Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, fylatos είπε

Γιατί όταν ένα αυτοκίνητο, ιστορικό μεν, έχει και πινακίδες υπουργείου έχει εντελώς άλλη αξία και δυνατότητα πώλησης μετά αν χρειαστεί. Σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οι ιστορικές πινακίδες είναι χρήσιμες για συγκεκριμένους σκοπούς.

Από συζήτηση που άνοιξα σε ομάδα barn find στο fb, απάντησαν 15-20 άτομα, 6-7 έχουν κάνει τη διαδικασία, ο καθένας με άλλο εμπόδιο και άλλη πολιτική στην εκάστοτε ΔΟΥ και υπουργείο της περιοχής του. Συνεπώς θα ρωτήσω τοπικά κι άλλους διεκπεραιωτές και βλέπουμε.

Πριν από 3 ημέρες έληξε η δημόσια διαβούλευση για τα ιστορικά οχήματα. Όλες οι ιστορικές πινακίδες θα είναι πλέον υπουργείου και οι λέσχες θα σταματήσουν να εκδίδουν πινακίδες παρά μόνο πιστοποιητικά fiva ( Φιλπα και ΕΟΟΕ) και fia (ομαε οι οποίοι έχουν μπλέξει τα μπούτια τους γιατί είχαν εκλογές πριν λίγες ημέρες και είναι όλα στον αέρα) 

Η αξία της μεταπώλησης στο εξωτερικό δεν έχει καμία σημασία αν είχε κανονικές ή ιστορικές πινακίδες, αν χρωστούσε τέλη ή οτιδήποτε. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να υπάρχει ένα τιμολόγιο και το όχημα να μην είναι δηλωμένο στην λίστα κλεμμένων της Interpol. Στην Ελλάδα με τον καινούργιο νόμο σταματάει η περιορισμένη κυκλοφορία όποτε το είδος της πινακίδας δεν θα αποτελεί κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα. 

Επειδη έχω μια μικρή συλλογή ιστορικών και ορισμένα 60s ιταλικά αν χρειαστείς κάτι στείλε pm. 

Δημοσ.

Αν δεν το θες για κυκλοφορία, μπορείς να συνεννοηθείς με ένα ΟΤΚΖ και να το πάει για διάλυση, κι εσύ το παίρνεις ως έχει. Αλλά μετά δεν υπάρχει σαν όχημα, ούτε στο Υπουργείο ούτε πουθενά, έχεις πάρει 2 τόνους σίδερα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mechpanos είπε

Αν δεν το θες για κυκλοφορία, μπορείς να συνεννοηθείς με ένα ΟΤΚΖ και να το πάει για διάλυση, κι εσύ το παίρνεις ως έχει. Αλλά μετά δεν υπάρχει σαν όχημα, ούτε στο Υπουργείο ούτε πουθενά, έχεις πάρει 2 τόνους σίδερα.

Προφανώς το θέλω για κυκλοφορία αλλιώς δε θα υπήρχε θέμα.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, fylatos είπε

Προφανώς το θέλω για κυκλοφορία αλλιώς δε θα υπήρχε θέμα.

Ρωτησες  συμβολαιογραφο?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Ρωτησες  συμβολαιογραφο?

Ναι μου είπε με πληρεξούσιο σε εμένα που μετά θα εξηγεί όλα τα βήματα της μεταβίβασης. Ωστόσο υπάρχει θέμα σε περίπτωση θανάτου.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, fylatos είπε

Ναι μου είπε με πληρεξούσιο σε εμένα που μετά θα εξηγεί όλα τα βήματα της μεταβίβασης. Ωστόσο υπάρχει θέμα σε περίπτωση θανάτου.

Μαλακιες  σου  ειπε.

Πληρεξουσιο  για  να  κονομισει...ιδια  ισχυ  με  τζαμπα  εξουσιοδοτηση  ηλεκτρονικη

η  απο  κεπ.

Για  συμβολαιο   αγορας   ρωτα.....

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tigergreg είπε

Μαλακιες  σου  ειπε.

Πληρεξουσιο  για  να  κονομισει...ιδια  ισχυ  με  τζαμπα  εξουσιοδοτηση  ηλεκτρονικη

η  απο  κεπ.

Για  συμβολαιο   αγορας   ρωτα.....

Μου είπε μόνο με πληρεξούσιο που λέει όλα τα βήματα. Τι να σου πω. Θα πάρω και σε άλλον αν και προσανατολίζομαι σε μαζικό σέρβις day one μεταχειρισμένα λάστιχα και ΚΤΕΟ.

Κι ας κάνουν λίγο υπομονή στο ΚΤΕΟ. Εάν κι εφόσον τσουλαει το αυτοκίνητο έστω λίγο. Σε άλλη περίπτωση παίζει να φάω τη χρονιά που ούτως ή άλλως θα πληρώσω και να προσπαθήσω για ΚΤΕΟ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...