Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, G4iwrgos είπε

Ψάχνω να βρω μεταχειρισμένο το ghost of tsushima. Πέρα από το marketplace tou fb έχετε τπτ αλλο κατα νου να ψάξω? 

προφανως τις αγγελίες του insomnia.
Αλλά σιγουρα η πιο ευκολη επιλογη ειναι το ebay :) 

• Thanks 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, G4iwrgos είπε

Ψάχνω να βρω μεταχειρισμένο το ghost of tsushima. Πέρα από το marketplace tou fb έχετε τπτ αλλο κατα νου να ψάξω? 

Συνέχεια παιζει εδω στις αγγελίες..

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε

Η 25years anniversary edition του GT7 για PS5 γιατι εξαφανίστηκε από τα καταστήματα;  οποιος εχει βρει ας ρίξει σύρμα 

Ο Germanos δεν έχει?

Από εκεί ψώνισα πριν κανένα μήνα.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να συνδέσω ταυτόχρονα 2 εξωτερικούς?

Ο ένας 2tb έχει λίγο χώρο ακόμα και σκέφτομαι να κοτσαρω έναν 4tb ακόμα.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Δυστυχώς μόνο ένας μπορεί να χρησιμοποιείται ανά πάσα στιγμή.

https://www.playstation.com/en-us/support/hardware/ps5-extended-storage/

Ελπίζω να το φέρουν σε κάποιο μελλοντικό update (χλωμό, βέβαια, από το PS4 υπάρχει αυτό το θέμα), μπας και γλυτώσουμε την διαδρομή ext1-κονσόλα-ext2 και τούμπαλιν κάθε λίγο και λιγάκι.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mikele13- είπε

Μονο έναν μπορεις να έχεις δυστυχώς. Εγω αυτο που έχω κάνει ειναι στον δευτερο εξωτερικο να έχω τα games του PS5 σαν αποθήκευση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, AntonisKo είπε

Ο Germanos δεν έχει?

Από εκεί ψώνισα πριν κανένα μήνα.

Εκει την είχα δει κι εγω, καθώς και σε κάποιο άλλο παλαιότερα στο σκρουτζ, και μπαίνω χτες ολο χαρα να το παραγγείλω και έμεινα (όχι με την χαρά) 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε

Εκει την είχα δει κι εγω, καθώς και σε κάποιο άλλο παλαιότερα στο σκρουτζ, και μπαίνω χτες ολο χαρα να το παραγγείλω και έμεινα (όχι με την χαρά) 

Ιδανικά θα ήθελα κάποια collector's, μόλις την είδα την πήρα αμεσως ομως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα κάνει πριν καιρό προ παραγγελία αυτό εδώ (https://www.public.gr/product/gaming/games/ps5/ps5-game-horizon-forbidden-west-collectors-edition/prod14101894pp/) 

Πληρωμή στο κατάστημα τής Συγγρου, αν το θέλει κανείς να του δώσω τον αριθμό παραγγελίας να πάει να το πάρει, χωρίς κάποια χρηματική αμοιβή εννοείται. 

Επεξ/σία από Tatofski64
Δημοσ.
9 ώρες πριν, G4iwrgos είπε

Car.gr και μεταχειρισμενα σκρουτζ

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Μονο έναν μπορεις να έχεις δυστυχώς. Εγω αυτο που έχω κάνει ειναι στον δευτερο εξωτερικο να έχω τα games του PS5 σαν αποθήκευση.

Η βιβλιοθήκη μου είναι μόνο ps4 games οπότε θα πρέπει να πάρω έναν μεγαλύτερο αναγκαστικά.

Δημοσ.

Στο uncharted legacy of thieves collection, το CD έχει κ τα 2 games μέσα ή κάποιο το κατεβάζει? Με ρώτησε για αρχή πιο από τα 2 θελω να παίξω κ δείχνει να κατεβάζει 67gb data. Εντωμεταξύ αφού έπαιξα κανα 3ωρο, έβγαλα το CD για να το αφήσω να κατεβάζει αλλά μόλις το έβγαλα σταμάτησε. Το εβαλα πάλι κ συνεχίζει. Τι φάση?

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Στο uncharted legacy of thieves collection, το CD έχει κ τα 2 games μέσα ή κάποιο το κατεβάζει? Με ρώτησε για αρχή πιο από τα 2 θελω να παίξω κ δείχνει να κατεβάζει 67gb data. Εντωμεταξύ αφού έπαιξα κανα 3ωρο, έβγαλα το CD για να το αφήσω να κατεβάζει αλλά μόλις το έβγαλα σταμάτησε. Το εβαλα πάλι κ συνεχίζει. Τι φάση?

Για το τι έχει μέσα το δισκάκι δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά γιατί εγώ έκανα upgrade. Νομίζω ο John Linnerman του Digital Foundry είχε πει σε κάποιο από τα video ότι τα έχει και τα δύο μέσα στο blue ray.

Αν βγάλεις το blue ray την ώρα που κάνει εγκατάσταση (ή αν μπεις σε rest mode που δεν δουλεύει το optical drive), αυτή διακόπτεται. Μόνο τα digital μπορούν να κατεβαίνουν/εγκαθίστανται στο background αδιάκοπα (εκτός αν κλείσεις εντελώς την κονσόλα, φυσικά).

Αν έχεις χρόνο, ποσταρε κάνα screeshot από το download tab να δούμε τι γράφει. Επίσης, αν θυμάμαι καλά, πατώντας options στο εικονίδιο του παιχνιδιού και μετά στο "Information", κάπου κάτω κάτω σε κάτι size κ.λπ. πρέπει να έχει ένα progress αν γίνεται εγκατάσταση εκείνη την ώρα (κάτι του στυλ x/x GB).

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι προχωράει πολύ αργά η εγκατάσταση αν όντως είναι εγκατάσταση. Σαν να το κάνει download (επειδή η ταχύτητα μου είναι κάπου στα 12 mbps, σαν να κατεβάζει 1-1.5 mb/sec)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...