Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, majnun είπε

Μόνο Lexus παίζει να έχει σοβαρό customer service στην Ελλάδα.

Καλύτερα μεταχειρισμένο και σέρβις σε ανεξάρτητο.

Kαλύτερα αξιόπιστο και χωρίς θέματα θα έλεγα εγώ. Οσο λιγότερο πας εκεί (εξουσιοδοτημενο, εξειδικευμενο κτλ) τόσο καλύτερα.

• Like 2
  • Απαντ. 8,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 27/4/2025 στις 9:33 ΜΜ, tsofras είπε

To αμάξι έτριζε είχα εντωπίσει ότι είναι απο τα χερούλια και τον ουρανό

Πήγα σε κάποια φάση και μου άλλαξαν τα κλιπς του ουρανού γιατί είχαν μπεί ανάποδα απο το εργοαστάσιο

Βελτιώθηκε πολύ αλλά σε ένα σημείο συνέχισε να τρίζει , είναι το πίσω δεξιά χερούλι και είπαν να μου αλλάξουν προληπτικά και το πίσω αριστερά

Δωστο και πάρε τουοτα.

Υ γ δεν πιστεύω ότι εγώ το είπα.Εγω που δεν ήθελα καν να ακούω το όνομα τουοτα.

Στις 28/4/2025 στις 4:50 ΜΜ, majnun είπε

Και όμως τελικά μίλησε άνθρωπος μαζί μου από το Σφακιανάκη και μου έστειλε προσφορές για 

Clio diesel evolution 

Suzuki Vitara gl+

Βγαίνουν με κάνα κατοσταρι διαφορά μια ή άλλη.

Μένει να αποφασίσω τι είναι καλύτερο.

Η καρδιά λέει την Κλειώ και η λογική το Suzuki.

Ρώτησα και για 2ο οδηγό και μπαίνει.

Επίσης θα υπάρχει και option αγοράς.

Χοντρικά είναι 3500 προ ΦΠΑ προκαταβολή 

36 Χ 230 προ ΦΠΑ

Και εξαγορά στα 11.000

Αν πούμε ότι εκπίπτει όλος ο ΦΠΑ και με τη μεικτή ως το μοναδικό έξτρα έρχεται μια ή άλλη με σκέτη αγορά.

(Το καπτουρ εβγαινε σημαντικά πάνω)

Εμένα με ενδιαφέρει ΠΡΩΤΊΣΤΩΣ η άνεση στην κίνηση (καθίσματα / απορρόφηση κραδασμών)και δευτερευόντως οτιδηποτε άλλο.

Εγώ το βλέπω ανάποδα. Αν δεν το αγοράσεις και το θες μόνο για leasing θα έπαιρνα κλιο. Αν το βλέπεις για αγορά τότε βιταρα. Δεν ξέρεις τι θα γίνει με τα diesel.

• Haha 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mp123 είπε

Δωστο και πάρε τουοτα.

Υ γ δεν πιστεύω ότι εγώ το είπα.Εγω που δεν ήθελα καν να ακούω το όνομα τουοτα.

Που να δεις το τουοτα τρίξιμο. Πριν βγαλεις καλά καλά τα ναυλον τρίζει 

• Like 1
  • Haha 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Είναι feature

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Με τους λακκουβοκαρόδρομους τι περιμένατε δηλαδή;

Καλά τα τουοτα τρίζουν από τη βιτρίνα της αντιπροσωπείας δε χρειάζεται να βγουν δρόμο… 😂

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, paylidis είπε

Καλά τα τουοτα τρίζουν από τη βιτρίνα της αντιπροσωπείας δε χρειάζεται να βγουν δρόμο… 😂

Στο CHR παντως μετα απο 8000km και μπαινοντας καθε μερα σε χωματοδρομους εργοταξιου λογω εργασιας το μονο που εχω εντοπισει ειναι το πισω απο τον συνοδηγο παραθυρο και αυτο οχι παντα. Και εχω σκοπο να το αναφερω καποια στιγμη και να τους το παω απο εκει να το δουν, νομιζω εχουν βγαλει και αλλα αντιστοιχα προβληματα με τα παραθυρα. 

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Στο CHR παντως μετα απο 8000km και μπαινοντας καθε μερα σε χωματοδρομους εργοταξιου λογω εργασιας το μονο που εχω εντοπισει ειναι το πισω απο τον συνοδηγο παραθυρο και αυτο οχι παντα. Και εχω σκοπο να το αναφερω καποια στιγμη και να τους το παω απο εκει να το δουν, νομιζω εχουν βγαλει και αλλα αντιστοιχα προβληματα με τα παραθυρα. 

Μη το πας θα στο κρατήσουν για χαλασμένο. Δε γίνεται να μη τρίζει…

😂😂

• Thanks 1
  • Haha 5
Δημοσ.

Κι εγώ παλιά έκραζα όσους είχαν τη νοοτροπία "δε σπάει δε χαλάει" άρα παίρνω Toyota, αλλά πλέον, με τόσο έντονο ρυθμό που έχει η ζωή μας, το τελευταίο που θα ήθελα είναι να τρέχω στα συνεργεία. Από την άλλη στον τομέα της αξιοπιστίας έχουν βελτιωθεί πολλοί κατασκευαστές (δεν είναι μόνο η Toyota αξιόπιστη). 

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, paylidis είπε

Αν θες το πιστεύεις το αυγό δεν τρίζει καθόλου. Δλδ και εγώ απορισα ερχόμενος από κουπερ που ήταν απαράδεκτο για την τιμή του το πως ετριζαν τα πλαστικά του.

• Like 2
Δημοσ.

εντάξει εξαρτάται και τι εννοούμε τρίξιμο. αν ας πούμε κάποιος περνάει από λακούβες με ανοιχτό παράθυρο και περιμένει να μην τρίξει λίγο το τζάμι μάλλον δεν θα βρει εύκολα αυτοκίνητο που να του δίνει αυτή την αίσθηση. αλλά και στο δικό μου το corolla cross ας πούμε, ακόμη και μετά από ώρες στον ήλιο το καλοκαίρι, μπαίνεις μέσα και δεν υπάρχει ο παραμικρός θόρυβος από πλαστικά κλπ.  

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, zanskou είπε

εντάξει εξαρτάται και τι εννοούμε τρίξιμο. αν ας πούμε κάποιος περνάει από λακούβες με ανοιχτό παράθυρο και περιμένει να μην τρίξει λίγο το τζάμι μάλλον δεν θα βρει εύκολα αυτοκίνητο που να του δίνει αυτή την αίσθηση. αλλά και στο δικό μου το corolla cross ας πούμε, ακόμη και μετά από ώρες στον ήλιο το καλοκαίρι, μπαίνεις μέσα και δεν υπάρχει ο παραμικρός θόρυβος από πλαστικά κλπ.  

vag & hyundai δεν τρίζουν πάντως σε αυτό που λες.

γενικά δεν τρίζουν είναι πολύ στιβαρά.

• Like 1
Δημοσ.

τι να σου πω. είχα 2 διαφορετικά ΚΙΑ για αρκετά χρόνια και σε αυτό το benchmark ήταν ήταν και τα δύο κουδουνίστρες  :P

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, zanskou είπε

τι να σου πω. είχα 2 διαφορετικά ΚΙΑ για αρκετά χρόνια και σε αυτό το benchmark ήταν ήταν και τα δύο κουδουνίστρες  :P

shit happens.

2 ΚΙΑ, 2 Ηyundai στο περίγυρό μου όλα άψογα.

Δημοσ.

Είναι και πόσο θέλεις να ασχοληθείς, όσο περισσότερο σημασία δίνεις τόσο θα βρίσκεις ψεγάδια.

• Like 5

• Δημιουργία νέου...