Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιος σκεφτεται να παιξει bloodborne ας περιμενει γιατι παει για remaster/remake μεσα στο 2022 λογικα. Το εχω και εγω στο backlog μου αλλα δεν το παιζω λογω 30fps.

8 ώρες πριν, kosmsamo είπε

Δεν είναι απίθανο. Έχουν πράμα να δείξουν, π.χ. HFW, GT7, Sifu κτλ. Ή το φημολογούμενο update με VRR, revamped UI κλπ. (καλά, αυτό με κάνα blog post θα το ανακοινώσουν, αλλά μπορεί να είναι σε κοντινή ημερομηνία).

Αν ισχυουν οι φημες οτι το psvr2 εχει μπει στην παραγωγη και παει για release Q2 2022 τοτε ισως να δουμε παρουσιαση στο event μαζι με launch games. Στην CES δεν δειξανε το headset παρα μονο ειπανε τα specs. Επισης, ελπιζω να δουμε καποιο απο αυτα τα "multiple projects" που δουλευει η naughtydog...

• Like 2
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mtifosi είπε

https://www.videogameschronicle.com/news/naughty-dog-says-it-is-working-on-multiple-game-projects/

Αντε μηπως δειξουν τιποτα στο φημολογουμενο state of play https://www.gamesradar.com/ps5-state-of-play-rumored-for-february-and-could-feature-hogwarts-legacy/ οι κορυφαιοι της naughty dog...

Έτσι όπως το πάει η Sony που το έχει γυρίσει στον κινηματογράφο και τα remakes της naughty dog, θα κρατούσα μικρό καλάθι γενικά, αλλα μακάρι να φτιάξουν τπτ καινούριο

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, chncynic είπε

Έτσι όπως το πάει η Sony που το έχει γυρίσει στον κινηματογράφο και τα remakes της naughty dog, θα κρατούσα μικρό καλάθι γενικά, αλλα μακάρι να φτιάξουν τπτ καινούριο

Σχεδον σιγουρο οτι ετοιμαζουν remake του Last of Us 1 με τη νεα μηχανη και dualsense support αλλα μπορει να δειξουν και κατι νεο...

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mtifosi είπε

Σχεδον σιγουρο οτι ετοιμαζουν remake του Last of Us 1 με τη νεα μηχανη και dualsense support αλλα μπορει να δειξουν και κατι νεο...

Μακάρι ναι

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, sndev είπε

Πες μου ότι το ξανα αγόρασες  🥺

όχι , περιμένω να δω καλά παιχνίδια να κυκλοφορούν και μετά , 

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, mtifosi είπε

Εγώ που έχω τη remastered για ps4, (δεν είχα ps3) να περιμένω μήπως το remaster του remake για να το ξεκινήσω; Γιατι με έχουν πάει τρένο. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stafftw είπε

Εγώ που έχω τη remastered για ps4, (δεν είχα ps3) να περιμένω μήπως το remaster του remake για να το ξεκινήσω; Γιατι με έχουν πάει τρένο. 

ποιος σε παει τρενο? οχι να μη περιμενεις σιγά 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sndev είπε

ποιος σε παει τρενο? οχι να μη περιμενεις σιγά 

Πλάκα κάνω, δεν το είχα πιάσει ακόμα στο ps5 μήπως έπαιρνε καμία αναβάθμιση. Ξέρω είμαι απαράδεκτος αλλά δε με έχει τραβήξει τόσο πολύ (το αγόρασα για να υπάρχει στη συλλογή παρόλα αυτά).

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, stafftw είπε

Στη θεση σου θα περιμενα αφου δεν ειχες ασχοληθει τοσο καιρο μονο και μονο για το dualsense support αν σε ενδιαφερει...αλλιως το αρχιζεις καθως μια χαρα ειναι και η remaster εκδοση.

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...