MikhailBakurin Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 21 hours ago, imr said: Τα ίδια είναι και με το ατμοσφαιρικό 1800ρι. Και με χιλιαρι yaris το κάνεις το ταξίδι το θέμα είναι τι είναι πιο άνετο και ιδανικό Mε 1500άρι ατμοσφαιρικό yaris hybrid σε πληροφορώ, άπαξ και πατήσεις τα 110-120 ως cruising speed, το ταξίδι βγαίνει μέλι σε σχέση με τα 2400 κυβικά jeep 15ετίας, που υπάρχει στο σπίτι. Η διαφοροποίηση είναι στην ισχύ και στις τεχνολογίες, όχι στα κυβικά (πλέον), όπως σου έχουν πει όλοι.
imr Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 36 minutes ago, MikhailBakurin said: Mε 1500άρι ατμοσφαιρικό yaris hybrid σε πληροφορώ, άπαξ και πατήσεις τα 110-120 ως cruising speed, το ταξίδι βγαίνει μέλι σε σχέση με τα 2400 κυβικά jeep 15ετίας, που υπάρχει στο σπίτι. Η διαφοροποίηση είναι στην ισχύ και στις τεχνολογίες, όχι στα κυβικά (πλέον), όπως σου έχουν πει όλοι. Και όταν πατήσεις λίγο γκάζι να προσπεράσεις μια νταλίκα θα ακούς απλά θόρυβο από το cvt. Μπορεί να ντίζελ να έχουν 1000 προβλήματα αλλά σε μεγάλο ταξίδι είναι ακόμα η καλύτερη επιλογη. Μία χαρά είναι το υβριδικό yaris, για κίνηση μέσα στην πόλη και οικονομία ότι καλύτερο κυκλοφορεί, αλλά για να κανείς συχνά ταξίδι 1000+ χιλιομέτρων ε οχι 1
MikhailBakurin Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 26 minutes ago, imr said: Και όταν πατήσεις λίγο γκάζι να προσπεράσεις μια νταλίκα θα ακούς απλά θόρυβο από το cvt. Μπορεί να ντίζελ να έχουν 1000 προβλήματα αλλά σε μεγάλο ταξίδι είναι ακόμα η καλύτερη επιλογη. Μία χαρά είναι το υβριδικό yaris, για κίνηση μέσα στην πόλη και οικονομία ότι καλύτερο κυκλοφορεί, αλλά για να κανείς συχνά ταξίδι 1000+ χιλιομέτρων ε οχι ΣΥΧΝΑ όχι. Αλλά το κάνει όταν χρειαστεί. Και αναφέρομαι στα 500-600. Τα 1100 είναι λίγο του ματς, όντως. Επίσης, η προσπέραση νταλίκας είναι perfectly within reach στα καινούρια, δεδομένου ότι μιλάμε για 100->130. Τα ΟΝΤΩΣ καινούρια (2018+ ), όχι αυτά του 2010 που θεωρούμε ακόμα στην Ελλάδα ''έλα μωρέ, ψιλοκαινούριο είναι''.
imr Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 2 minutes ago, MikhailBakurin said: ΣΥΧΝΑ όχι. Αλλά το κάνει όταν χρειαστεί. Και αναφέρομαι στα 500-600. Τα 1100 είναι λίγο του ματς, όντως. Επίσης, η προσπέραση νταλίκας είναι perfectly within reach στα καινούρια, δεδομένου ότι μιλάμε για 100->130. Τα ΟΝΤΩΣ καινούρια (2018+ ), όχι αυτά του 2010 που θεωρούμε ακόμα στην Ελλάδα ''έλα μωρέ, ψιλοκαινούριο είναι''. Ε μα ρε συ λέει θα κάνει συχνά 1100 χλμ (και άλλα τόσα να γυρίσει) που να πάει με το 1000-1200. Δεν είναι μόνο η απόδοση το θέμα αλλά ότι φορτώνει και χιλιόμετρα ένα μοτέρ με μικρότερο προσδόκιμο ζωής. Το θεμα είναι τι καινούργιο ντίζελ θα βρει που τα κατάργησαν όλοι αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, μιλάμε για το ιδανικο 1
Johnkeppas Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Το καταλαβαίνω ότι τα χλμ είναι πολλά. Αλλά δεν έχει και πετρέλαια καινουργια(προφανώς γι αυτό και τα μτχ πετρέλαια έχουν πάρει τα πάνω τους) σε αυτοκίνητα που μου αρέσουν. Και τώρα δεν θα δώσω για ένα Grandland ή C5 Aircross 27-28 χιλιάδες και να έχει 100000 χλμ. όταν με 33 παίρνω καινούργιο. Απλά αναζητουσα επιλογές σε αυτά τα χρήματα μην τυχόν μου ξέφυγε κατι
papaniki Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου 4 minutes ago, Johnkeppas said: Το καταλαβαίνω ότι τα χλμ είναι πολλά. Αλλά δεν έχει και πετρέλαια καινουργια(προφανώς γι αυτό και τα μτχ πετρέλαια έχουν πάρει τα πάνω τους) σε αυτοκίνητα που μου αρέσουν. Και τώρα δεν θα δώσω για ένα Grandland ή C5 Aircross 27-28 χιλιάδες και να έχει 100000 χλμ. όταν με 33 παίρνω καινούργιο. Απλά αναζητουσα επιλογές σε αυτά τα χρήματα μην τυχόν μου ξέφυγε κατι Γενικά υπάρχει το C5 Aircross αυτόματο diesel 130hp στην πλούσια έκδοση του στα 29900 στον επίσημο διαμορφωτή (27700 η φθηνή έκδοση). Κούτα πάντα. Το έχεις απορρίψει; 3
tsofras Δημοσ. 2 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου Ωραία επιλογή το C5 ειδικά για αυτή τη χρήση και ξεκούραστο ταξίδι Έχει λύσει όμως το γκρουπ το θέμα με τα πετρέλαια? 1
Johnkeppas Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Πήγα σήμερα ν το δω και δεν το είχαν στον Γιαννιρη εδώ στην Θεσσαλονίκη. Δεν το είχα απορρίψει, απλά ξέρω ότι υπάρχει ακόμα το αυτό θέμα με το δοχείο ουριας που βάζει σε safe Mode το αυτοκίνητο. 4
tsofras Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου Καλημέρα ήρθα να αλλάξω τα χερούλια Έφτασε το ξεχεστηριο email στον υπεύθυνο και με έβαλαν κατευθείαν. Από τις τόσες φορές που έχω έρθει συνεργείο πλέον νομίζουν ότι δουλεύω εδώ , εξυπηρέτησα έναν κύριο για το service και συνδεσα σε μία κυρία το κινητό με το ηχοσύστημα. Έφυγαν και οι 2 ευχαριστημένοι χωρίς καν να μπουν μέσα 😂 1 24
polyvios Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 10 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλημέρα ήρθα να αλλάξω τα χερούλια Έφτασε το ξεχεστηριο email στον υπεύθυνο και με έβαλαν κατευθείαν. Από τις τόσες φορές που έχω έρθει συνεργείο πλέον νομίζουν ότι δουλεύω εδώ , εξυπηρέτησα έναν κύριο για το service και συνδεσα σε μία κυρία το κινητό με το ηχοσύστημα. Έφυγαν και οι 2 ευχαριστημένοι χωρίς καν να μπουν μέσα 😂 Σου έκοψαν εργοσημο; 🤣 4
alxandros_gr Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Καλημέρα σε όλους. Όχημα αγορασμένο και ταξινομημένο στην Ελλάδα έγινε εξαγωγή σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης πριν 7 χρόνια. Θέλω τώρα να το ταξινομήσω πάλι στην Ελλάδα. Πήγα στο υπουργείο συγκοινωνιών και με το που είπα τι θέλω με παρέπεμψαν αμέσως στο τελωνείο. Έχει κάνει κανείς την παρακάτω διαδικασία; Είναι κάτι που κάποιος διεκπεραιωτής θα μπορούσε να κάνει; Βρίσκω το παρακάτω online https://www.gov.gr/sdg/vehicles/taking-motor-vehicle-temporarily-or-permanently/vehicle-registration/re-registration-of-vehicle-that-has-already-been-registered-in-another-eu-member-state Spoiler Τελευταία ενημέρωση: 1/06/2022 Επαναταξινόμηση οχήματος που είχε ήδη ταξινομηθεί σε άλλο κράτος μέλος της Ε.Ε. Πληροφορίες για διαδικασίες και έγγραφα που απαιτούνται για την επαναταξινόμηση οχήματος που είχαν ήδη ταξινομηθεί σε άλλο κράτος μέλος της Ε.Ε. Επιβατικά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης, τα οποία είχαν ταξινομηθεί και κυκλοφορήσει στη χώρα, εφόσον μεταφέρονται ή αποστέλλονται σε άλλο κράτος – μέλος της Ε.Ε. ή εξάγονται σε τρίτη χώρα και επαναφέρονται στην ημεδαπή μέσα σε διάστημα οκτώ (8) ετών από τη διαγραφή τους από τα μητρώα αυτοκινήτων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, με σκοπό να επαναταξινομηθούν και να τεθούν εκ νέου σε κυκλοφορία, απαλλάσσονται από το τέλος ταξινόμησης. Απαιτούμενα δικαιολογητικά Πρωτότυπη άδεια κυκλοφορίας του εν λόγω οχήματος στην ξένη χώρα. Βεβαίωση, η οποία εκδίδεται από την αρμόδια Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών των Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας και από την οποία προκύπτει: - η ημερομηνία ταξινόμησης και κυκλοφορίας στην Ελλάδα, καθώς και ο αριθμός κυκλοφορίας του και η ημερομηνία διαγραφής αυτού από τα μητρώα αυτοκινήτων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, - ο τύπος του κινητήρα, ο τύπος του καυσίμου, ο αριθμός πλαισίου και ο κυλινδρισμός του κινητήρα, - το εργοστάσιο /η μάρκα και ο τύπος του οχήματος, - τα στοιχεία κατόχου του οχήματος. Αντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος στην Ελλάδα ή του πιστοποιητικού ταξινόμησης αυτού. Υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερομένου με την οποία θα δηλώνει τα στοιχεία ταυτότητας του αυτοκινήτου και τον αριθμό κυκλοφορίας του στην χώρα μας και στο εξωτερικό και ότι το παραλαμβανόμενο με τις διατάξεις της παραγράφου 6 του άρθρου 121 του ν. 2960/2001, όπως ισχύει, όχημα, είναι το ίδιο αυτοκίνητο με εκείνο που είχε προηγούμενα ταξινομηθεί και κυκλοφορήσει στην ημεδαπή. Τελωνειακές διατυπώσεις κατά την επιστροφή ή επανεισαγωγή των οχημάτων στην ημεδαπή 1. Κατάθεση Δήλωσης Άφιξης Οχήματος (Δ.Α.Ο.) στην αρμόδια τελωνειακή αρχή για τα κοινοτικά επιβατικά αυτοκίνητα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις του ν. 2960/2001, όπως ισχύει. 2. Κατάθεση της προβλεπόμενης από το άρθρο 130 του ν. 2960/2001 όπως ισχύει, Ειδικής Δήλωσης (Δ.Ε.Φ.Κ.) για τα οχήματα που προέρχονται από τα λοιπά − κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετά των επισυναπτόμενων σ’ αυτή αναφερομένων στο παραπάνω άρθρο, δικαιολογητικών εγγράφων. 3. Επαλήθευση κατά τον τελωνισμό με σχετική πράξη επί του τελωνειακού παραστατικού (Δ.Ε.Φ.Κ.) ότι πρόκειται για το ίδιο αυτοκίνητο που είχε ταξινομηθεί και κυκλοφορήσει στη χώρα μας. Πιστοποιητικό Ταξινόμησης Στο εκδιδόμενο πιστοποιητικό ταξινόμησης οχήματος θα αναγράφεται η παρακάτω πράξη: «το συγκεκριμένο επιβατικό αυτοκίνητο είχε ταξινομηθεί στη χώρα μας με αριθμό κυκλοφορίας .................................. και μετά την αποστολή/εξαγωγή στη ................................... όπου και ταξινομήθηκε, επαναφέρεται στην ημεδαπή και παραλαμβάνεται με απαλλαγή από το προβλεπόμενο γι’ αυτό τέλος ταξινόμησης για επαναταξινόμηση με νέο αριθμό κυκλοφορίας».
majnun Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Έχω απορία περί leasing αν έχει κανείς πρότερη εμπειρία: Με δυο ξεχωριστές leasing (sarakakis, sfakianakis) όταν ζητάω προσφορά με εξαγορά τότε αυτή μου αποστέλλεται εκ νέου με αυτό τον όρο συμπληρωμένο. Με την ayvens που μιλάω, μου λένε ότι αυτό θα γίνει στο τέλος του μισθώματος. Να πω ότι αυτό δε μου δίνει την παραμικρή σιγουριά ούτε για το αν θα προσφερθεί ούτε για το ύψος της εξαγοράς. Έχει κάποιος εμπειρία με τη συγκεκριμένη; Ευχαριστώ!
paylidis Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 15 ώρες πριν, majnun είπε Έχω απορία περί leasing αν έχει κανείς πρότερη εμπειρία: Με δυο ξεχωριστές leasing (sarakakis, sfakianakis) όταν ζητάω προσφορά με εξαγορά τότε αυτή μου αποστέλλεται εκ νέου με αυτό τον όρο συμπληρωμένο. Με την ayvens που μιλάω, μου λένε ότι αυτό θα γίνει στο τέλος του μισθώματος. Να πω ότι αυτό δε μου δίνει την παραμικρή σιγουριά ούτε για το αν θα προσφερθεί ούτε για το ύψος της εξαγοράς. Έχει κάποιος εμπειρία με τη συγκεκριμένη; Ευχαριστώ! Θα σου ζητήσουν όσα θέλουν στο τέλος - συνήθως εξωφρενικά πολλά αναλογικά των χρωμάτων που ήδη πήραν. Δε θα το πάρεις και θα το πουλήσουν είτε μόνοι τους είτε σε δημοπρασία σε μάντρα προς λιγότερα λεφτά από όσα σου ζήτησαν. Δεν έχει νόημα ή λογική όλο αυτό προφανως…πήγαινε με αυτούς που σου έχουν κλειδωμένη τιμή εξαγοράς… 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις