Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, music_lover είπε

Φίλος πάντως πήγε στα public της Τσιμισκή σήμερα το απόγευμα και έφαγε άκυρο. Προσφορά τέλος του είπαν. Βασικά δεν εκπλήσσομαι με τα public. Ούτε καρφίτσα δεν αγοράζω από εκεί. Και όχι τυχαία. Τέσπα οποίος πρόλαβε "τον κύριο είδε".

Θα πάω αύριο ξανά να δω τι παίζει Καλλιθέα μου φαίνεται δύσκολο να τελείωσαν εκτός αν αγοράσανε στα 50 να πουλήσουν στα 70 μετά.. κ τα πήραν με το κιλό

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ θα αφήσω το Elden Ring μέχρι να κάνω platinum το Forbidden West.

Στα Souls games έτσι κι αλλιώς σε προηγούμενες εμπειρίες μου τις πρώτες ημέρες έχει πολλούς no-lifers που κάνουν συνεχώς invade και σου το βγάζουν ξινό. Θα δυσκολευτώ να κρατηθώ βέβαια. :lol:

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Καλημέρα friends

FB_IMG_1645598067536.jpg

One of us.😁 Εκτός αν φάμε φώλα με τις μεταφορικές οπότε παίρνει παράτα 2-3 μέρες το διαζύγιο.

32 λεπτά πριν, Charismo είπε

Εγώ θα αφήσω το Elden Ring μέχρι να κάνω platinum το Forbidden West.

Στα Souls games έτσι κι αλλιώς σε προηγούμενες εμπειρίες μου τις πρώτες ημέρες έχει πολλούς no-lifers που κάνουν συνεχώς invade και σου το βγάζουν ξινό. Θα δυσκολευτώ να κρατηθώ βέβαια. :lol:

Από την εμπειρία μου (σαν nolifer 😁) πάντα έκανα ένα complete solo run πριν φτιάξω pvp char. Και το Elden Ring είναι τεράστιο παιχνίδι, οπότε μην περιμένεις τον χαμό στην αρχή (εκτός αν υπάρχουν covenants/sidequests που απαιτούν invades).

Btw solo ΔΕΝ ΤΡΩΣ invades. Μόνο από NPCs.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ilos είπε

One of us.😁 Εκτός αν φάμε φώλα με τις μεταφορικές οπότε παίρνει παράτα 2-3 μέρες το διαζύγιο.

Από την εμπειρία μου (σαν nolifer 😁) πάντα έκανα ένα complete solo run πριν φτιάξω pvp char. Και το Elden Ring είναι τεράστιο παιχνίδι, οπότε μην περιμένεις τον χαμό στην αρχή (εκτός αν υπάρχουν covenants/sidequests που απαιτούν invades).

Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως ειδικά αν το απαιτούν κάποια sidequests όπως λες, οι περισσότεροι βρίσκουν ευκαιρία στο release να κάνουν invade όλους τους noobάδες (σαν εμένα) για εύκολα kills.

Επεξ/σία από Charismo
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Charismo είπε

Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως ειδικά αν το απαιτούν κάποια sidequests όπως λες, οι περισσότεροι βρίσκουν ευκαιρία στο release να κάνουν invade όλους τους noobάδες (σαν εμένα) για εύκολα kills.

Αν παίξεις solo δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Αν θες βοήθεια για bosses κάλεσέ τους πριν την fog gate και να μπει κάποιος δε θα προλάβει να σε σκοτώσει πριν μπεις μέσα.

Στην network test πάντως όποτε έκανα invade σε gangers έπεφτα με dried finger κλπ. Δε μου έτυχε ποτέ να μπω σε κάποιον που απλά ήθελε να βγάλει το boss σε coop ή να προχωρήσει στην επόμενη area.

Εκτός βέβαια αν παιχτούν τίποτα σκηνικά όπως με το DS3 και έχουμε πάλι NPC cosplay boss invades.😁

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Soler777 είπε

εμενα μου χουν μεινει τα τελευταια δυο μπος στο σεκιρο και εχω μεχρι την παρασκευη, πως με βλεπετε ? 🤣😂

Στόκαρε dualsense με την προσφορά που τρέχει και έχει ο Θεός. 🤣

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Soler777 είπε

εμενα μου χουν μεινει τα τελευταια δυο μπος στο σεκιρο και εχω μεχρι την παρασκευη, πως με βλεπετε ? 🤣😂

Εγω στην μέση καπου το παρατησα,το boss με την μαιμού αν θυμασαι

Δεν αντεξα άλλο ο χριστιανος

Τον σκοτωνεις μια,δυο

Μα 3 φορες να θελει;;;;

Παιχνιδαρα παντως

Ψαχνω λιγο χρονο να γεμισω υπομονη και να το ξαναρχισω 😅

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, h3342 είπε

Εγω στην μέση καπου το παρατησα,το boss με την μαιμού αν θυμασαι

Δεν αντεξα άλλο ο χριστιανος

Τον σκοτωνεις μια,δυο

Μα 3 φορες να θελει;;;;

Παιχνιδαρα παντως

Ψαχνω λιγο χρονο να γεμισω υπομονη και να το ξαναρχισω 😅

Σε αυτο ακριβως το σημειο το ειχα αφησει και εγω για πολλους μηνες γιατι σε πηγαινε απο συγκεκριμενο στυλ gameplay(deflect,attack) σε μαχη τυπου bloodborne λιγο πιο ραντομ πραγματα δηλαδη με πολλα parry και με ειχε ξενισει τη δεδομενη στιγμη,παντως υπαρχουν πολλοι ευκολοι τροποι να το ριξεις το μπος απλα γραψε ενα cheese monkey boss sekiro  και θα το βγαλεις για πλακα στο εγγυομε

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια επειδη δεν γνωριζω, τι παιζει ακριβως δηλαδη, θα καλεις αλλους στο elden ring να σε βοηθησουν στο σολο; Και τα invade τι ειναι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...