Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε

Και μέσα Μαρτίου θα δώσει το GTA Online. 

32e992a349ef94208f42fc1a767d6a7b7a94e3b9.jpg

Τι καραγκιοζιλίκια πάλι ghost of tsushima "legends" κλπ κλπ. Όχι ότι ήταν κακό σαν free mode, αλλά δώσε 1 φορά στα 3 χρόνια ένα καλό 1st party  ρε Jim δε θα σου πέσει ο πωπός. 😁 Το καλύτερο game που έχουν δώσει είναι το HZD, και αυτό δεν ήταν στο plus αλλά για όλους μέσω του play home initiative.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ilos είπε

Τι καραγκιοζιλίκια πάλι ghost of tsushima "legends" κλπ κλπ. Όχι ότι ήταν κακό σαν free mode, αλλά δώσε 1 φορά στα 3 χρόνια ένα καλό 1st party  ρε Jim δε θα σου πέσει ο πωπός. 😁 Το καλύτερο game που έχουν δώσει είναι το HZD, και αυτό δεν ήταν στο plus αλλά για όλους μέσω του play home initiative.

Τα κρατάνε για τον σπάρτακο 🤣

• Like 1
Δημοσ.

Προς την σωστή κατεύθυνση το συγκεκριμένο feature. Έχω κρατήσει κάτι επικά screenshots από τα παιχνίδια όπως και βιντεάκια αστεία ή με glitches/bugs και θα χει χαβαλέ να τα μοιράζομαι με τα φιλαράκια άμεσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, -WISE- είπε

Προς την σωστή κατεύθυνση το συγκεκριμένο feature. Έχω κρατήσει κάτι επικά screenshots από τα παιχνίδια όπως και βιντεάκια αστεία ή με glitches/bugs και θα χει χαβαλέ να τα μοιράζομαι με τα φιλαράκια άμεσα.

Στην εφαρμογή τη βρήκες εσύ την επιλογή αυτή?  Η περιμένουμε να γίνει ενημέρωση της εφαρμογής απο το playstore ?

Επεξ/σία από G4iwrgos
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, G4iwrgos είπε

Στην εφαρμογή τη βρήκες εσύ την επιλογή αυτή?  Η περιμένουμε να γίνει ενημέρωση της εφαρμογής απο το playstore ?

Δεν είναι ακόμα διαθέσιμη. Λογικά σε κάποιο από τα επόμενα updates!\.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια δεν ξερω αν ειναι το σωστο topic απλα το θελω για το PS5 γι'αυτο ρωταω εδω..

Ξερει καποιος να μου πει για ups που θελω για το PS5??εχω συχνες διακοπες ρευματος και φοβαμαι μην βγαλει προβλημα...ευχαριστω

Δημοσ.

Σε μαξιμουμ φορτιο το ps5 εχει μετρηθει να τραβαει 200w.Το τροφοδοτικο του ειναι 350w οποτε με ενα ups που βγαζει 480w πχ εισαι καλυμμενος.Θα πρεπει ομως να υπολογισεις οτι θες κατι να κραταει και τη τηλεοραση γιατι αλλιως πως θα κλεισεις το Ps5?Αρα βλεπεις τι καιει η τηλεοραση σου και το προσθετεις χονδρικα στην ισχυ που ζητας απο το ups.Λογικα με ενα ups 900w εισαι καλυμμενος. πχ https://www.skroutz.gr/s/21809655/Green-Cell-Power-Proof-1500-UPS-Line-Interactive-1500VA-900W-με-4-Schuko-Πρίζες.html?from=index_recently_viewed    .

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nyne είπε

Σε μαξιμουμ φορτιο το ps5 εχει μετρηθει να τραβαει 200w.Το τροφοδοτικο του ειναι 350w οποτε με ενα ups που βγαζει 480w πχ εισαι καλυμμενος.Θα πρεπει ομως να υπολογισεις οτι θες κατι να κραταει και τη τηλεοραση γιατι αλλιως πως θα κλεισεις το Ps5?Αρα βλεπεις τι καιει η τηλεοραση σου και το προσθετεις χονδρικα στην ισχυ που ζητας απο το ups.Λογικα με ενα ups 900w εισαι καλυμμενος. πχ https://www.skroutz.gr/s/21809655/Green-Cell-Power-Proof-1500-UPS-Line-Interactive-1500VA-900W-με-4-Schuko-Πρίζες.html?from=index_recently_viewed    .

Έχω ένα 720watt ups, με ps5 και lg cx τηλεόραση έχω δει μέχρι 60% να φτάνει το φορτίο. Σε φωτεινή σκηνή με φουλ γραφικά κτλ.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nyne είπε

Ps5-monitor και το ρουτερ θα εχω πανω λογικα..

Δημοσ.

Ιδέες για αξιόλογα thumb grips και θήκη για το dualsense διότι μαυρίζει για πλάκα?

Αν απαγορεύονται links ας σταλεί πμ.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ευτυχώς έχω ακόμα το Forbidden West να με κρατάει, μέχρι να διορθωθούν τα όποια κακώς κείμενα διαβάζω στο internet με τα πρώτα patches στο Elden Ring.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μόνη λύση στο PS5 προς το παρόν γι αυτούς που θέλουν σταθερά fps είναι να κατεβάσουν και να παίξουν την PS4 έκδοση.

Δεν ξέρω τι γίνεται με τα saves όμως και αν μεταφέρονται στην PS5 έκδοση αν και εφόσον την φτιάξουν σωστά στο μέλλον. 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...