Προς το περιεχόμενο

Opel Mokka- Yaris Cross-Skoda Kamiq-Suzuki Jimny

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, lefkrc είπε

Δεν πληρούσε τις προδιαγραφές με το ατμοσφαιρικό μοτέρ και είχε ήδη CO2 στον θεό προ WLTP....
Οπότε η Suzuki το έκοψε τελείως σαν επιβατικό απο την Ευρώπη και το φερνει μόνο σαν επαγγελματικό, για τα οποία ισχύουν πιο χαλαρές προδιαγραφές.
Φήμες λένε ότι ετοιμάζει 5πορτο με μικρό turbo μοτέρ για να το ξαναφέρει, αλλά είναι φήμες, δεν μπορεί να βασιστεί κανείς σε αυτό...

Προς τον TS, Mokka απο μένα, είναι πολύ ωραίο το άτιμο!

Και εγω τις έχω ακούσει αυτές τις φήμες για τέλος 2022 να το βγάλουν πεντάθυρο με εναν ατμοσφαιρικό που έχει και το Swift αλλά δεν βασίζεσαι σε αυτά. Αν ανακοινωνόταν επίσημα ιιιιιιισως περίμενα. Τώρα με τίποτα. 

Πανέμορφο είναι το άτιμο το Mokka ...προς τα εκεί πάει το μυαλό μου συνέχεια..αν είχε και τετρακίνηση δεν θα το σκεφτόμουν καν. 

43 λεπτά πριν, DTInfinity είπε

Mokka κι από μένα είναι ωραίο…  Πάντως αν δεν βαριέσαι τα test drive, δες και τα:  

Volkswagen T-Cross  

Hyundai Kona

Peugeot 2008  

Renault Captur

To Τ-Cross μου έβγαλε απίστευτη φτήνια το εσωτερικό του. Τα πλαστικά μου έκαναν όλα οτι μπορεί να σπάσουν αν τα αγγίξω και ο ήχος στην καμπίνα ήταν αρκετός σε ανοιχτό δρόμο.
Το Kona ωραίο αλλά υπερβολικά νεανικό το design του για τα γούστα μου...αν ήμουν 25 και όχι 35 θα το σκεφτόμουν.
Το Peugeot πολύ όμορφο και το σκεφτόμουν και αυτό αλλά κάτι δεν με τραβούσε όσο τα άλλα. 
Το εξωτερικό του η μάσκα του μου φαίνεται καπως χοντροκομμένη για μένα.
Και το εσωτερικό του ενώ είναι όμορφο δεν μου φάνηκε καθόλου βολικό το i-cockpit και το να είναι το τιμόνι πιο χαμηλά από αυτό. Μου δημιουργούσε ανασφάλεια. 
Το Captur το έχει η αδερφή μου και δεν μου αρέσει εμφανισιακά και δεν έχει κάτι άλλο για να μπει στην κούρσα (ουτε τετρακινηση ουτε οικονομια κτλπ)

Επεξ/σία από Backpacker
Δημοσ.

Κομοτηνή είσαι; Το πρατήριο παίρνει άδειες σιγά σιγά... ανάλογα με το αφεντικό και τη διάθεση του πόσο θα το κυνηγισει, τόσο συντομότερα θα ανοίξει... 

Όλα είναι θέμα προτεραιοτητων, κάποια θέλουν υποχωρήσεις και τους ανάλογους συμβιβασμούς, γεροί να είμαστε, έχουμε ακόμα 3 μήνες, απολαύσε το καλοκαιράκι και με την νέα σχολική χρονιά (Σεπτέμβριο) τα ξαναλέμε, μη βάζεις τέτοιες σκοτούρες στο μυαλό σου από τώρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, terry308 είπε

Κομοτηνή είσαι; Το πρατήριο παίρνει άδειες σιγά σιγά... ανάλογα με το αφεντικό και τη διάθεση του πόσο θα το κυνηγισει, τόσο συντομότερα θα ανοίξει... 

Όλα είναι θέμα προτεραιοτητων, κάποια θέλουν υποχωρήσεις και τους ανάλογους συμβιβασμούς, γεροί να είμαστε, έχουμε ακόμα 3 μήνες, απολαύσε το καλοκαιράκι και με την νέα σχολική χρονιά (Σεπτέμβριο) τα ξαναλέμε, μη βάζεις τέτοιες σκοτούρες στο μυαλό σου από τώρα. 

Σέρρες φίλε μου και εδώ ακόμα οικόπεδο ψάχνει η Fisikon για να χτίσει πρατήριο όπως μου είπανε οι ίδιοι. 
Καλά δεν χάνω και τον ύπνο μου ευχάριστα δι/τρι/τετρα-λήμματα είναι αυτά δεν είναι σκοτούρες! :)

Επεξ/σία από Backpacker
  • Like 1
Δημοσ.

δεν αναφέρθηκε το Fiat 500x , είναι πολύ κουκλί

Suzuki Vitara , άμα δεν σε πειράζει το απλό σαλόνι

και φυσικά το Sandero Stepway , άμα το δεις το καινούριο από κοντά , είναι μούρλια

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Backpacker είπε

Σέρρες φίλε μου και εδώ ακόμα οικόπεδο ψάχνει η Fisikon για να χτίσει πρατήριο όπως μου είπανε οι ίδιοι. 
Καλά δεν χάνω και τον ύπνο μου ευχάριστα δι/τρι/τετρα-λήμματα είναι αυτά δεν είναι σκοτούρες! :)

Στο φετινό χάρτη της είστε εκτός, στους προηγούμενους είστε εντός... δε βγάζεις άκρη, η Βέροια δεν υπήρχε και ετοιμάζεται....  από εμένα kamiq, δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή σε suvειδες με 40λτρ βενζίνης... ίσως μετά εάν κοιτούσες μεταχειρισμένο, να έβλεπες κάποιο άλλο σκάφος... 

Δημοσ.
3 hours ago, Backpacker said:

Το Kona ωραίο αλλά υπερβολικά νεανικό το design του για τα γούστα μου...αν ήμουν 25 και όχι 35 θα το σκεφτόμουν.

To Kona πάντως έχει μια πολύ ωραία έκδοση diesel, με τετρακίνηση και αυτόματο σε N-line. 

Η τιμή καταλόγου βέβαια πάει στα 29 αλλά ίσως έχει καμία έκπτωση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να προτείνω ford puma? Βλέπω το αυτόματο βγαίνει στο budget σου. 

Eπειδή τα γύρισα και εγώ πρόσφατα όλα τα B-SUV, θεωρώ ότι είναι από τα πιο ωραία στην κατηγορία του.

Από αυτά που ανέφερες θα έπαιρνα το Kamiq λόγω οικονομίας + καλό εσωτερικό. Το Mokka προσωπικά με απογοήτευσε εσωτερικά.

Έχω μπερδευτεί λίγο με το αν θέλεις αυτόματο ή όχι.

Επεξ/σία από Thanos1921
  • Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Thanos1921 είπε

Να προτείνω ford puma? Βλέπω το αυτόματο βγαίνει στο budget σου. 

Eπειδή τα γύρισα και εγώ πρόσφατα όλα τα B-SUV, θεωρώ ότι είναι από τα πιο ωραία στην κατηγορία του.

Από αυτά που ανέφερες θα έπαιρνα το Kamiq λόγω οικονομίας + καλό εσωτερικό. Το Mokka προσωπικά με απογοήτευσε εσωτερικά.

Έχω μπερδευτεί λίγο με το αν θέλεις αυτόματο ή όχι.

100% αυτόματο!!! 
Το μόνο που κάνω υποχώρηση για μηχανικό είναι αν κάτσει το Jimny μεταχειρισμένο σε καλή τιμή από πελάτη φίλου. 
Όλα τα άλλα μόνο καινούργια και φυσικά μόνο αυτόματα!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Škoda Kamiq

κρατα λεφτα , ερχονται δυσκολες μερες

και για τα παιδια να εισαι σιγουρος οτι καποτε θα ερθουν και αυτα, οταν βαρεθεις τον σκυλο και αρχισει την μουρμουρα η γυναικα

Επεξ/σία από Xejolontas
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Xejolontas είπε

Škoda Kamiq

κρατα λεφτα , ερχονται δυσκολες μερες

και για τα παιδια να εισαι σιγουρος οτι καποτε θα ερθουν και αυτα, οταν βαρεθεις τον σκυλο και αρχισει την μουρμουρα η γυναικα

Μα άμα αρχίσει τη μουρμούρα η γυναίκα αλλάζουμε γυναίκα φίλε μου δεν της κάνουμε παιδιά :P 

35 χρονών είμαι δεν είμαι κάνας πιτσιρικάς δεν είναι στα σχέδια οικογένεια φίλε μου. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JimxxZe είπε

Ford Puma και από μένα, αμαξάρα!

Δεν μου αρέσει σαν μάρκα η Ford γενικά. Και το συγκεκριμένο δεν θεωρώ ότι έχει κατι ανώτερο από τα υπόλοιπα σε κάποιον τομέα.
Ούτε εμφανισιακά το θεωρώ ανώτερο απο Mokka ή Yaris Cross ούτε σαν λειτουργία καλύτερο απο Opel και Toyota. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Backpacker είπε

Δεν μου αρέσει σαν μάρκα η Ford γενικά. Και το συγκεκριμένο δεν θεωρώ ότι έχει κατι ανώτερο από τα υπόλοιπα σε κάποιον τομέα.
Ούτε εμφανισιακά το θεωρώ ανώτερο απο Mokka ή Yaris Cross ούτε σαν λειτουργία καλύτερο απο Opel και Toyota. 

Δες το Μοκκα αν σε βολευει σε χωρους, αλλα σου λεω τιμη καταλογου οταν ηρθε το mokka elegance 130hp αυτοματο εκανε 22k και τωρα ξαφνικα θα σου βγει κοντα στα 26. 

Αν δε σε ενοχλει, πασο. Εμενα μου δειχνει καιροσκοπισμο και αναξιοπιστια απο πλευρας opel. 

Σε καθε περιπτωση ψαξε να δεις για την οπελ, απο ποιον εξαγοραστηκε κτλ. Σε μια δεκαετια θα κριθει απο τη μαμα εταιρεια αν θα συνεχισει να υπαρχει. Επομενως καμια σχεση με το μεγεθος της Φορντ. 

Ειμαι πανω κατω στο ιδιο διλημμα με σενα. Κοιταω σοβαρα τα golf tgi, t-roc, puma diesel. 

Επεξ/σία από xgol
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xgol είπε

Δες το Μοκκα αν σε βολευει σε χωρους, αλλα σου λεω τιμη καταλογου οταν ηρθε το mokka elegance 130hp αυτοματο εκανε 22k και τωρα ξαφνικα θα σου βγει κοντα στα 26. 

όταν ήρθε

366118438_462021233754.jpg.3006621330974438cd455ef58e42e040.jpg

τώρα

1025661581_462021234110.jpg.313f0ee4c61253b8e12839ab7541b748.jpg

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...