Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsofras είπε

όσον αφορά τις μεμβράνες αν και είχα ρωτήσει αν υπάρχει θέμα με polarized γυαλιά και μου είχαν πει ότι δεν έχει,

τελικά έχει θέμα.

Θα τους κάνεις μια ενημέρωση και να ρωτήσεις γιατί είπαν ψέματα? αλλά αποκλείεται να μην το γνώριζαν εκτός κι αν κανένας μέχρι τώρα από αυτούς που έβαλαν δεν φοράει polarized γυαλιά 😄

• Απαντ. 8,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Θα τους κάνεις μια ενημέρωση και να ρωτήσεις γιατί είπαν ψέματα? αλλά αποκλείεται να μην το γνώριζαν εκτός κι αν κανένας μέχρι τώρα από αυτούς που έβαλαν δεν φοράει polarized γυαλιά 😄

Η αλήθεια είναι δεν θυμάμαι αν είχα ρωτήσει αυτόν αλλά κάποιον άλλο, απλά είχα ρωτήσει για τις συγκεκριμένες μεμβράνες 

Όπως και να έχει όταν επιστρέψω θα περάσω από εκεί να τον ενημερώσω 

• Like 1
Δημοσ.

Μετά από αναμονή 1 μήνα για να βρω ραντεβού μπήκαν και οι μεμβράνες.

Madico black pearl 75 παρμπρίζ,45 μπροστά,35 πίσω.

Στα 390 το κόστος με αψεγάδιαστη τοποθέτηση από τον Γιαννικέλη που τον εμπιστεύομαι χρόνια τώρα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/8/2025 στις 3:03 ΜΜ, tsofras είπε

Παίδες όσον αφορά τις μεμβράνες αν και είχα ρωτήσει αν υπάρχει θέμα με polarized γυαλιά και μου είχαν πει ότι δεν έχει, φορούσε η κόρη μου σήμερα τα γυαλιά της που είναι polarized και μου λέει 

Μπαμπά βλέπω ουράνιο τόξο 😅

Λέω οκ ( ντάλα ήλιος) τελικά έχει θέμα.

Οπότε να το γνωρίζετε όσοι έχετε, και αγόρασα καινούρια γυαλιά εχθές ευτυχώς που δεν πήρα polarized 

Και οι δικες μου νανοκεραμικες το κανουν (υπο συγκεκριμενη γωνία). Οι απλες οι ξεφτιλισμενες με τα 100€ ειναι αψογες :P 

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2

• Δημιουργία νέου...