Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostiger είπε

Εαν παιζει ακομα η προσφορα με τα Pulse στα 70 ευρω που σου εγραψε ο Fulgore, η οποια θεωρουσα οτι ειχε ισχυ μεχρι την περασμενη Κυριακη, θα τα κοιταζα στη θεση σου και αυτα, με τον αστερισκο πως μιλουμε ηδη για διπλασιασμο του αρχικου σου μπατζετ.

Δεν τα βρήκα κάπου στα 70 είναι η αλήθεια γι αυτό και δεν τα κοίταξα. Από άποψη ποιότητας πώς είναι τα Pulse, ξέρεις? 

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mandurang είπε

Δεν τα βρήκα κάπου στα 70 είναι η αλήθεια γι αυτό και δεν τα κοίταξα. Από άποψη ποιότητας πώς είναι τα Pulse, ξέρεις? 

Ειναι μεγαλο συν η ελλειψη καλωδιων, ειναι θεμα προτιμησεων απο εκει και περα. Πολυς κοσμος εχει μεινει ικανοποιημενος, εγω ειχα τα (ακριβοτερα) Platinum, τα οποια ηταν εξαιρετικα σε αποδοση αλλά μου ηταν πολυ σφιχτο το headband. Δες μια κριτικη εδω:

https://www.soundguys.com/sony-pulse-3d-wireless-headset-review-49271/

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mandurang είπε

Thanks, θα ρίξω μια ματιά. Η current προσφορά για τα Corsair HS35 αξίζει καθόλου προσοχής;

https://www.you.gr/tileorasi-ichos/akoustika/ola-ta-akoustika/gaming-headset-corsair-hs35-red

Τιμια αλλά οχι. Προτιμησε τα Blackshark ή περιμενε την επομενη προσφορα σε καποια απο αυτα που εχω στειλει. Ιδιως το you.gr απο Βlack Friday και  μετα βγαζει συνεχεια προσφορες. Κατι ακομα θα ξεστοκαρουν μεσα στις επομενες ημερες. Τωρα αν δεις καποια εξοφθαλμη προσφορα μην περιμενεις χτυπα τη. Εξαντλουνται πολυ γρηγορα.

• Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Mandurang είπε

Δεν ξέρω αν είδες, αλλά ο φίλος kostiger πρότεινε το εξής, που φαίνεται ιδιαίτερα καλή τιμή για ασύρματο headset σε σύγκριση με σχεδόν όλες τις προτάσεις εκτός από το Razer BlackShark:

Πρώτη φορά τα βλέπω τα συγκεκριμένα,δεν τα γνωρίζω και δεν ξέρω αν τα έχει αναφέρει/αγοράσει κανείς άλλος στο forum από εντυπώσεις.

Γενικά όμως όπως έγραψα πιο πάνω,είναι πολύ περιορισμένες οι προτάσεις για ασύρματα ακουστικά κάτω από 90 ή 80ευρώ.

Σε άλλα νέα περί παιχνιδιών

εδώ όλες οι κατηγορίες

https://blog.playstation.com/2021/12/20/ps-blog-game-of-the-year-2021-the-winners/?fbclid=IwAR16hk7h-Pk3hVIxVOXHD16IUZQ5M4No-e79-YLwPM0iYT-E8ysmcCloCs8

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, music_lover είπε

60fps patch για το origins, εύγε ubi

Εξαιρετικό παιχνίδι με ωραίο lore, αν δεν το έχει παίξει κανεις ακόμα, να το δοκιμάσει, κατ εμε από τα τελευταία καλά παιχνιδια της Ubi, Origins και GR Wildlands👌

Επεξ/σία από Tatofski64
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα παραλαμβάνω ps 5 disk edition. 

Ερώτηση : έχει ήδη ο μικρός μου ps 4, γίνεται να βάλουμε και σε αυτό το ίδιο email και όταν δεν παίζει το ένα να παίζει το άλλο; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα παραλαμβάνω ps 5 disk edition. 

Ερώτηση : έχει ήδη ο μικρός μου ps 4, γίνεται να βάλουμε και σε αυτό το ίδιο email και όταν δεν παίζει το ένα να παίζει το άλλο; 

Ναι. Μπορείς να βάλεις τον ίδιο λογαριασμό στο PS5. 

Επίσης, μπορεί να παίξει σχεδόν όλα τα παιχνίδια του 4 στο 5, οπότε δε βρίσκω το λόγο να παίζει μια το ένα μια το άλλο.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Charismo είπε

Ναι. Μπορείς να βάλεις τον ίδιο λογαριασμό στο PS5. 

Επίσης, μπορεί να παίξει σχεδόν όλα τα παιχνίδια του 4 στο 5, οπότε δε βρίσκω το λόγο να παίζει μια το ένα μια το άλλο.

Σε ευχαριστώ πολύ....ναι θα το κάνουμε έτσι λογικά. Απλά θα κάνω και εγώ έναν λογαριασμό θέλει να παίξουμε κάποια παιχνίδια μαζί. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vorlon68 είπε

Δεν μπορεις να παίζεις games συχρονος και στο 4 και στο 5 με το ιδιο account.

Μπορείς. Ένα account μπορεί να είναι primary και σε PS4 και σε PS5 και να παίζει ταυτόχρονα, αρκεί το PS5 να μην παίζει BC παιχνίδια. Σε αυτήν την περίπτωση, μόνο με δεύτερο account σε μια εκ των δύο ή η μια κονσόλα να είναι offline.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kosmsamo είπε

Μπορείς. Ένα account μπορεί να είναι primary και σε PS4 και σε PS5 και να παίζει ταυτόχρονα, αρκεί το PS5 να μην παίζει BC παιχνίδια. Σε αυτήν την περίπτωση, μόνο με δεύτερο account σε μια εκ των δύο ή η μια κονσόλα να είναι offline.

Ps4 game εννοούσα, απλά ξέχασα να το γράψω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...