korakios Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 14 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν είχε ποτέ μεταπώληση η ΚΙΑ πριν 10-15 χρόνια ίσως 3
tsofras Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, zio10 είπε Πίστευα ότι φεύγουν λόγω εγγύησης και αρκετά καλής φήμης. 5 λεπτά πριν, polyvios είπε Φευγουν, και ειδικά η καινούρια γενιά 4 λεπτά πριν, korakios είπε πριν 10-15 χρόνια ίσως Δεν εννοούσα ότι δεν φεύγουν καθόλου, απλά δεν φεύγουν στις τιμές που φεύγουν τα άλλα. Όσοι έχουν αγγελίες με τιμές κοντά στα υπόλοιπα τα έχουν ακόμη και τα βλέπουν Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από tsofras
korakios Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, tsofras είπε Δεν είπα ότι δεν φεύγουν , απλά δεν φεύγουν στις τιμές που φεύγουν τα άλλα. Όσοι έχουν αγγελίες με τιμές κοντά στα υπόλοιπα τα έχουν ακόμη και τα βλέπουν μην είσαι σίγουρος οτι στις αγγελίες που διαγράφονται έγινε πώληση ή πωλήθηκε στην τιμή που ζητάνε
paylidis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Παιδιά μη γελιόμαστε πιο εύκολα θα φύγει ένα Vw παρά το κια… και 100 χρόνια εγγύηση να έχει..! 4
korakios Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Παιδιά μη γελιόμαστε πιο εύκολα θα φύγει ένα Vw παρά το κια… και 100 χρόνια εγγύηση να έχει..! καλά εννοείται (δυστυχώς) , όπως φυσικά και toyota στην Ελλάδα 3
zanskou Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 αυτή η συζήτηση περί αξιοπιστίας είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα. ειλικρινά, πώς την ορίζετε/μετράτε αν όχι με την εγγύηση και κυρίως τα χλμ που καλύπτει αυτή σε αυτοκίνητο ρε παιδιά ; προσωπικά κάνω σχεδόν 20.000 χλμ το χρόνο. τι να θεωρήσω αξιόπιστο ; αν δε το εμπιστεύεται ο κερατάς ο κατασκευαστής πώς θα το εμπιστευτώ εγώ το ρημάδι ; 5
mp123 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Απλά αν συγκρίνεις το τιμόνι του με το Seat , είναι πίσω ρε γαμώτο σε αίσθηση Θα μπεις σε πίστα ; θα το πας εθνική 180 200 σερί για όλο το ταξίδι , θα τα πάρεις κρανίο να μπεις σε καμμια στοφη χωρίς κίνηση να δεις πως στρίβει; Αν δεν τα έκανες αυτά με το φορμεντορ να τα ξέρεις μπορεί το κια να σε εκπλήξει ευχάριστα. Άσε γιατί και το τιμόνι του καπτουρ ήταν ωραίο αλλά μετά τα 130 άρχιζαν τα πανηγύρια Το αμάξι φαινετε 160 180 εθνική θα πηγαίνει τρένο και πολύ άνετα. Φυσικά ποιότητα κύλισης δεν θα έχει με q3 ,x2 ,gla αλλά όπως είπαμε 20κ παραπάνω είναι πολλά. 1
mp123 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, polyvios είπε Θα συμφωνήσω και εγώ, μια που έκανα test drive το xceed αλλά κατέληξα με Sportage... 🤣 Εγώ γιατί είμαι τσιπης θα βολευόμουν με xceed.
polyvios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 45 λεπτά πριν, mp123 είπε Εγώ γιατί είμαι τσιπης θα βολευόμουν με xceed. Μωρέ όπως σε είπα και εγώ για τσιπια πήγαινα xceed. Και μάλιστα το gt line
tsofras Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, mp123 είπε Θα μπεις σε πίστα ; θα το πας εθνική 180 200 σερί για όλο το ταξίδι , θα τα πάρεις κρανίο να μπεις σε καμμια στοφη χωρίς κίνηση να δεις πως στρίβει; Αν δεν τα έκανες αυτά με το φορμεντορ να τα ξέρεις μπορεί το κια να σε εκπλήξει ευχάριστα. Άσε γιατί και το τιμόνι του καπτουρ ήταν ωραίο αλλά μετά τα 130 άρχιζαν τα πανηγύρια Το αμάξι φαινετε 160 180 εθνική θα πηγαίνει τρένο και πολύ άνετα. Φυσικά ποιότητα κύλισης δεν θα έχει με q3 ,x2 ,gla αλλά όπως είπαμε 20κ παραπάνω είναι πολλά. Για πληροφόρησης μιλάω Μανώλη, δεν θα μπω πίστα ούτε τρέχω όπως έχω πει, εγώ την απόλαυση στην οδήγηση την βρίσκω από την αίσθηση που μου δίνει το αμάξι στον τρόπο που οδηγώ εγώ. Και το x-ceed ακόμη και στην ευθεία στη Συγγρού κατάλαβα ότι χάνει σε πληροφόρηση. Οκ κερδίζει σε άνεση σε σχέση με το δικό μου, αλλά στις στροφές το χαίρομαι αρκετά. Τεσπά, θα δείξει μετά το καλοκαίρι Δεν είμαι ακόμη 100% σίγουρος ότι αξίζει το κέρδος σε ότι και αν πάρω με 10 χιλιάρικα διαφορά. Ακόμη και αναξιόπιστο να βγει το δικό μου βλάβη πάνω από 3-4 χιλιάρικα δεν πιστεύω να βγάλει. Αυτό που μου σβήνει τον τελευταίο μήνα φοβάμαι μόνο για ασφάλεια, θα πάω να βάλω μία κατοσταρα της προκοπής μήπως φταίει η βενζίνη γιατί είχα βάλει Aegean τις τελευταίες 2 φορές που μου κάνει τα κόλπα Έχω τα μάτια μου και σε αγγελίες για σειρά 1 SUV δεν νομίζω να πάω να ξαναδώ, πολύς όγκος θα το μετανιώσω για την χρήση που κάνω και ακόμη βλέπω βίντεο με καγκουρες και χαμηλά αμάξια, δεν είμαι έτοιμος για μετάβαση σε SUV 😂 Μπορεί από Σεπτέμβρη να πάω να δω και το νέο Civic 5 λεπτά πριν, polyvios είπε Μωρέ όπως σε είπα και εγώ για τσιπια πήγαινα xceed. Και μάλιστα το gt line Τι τσιπια που πλέον έχει 33 χιλιάρικα, τσιπικη είναι η σειρά 1 ( τραγικό)
mp123 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, tsofras είπε Για πληροφόρησης μιλάω Μανώλη, δεν θα μπω πίστα ούτε τρέχω όπως έχω πει, εγώ την απόλαυση στην οδήγηση την βρίσκω από την αίσθηση που μου δίνει το αμάξι στον τρόπο που οδηγώ εγώ. Και το x-ceed ακόμη και στην ευθεία στη Συγγρού κατάλαβα ότι χάνει σε πληροφόρηση. Οκ κερδίζει σε άνεση σε σχέση με το δικό μου, αλλά στις στροφές το χαίρομαι αρκετά. Τεσπά, θα δείξει μετά το καλοκαίρι Δεν είμαι ακόμη 100% σίγουρος ότι αξίζει το κέρδος σε ότι και αν πάρω με 10 χιλιάρικα διαφορά. Ακόμη και αναξιόπιστο να βγει το δικό μου βλάβη πάνω από 3-4 χιλιάρικα δεν πιστεύω να βγάλει. Αυτό που μου σβήνει τον τελευταίο μήνα φοβάμαι μόνο για ασφάλεια, θα πάω να βάλω μία κατοσταρα της προκοπής μήπως φταίει η βενζίνη γιατί είχα βάλει Aegean τις τελευταίες 2 φορές που μου κάνει τα κόλπα Έχω τα μάτια μου και σε αγγελίες για σειρά 1 SUV δεν νομίζω να πάω να ξαναδώ, πολύς όγκος θα το μετανιώσω για την χρήση που κάνω και ακόμη βλέπω βίντεο με καγκουρες και χαμηλά αμάξια, δεν είμαι έτοιμος για μετάβαση σε SUV 😂 Μπορεί από Σεπτέμβρη να πάω να δω και το νέο Civic Τι τσιπια που πλέον έχει 33 χιλιάρικα, τσιπικη είναι η σειρά 1 ( τραγικό) Το τσιπια που είπα δεν ενοουσα το αμαξι και την τιμή, το είπα γιατι τα 7κ διαφορά του xceed με sportage είναι πολλά και για να τα γλύτωνα θα πήγαινα ανετα στο xceed. Όπως σωστά λες έχει καταντήσει τραγκη η αγορά οικογενειακόυ αυτοκινήτου .θες τουλαχιστον 30κ για κατι μετριο.Ειδικά εκεί που ψάχνεις σε χατσ πολύ δύσκολο να βρεις κάτι καλό όπως το θες, εκτός να συμβιβαστεις με ένα αμάξι η να πας πολύ επάνω από το budget σου στα 44. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εσύ θες αμαξι κατηγορία χατσ μεσαίο.Ο άσσος ωραίος είναι καλή τιμή σχετικά 34 η σπορ λαιν αλλά ο κολος του δεν χωνεύεται. Δύσκολη κατηγορία σήμερα τα χατσ. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2023 από mp123 1
denexo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 13 hours ago, tsofras said: Σε άλλα νέα σκέφτομαι μήπως ακυρώσω το test drive μην τρέχω μέσα σε καύσωνα για αμάξι που δεν πρόκειται να πάρω , πάω άλλη στιγμή αν είναι για χαβαλέ με την δροσιά Θωμά και προετοιμαζόμουν αύριο για plot twist: ότι θα έκλεινες Corolla Cross. Και θα μας τρέλαινες όλους εδώ μέσα!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 11 ώρες πριν, zanskou είπε αυτή η συζήτηση περί αξιοπιστίας είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα. ειλικρινά, πώς την ορίζετε/μετράτε αν όχι με την εγγύηση και κυρίως τα χλμ που καλύπτει αυτή σε αυτοκίνητο ρε παιδιά ; προσωπικά κάνω σχεδόν 20.000 χλμ το χρόνο. τι να θεωρήσω αξιόπιστο ; αν δε το εμπιστεύεται ο κερατάς ο κατασκευαστής πώς θα το εμπιστευτώ εγώ το ρημάδι ; Όντως ειναι ενδιαφέρουσα κουβέντα. Ωστόσο η εγγύηση πολλές φορές έχει να κάνει με τον εκάστοτε εισαγωγέα που την ανεβάζει ή τη μασκαρεύει σε άλλο πακέτο ώστε το αυτοκίνητο να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά. Κακά τα ψέματα, το VAG, η Merc κλπ μπορούν να πουλάνε αυτοκίνητα και με 2-3 χρόνια εγγύηση, η ΚΙΑ δε θα μπορούσε απο τη στιγμή που πλέον δεν εχει το πλεονέκτημα της τιμής. 1
dtk-386 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Όντως ειναι ενδιαφέρουσα κουβέντα. Ωστόσο η εγγύηση πολλές φορές έχει να κάνει με τον εκάστοτε εισαγωγέα που την ανεβάζει ή τη μασκαρεύει σε άλλο πακέτο ώστε το αυτοκίνητο να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά. Κακά τα ψέματα, το VAG, η Merc κλπ μπορούν να πουλάνε αυτοκίνητα και με 2-3 χρόνια εγγύηση, η ΚΙΑ δε θα μπορούσε απο τη στιγμή που πλέον δεν εχει το πλεονέκτημα της τιμής. Η ΚΙΑ πάντως έχει 7ετης εργοστασιακή εγγύηση. 1
tsofras Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 22 λεπτά πριν, denexo είπε Θωμά και προετοιμαζόμουν αύριο για plot twist: ότι θα έκλεινες Corolla Cross. Και θα μας τρέλαινες όλους εδώ μέσα! Βασικά έχω και πολύ δουλειά αυτές τις ημέρες , είναι και η ζέστη και λέω άστο , το βλέπω αν θέλω αργότερα . Που δεν νομίζω γιατί με τα λεφτά που κοστίζει πλέον , 8 μήνες αναμονή και ανοιχτή τιμή στα 4.5 μέτρα και CVT μόνο το Toyota μένει τελικά στα θετικά. Άσε που με την χρήση που κάνω εγώ , σε υβριδικό θα πρέπει να βάζω 5 λίτρα βενζίνη για να μην ξεθυμάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις