Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις τώρα, Themis Gs είπε

Μόλις μπήκα να το τσεκάρω και όντως το είχα ανεβάσει στο ΠΣΚΕ. Δεν ξέρω γιατί μου ξανα ζητήθηκε.

Ακόμη κάνουν ελέγχους;;;

Γιατι νομίζεις ότι ξέρουν τι τους γίνεται; απλά χρόνο τρίβουν χωρίς λόγο και αιτία. Ένα μήνα και καλά κάνουν διοικητικό έλεγχο. Τι κοιτανε δηλαδή μια έναρξη και μια άδεια. Πόσες μέρες χρειάζεται να κοιτάξεις δύο χαρτιά. Ναι από ότι ξέρω υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν γίνει ελεγχοι

• Like 1
  • Απαντ. 954
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Themis Gs είπε

Καλά ισχύει κ αυτό… Ας είμαστε αισιόδοξοι οτι δεν έμεινε πολύ ακόμη.

Μακάρι

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, s98i είπε

Μακάρι

Αν περιμένετε να περάσουν όλοι έλεγχο για να πληρωθείτε, όπως λέει και ο φίλος από πάνω "τον ήπιατε-με". Έχω καταθέσει στις 26/2 αίτημα ελέγχου και ακόμη περιμένω, περιμένω , σε παιχνίδι που μοιάζει χαμένο, περιμενωω μέχρι ο έλεγχος να φανειιιι θα μας βγει η ψυχηηηή..

Official remix EspaOaed-Kalomoira 

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα, ξέρει κανείς γιατί ενώ στον οδηγό του προγράμματος έγραφε ότι το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια ένα έτος, στην απόφαση ένταξης γράφει διάρκεια υλοποίησης από 24 μήνες και άνω; 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Βασίλης20 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα, ξέρει κανείς γιατί ενώ στον οδηγό του προγράμματος έγραφε ότι το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια ένα έτος, στην απόφαση ένταξης γράφει διάρκεια υλοποίησης από 24 μήνες και άνω; 

Γιατί τόσο θα μας φάνε μέχρι να ξεμπερδέψουμε, θα μας παν μέχρις τελικής πτώσεως 😂😂

• Like 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, alexiko είπε

Γιατί τόσο θα μας φάνε μέχρι να ξεμπερδέψουμε, θα μας παν μέχρις τελικής πτώσεως 😂😂

Μέχρι 20 του μήνα θα ξεκινήσουν οι πρώτες πιστώσεις χρημάτων. Απο έγκυρη πηγή. Εγώ πχ που δεν έχω περάσει έλεγχο ακόμη σίγουρα θα λάβω πρώτη δόση πολύ μετά τις 20 λογικά. Όσοι έχετε περάσει έλεγχο υπομονή μέχρι τέλος του μήνα..

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Sunlight-knight είπε

Μέχρι 20 του μήνα θα ξεκινήσουν οι πρώτες πιστώσεις χρημάτων. Απο έγκυρη πηγή. Εγώ πχ που δεν έχω περάσει έλεγχο ακόμη σίγουρα θα λάβω πρώτη δόση πολύ μετά τις 20 λογικά. Όσοι έχετε περάσει έλεγχο υπομονή μέχρι τέλος του μήνα..

Άντε να δούμε 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Sunlight-knight είπε

Μακάρι να ξεμπερδέψουμε την πρώτη δόση. Το θέμα είναι ότι βγήκαμε κάνα 4αρι μήνες εκτός χρονοδιαγράμματος και αν συνεχίσουμε έτσι θα ξεμπερδέψουμε καλό 2023…

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, alexiko είπε

Μακάρι να ξεμπερδέψουμε την πρώτη δόση. Το θέμα είναι ότι βγήκαμε κάνα 4αρι μήνες εκτός χρονοδιαγράμματος και αν συνεχίσουμε έτσι θα ξεμπερδέψουμε καλό 2023…

Αν όλα πάνε καλά από εδώ κ πέρα , χωρίς καμία καθυστέρηση, τελειώνουμε οριστικά Απρίλη-Μαη του '23. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sunlight-knight είπε

Αν όλα πάνε καλά από εδώ κ πέρα , χωρίς καμία καθυστέρηση, τελειώνουμε οριστικά Απρίλη-Μαη του '23. 

Μόνο ένα 6μηνο εκτός χρονοδιαγράμματος 😂😂

θυμηθείτε να τους ευχαριστήσουμε 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, alexiko είπε

Μόνο ένα 6μηνο εκτός χρονοδιαγράμματος 😂😂

θυμηθείτε να τους ευχαριστήσουμε 

Έλα μωρέ και εσύ τι είναι 6 μήνες τώρα; 😂

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Sunlight-knight είπε

Μήπως είναι μόνο για την περιφέρεια Αττικής; ένα παλικάρι πιο πάνω έβαλε σύνδεσμο με ανάληψη ευθύνης για το πρόγραμμα, αλλά είπε ότι ήταν μόνο για την περιφέρεια Αττικής 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, s98i είπε

Έλα μωρέ και εσύ τι είναι 6 μήνες τώρα; 😂

Μπροστά στην αιωνιότητα τίποτα 😂😂

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...