι παίρνω καμιγκ αυτόματο ξηρού τύπου  και θα το σπάω συνέχεια   Δεν θέλει και πολύ κόπο να γίνει αυτό.  Δώσε info θα γίνω πελάτης του γκρουπ και εγώ αν δίνει καλό αμάξι αντικατάστασης

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mp123 είπε

Άμα το όχημα αντικατάστασης ου δινει το γκρουπ είναι κάνα TT πουλάω μίνι παίρνω καμιγκ αυτόματο ξηρού τύπου  και θα το σπάω συνέχεια   Δεν θέλει και πολύ κόπο να γίνει αυτό.  Δώσε info θα γίνω πελάτης του γκρουπ και εγώ αν δίνει καλό αμάξι αντικατάστασης

ιδια κατηγορια σου δινουν

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, paylidis είπε

ιδια κατηγορια σου δινουν

Κρίμα.Το ττ ωραίο όμως.Ωραιο αυτοκίνητο .Αν και του γκρουπ αν ειχα την δυνατότητα το έπαιρνα άνετα.

• Like 3
Δημοσ.

10+ ώρες χωρίς ποστ από τον @tsofras κι έχω αρχίσει να υποψιάζομαι οτι του άρεσε το corolla cross στο test drive και ντρέπεται να το γράψει :D

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zanskou είπε

10+ ώρες χωρίς ποστ από τον @tsofras κι έχω αρχίσει να υποψιάζομαι οτι του άρεσε το corolla cross στο test drive και ντρέπεται να το γράψει :D

Καλά τα λες. Έτσι έτσι.

Μη σου πω έχει ήδη ρωτήσει για ανταλλαγή με το Leon και σκέφτεται εαν αξίζει η τιμή ή να ξαναβάλει την αγγελία στο car.

Δημοσ.
On 16/06/2023 at 23:28, paylidis said:

Και η stelvio δυνατή επιλογή αλλά πάνω από 40Κ δε πληρώνω για ρόδες με τίποτα. Χαμηλό δε ξαναπαίρνω, μόνο suv 

αν δεν υπήρχε ο κίνδυνος να με διώξει η γυναίκα θα έπαιρνα ένα troc cabrio 😂

Έχω σταματήσει να ασχολούμαι πολλά χρόνια με αυτοκίνητα (δεν έχω και λεφτά να πάρω και ακόμα βολεύομαι με το παλιό μου 1.4 90 άλογα) και δεν είχα ιδέα τι είναι το stelvio μέχρι που το είδα χτες στην πράξη σε ορεινό δρόμο με στροφές :P Προσπαθούσα να κρατηθώ μπροστά με νύχια και με δόντια για αρκετή ώρα.. στην πρώτη μικρή ευθεία απλά τα παράτησα και ακόμα δεν ξέρω αν με άφηνε να προσπαθώ ή τον είχα εκνευρίσει που ήμουν μεστην μέση. Θα μου πειτε είναι και ο οδηγός αλλά μου έκανε εντύπωση.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, zanskou είπε

Την άλλη Τετάρτη πάω , σήμερα είχα πάει γραφείο για αυτό επικράτησε ηρεμία (καλά δεν έχω να γράψω και κάτι άλλο)

35 λεπτά πριν, majnun είπε

Που είναι αυτή η χ1 που πουλιόταν με τσοφρικά χιλιόμετρα;

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/335516127-bmw-x1

31 λεπτά πριν, dstilio είπε

Να βάλω ταινία να δω ή να περιμένω @tsofras review?

Βάλε ταινία , την Τετάρτη review

• Δημιουργία νέου...