zio10 Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου Να σου ζήσουν @paylidis! Λογικά θέλεις κάτι να έχει 3 isofix πίσω, 3 κανονικές θέσεις. Να μπορείς πχ να βάλεις τα δύο καθίσματα δίπλα δίπλα και να μείνει και χώρος. Αν τα βάζεις αριστερά δεξιά ο χώρος που θα μένει στη μέση πάλι δεν θα είναι άνετος. 1
kalmik Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου Στις 25/6/2025 στις 7:33 ΜΜ, moure είπε Ότι αυτοκίνητο έχει ταξινομηθεί μέχρι το 2010 πάει με τα κυβικά και όχι με τους ρύπους,έχει γραφτεί ότι εξετάζεται το σενάριο να αλλάξει αυτό και να επεκταθεί σε πιο καινούργια μοντέλα. Τα χρήματα που χάνονται από τα ηλεκτρικά είναι σίγουρο ότι από κάπου θα τα πάρουν,ότι γράφεται βέβαια είναι σενάρια κανείς δεν ξέρει. Καλά το τι ευφάνταστα σενάρια γράφονται σε κάτι site αυτοκινήτου (όνομα και μη χωριό...) δεν λέγεται. Είναι η κλασική περιίπτωση όπου ο "καλός" δημοσιογράφος αν δεν υπάρχει είδηση, την εφευρίσκει για να έχει κάτι να γράψει... του γνωστού μοτίβου "...έγκυρες πληροφορίες λένε ότι...." 1
mp123 Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου Να σου ζήσουν τα μωρά Γιώργο. Θες χώρο με 3 μωρά. Εγώ στον αντίποδα σε λίγο καιρό και το αυγό χ που έχω στην γυνσικα μεγάλο θα εινσι όταν πάρω στην κόρη αμάξι. Επιτέλους θα πάω σε διθέσιο κάμπριο.πως και πως το περιμένω. 4 1
lefkrc Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου Να σου ζήσουν @paylidis!!! Αν δεν εχεις καταλήξει μέχρι να ερθει Ελλάδα, το νέο C5 Aircross ειναι μια επιλογή με 2 Isofix και χώρο για τη μαμα. Και το έχουν μακρύνει και 15 πόντους, με πιο μεγάλο χψρο αποσκευών και κυρίως πιο ανετο για τα ποδια πίσω. 1
oykas2001 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου @paylidis Να σου ζήσουν, γερά και καλότυχα να είναι. Το c5 aircross έχει 3 ανεξάρτητα καθίσματα πίσω. Το kodiaq που έχει η αδερφή μου (προηγούμενη γενιά) είναι πιο μεγάλο νομίζω σε πορτ μπαγκαζ, απλά δεν έχω προσέξει πίσω, είναι σε άλλη πόλη. 1 1
koeltzakoatl Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου @paylidis με το καλό! Δες και το Tayron, είναι το νέο Tiguan all space 1
paylidis Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 3 ώρες πριν, zio10 είπε Να σου ζήσουν @paylidis! Λογικά θέλεις κάτι να έχει 3 isofix πίσω, 3 κανονικές θέσεις. Να μπορείς πχ να βάλεις τα δύο καθίσματα δίπλα δίπλα και να μείνει και χώρος. Αν τα βάζεις αριστερά δεξιά ο χώρος που θα μένει στη μέση πάλι δεν θα είναι άνετος. Αυτό ακριβώς θέλω. Ειδάλλως να έχει μεγάλο κενό στο ενδιάμεσο να χωράει άνθρωπος 3 λεπτά πριν, mp123 είπε Να σου ζήσουν τα μωρά Γιώργο. Θες χώρο με 3 μωρά. Εγώ στον αντίποδα σε λίγο καιρό και το αυγό χ που έχω στην γυνσικα μεγάλο θα εινσι όταν πάρω στην κόρη αμάξι. Επιτέλους θα πάω σε διθέσιο κάμπριο.πως και πως το περιμένω. Θενκς μαν προσδοκω κ εγώ την ώρα για καμπριο (ξανά) κ ας είναι κ 4θεσιο 3 λεπτά πριν, koeltzakoatl είπε @paylidis με το καλό! Δες και το Tayron, είναι το νέο Tiguan all space Αν κ δε ψήνομαι ξανά για Vw είναι στη λίστα ! Θενκς παιδιά 2
JailbrokenDiesel Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου γεια σου Γιωργη @paylidis! πολυ ευχαριστες ανησυχιες!! να σας ζησουν! μεγαλωνουμε στο forum εδω! 1 1
zio10 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 4 ώρες πριν, paylidis είπε Αυτό ακριβώς θέλω. Ειδάλλως να έχει μεγάλο κενό στο ενδιάμεσο να χωράει άνθρωπος Θενκς μαν προσδοκω κ εγώ την ώρα για καμπριο (ξανά) κ ας είναι κ 4θεσιο Αν κ δε ψήνομαι ξανά για Vw είναι στη λίστα ! Θενκς παιδιά Επειδή χρείαζεται κάποιες φορές να το κάνω κι εγώ και δεν έχω τεράστιο αμάξι, συνδυάζω ένα isofix με ένα κάθισμα με ζώνη και κερδίζω λίγο χώρο. 1
paylidis Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 1 ώρα πριν, zio10 είπε Επειδή χρείαζεται κάποιες φορές να το κάνω κι εγώ και δεν έχω τεράστιο αμάξι, συνδυάζω ένα isofix με ένα κάθισμα με ζώνη και κερδίζω λίγο χώρο. Μου το προτειναν να το δοκιμασω αυτο (να τα βαλω χωρις τις βασεις με ζώνες) αλλα νομιζω οτι μειωνω την ασφαλεια τους
zio10 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 52 λεπτά πριν, paylidis είπε Μου το προτειναν να το δοκιμασω αυτο (να τα βαλω χωρις τις βασεις με ζώνες) αλλα νομιζω οτι μειωνω την ασφαλεια τους Υπάρχουν καθίσματα χωρίς isofix που έχουν περάσει όλα τα τεστ (adac) κτλ, υπάρχουν λίστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις