Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά nothing to see here -> Ουσιαστικά κάνουν το plus και το now ένα, στα ίδια λεφτά περίπου. Branding + Marketing κίνηση, ευπρόσδεκτη, που θα κουνήσει μερικούς κάνα tier πάνω

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το βασικότερο δεν είπαν... Πως οι υπάρχοντες συνδρομητες του plus θα μπορέσουν να πάνε σε κάποιο παραπάνω tier.

Απο τις τιμές που είδα λογικά αυτος που έχει 1 χρόνο ακόμα plus αν πάει στο tier 2 θα γινουν 9 μήνες και αν πάει στο tier 3 θα γίνουν 6 μήνες.

Επεξ/σία από vorlon68
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, stevenfins είπε

Δυστυχώς το online παραμένει πίσω από το paywall

Τα έχουμε πει άπειρες φορές ότι ένας από τους κύριους λόγους που οι κονσόλες(twins πάντα) πωλούνται με χασούρα για τις εταιρείες τον πρώτο καιρό είναι γιατι βγάζουν τα σπασμένα από αλλού(υπηρεσίες,αξεσουάρ,περιφερειακά κλπ) .

Ισως το βασικότερο από αυτά είναι και το Online επι πληρωμή.

Δημοσ.

Εγώ γιατί ψήθηκα κατευθείαν για το 3o tier? (Καλά και στο switch κάθομαι και παίζω τα "αρχάια" παιχνίδια που δίνει το online)

Δημοσ.

Ρε παιδια εληγε το  PS.PLUS και μ δωσανε 14 μερες δωρο που λήγουν στις 04/05. πριν 5 μερες που πληρώθηκα εκανα ανανεωση  και μου κανανε refund σημερα χωρις λογο οπως ειδα το πρωι.. Δεν καταλαβαινω γιατι ομως.. Η ανανεωση εγινε απο τη κονσολα στα 60 ευρω

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Τα έχουμε πει άπειρες φορές ότι ένας από τους κύριους λόγους που οι κονσόλες(twins πάντα) πωλούνται με χασούρα για τις εταιρείες τον πρώτο καιρό είναι γιατι βγάζουν τα σπασμένα από αλλού(υπηρεσίες,αξεσουάρ,περιφερειακά κλπ) .

Ισως το βασικότερο από αυτά είναι και το Online επι πληρωμή.

Αλίμονο, δεν διαφωνώ. Υπήρχε απλώς ως ελπίδα μήπως και γινόταν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω λεω αφηστε τις συνδρομες της Sony και βαλτε κανα Disney plus η ΗΒΟ Μax οταν θα ερθει στην Ελλαδα.

Εγω προσωπικα αυτο θα κανω γιατι δεν βλεπω καποια αξια στις νεες υπηρεσιες.

Τα λεφτα μου θα τα δωσω εκει και οχι στην Sony.

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εγω λεω αφηστε τις συνδρομες της Sony και βαλτε κανα Disney plus η ΗΒΟ Μax οταν θα ερθει στην Ελλαδα.

Εγω προσωπικα αυτο θα κανω γιατι δεν βλεπω καποια αξια στις νεες υπηρεσιες.

Τα λεφτα μου θα τα δωσω εκει και οχι στην Sony.

Κι εγώ θα πάρω και τις δύο συνδρομές που αναφέρεις, γιατί έχουν σειρές και ταινίες που με ενδιαφέρουν, αλλά νομίζω είναι άτοπο να το αναφέρουμε σε gaming forum. 

Το Disney+ και το HBO Max δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας gaming συνδρομής.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, stevenfins είπε

Υπήρχε απλώς ως ελπίδα μήπως και γινόταν. 

Δεν υπήρχε καμία τέτοια ελπίδα, όταν πίσω στο 2019 μάλιστα ανέβηκε η τιμή από τα 50 στα 60ευρώ.

Η μόνη ελπίδα που υπάρχει είναι να μην πουλάει πολύ και να μπαίνει πιο συχνά σε έκπτωση,τύπου 30ευρώ τον χρόνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φοβάμαι οτι η βασική ps plus συνδρομή θα γίνει το αντίστοιχο gold του xbox. Θα βάζει ότι σκουπιδαριό βρίσκει ίσα να βγάζει την υποχρέωση. Τις παιχνιδάρες που έχει δώσει κατά καιρούς να τις ξεχάσουμε, αυτές θα παν στα ακριβότερα tiers όπου και θα τα πληρώνεις ακριβότερα και θα μπορείς να τα παίξεις για περιορισμένο χρονικό διάστημα αν υποθέσουμε πως τα παιχνίδια θα εναλλάσσονται όπως στο gamepass

Επεξ/σία από aggelos87
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Charismo είπε

Κι εγώ θα πάρω και τις δύο συνδρομές που αναφέρεις, γιατί έχουν σειρές και ταινίες που με ενδιαφέρουν, αλλά νομίζω είναι άτοπο να το αναφέρουμε σε gaming forum. 

Το Disney+ και το HBO Max δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας gaming συνδρομής.

Με τα λεφτα που ζητανε σε αναλογια με αυτα που δινει η συνδρομη τους δεν αξιζει κατα την αποψη μου γιατι απο οτι αντιλαμβανομαι η συντριπτικη πλειοψηφια θα ειναι ps4 τιτλοι κατι που με αφηνει αδιαφορο.

Δεν αγορασα ps5 για να παιζω ps4 παιχνιδια και μαλιστα να πληρωσω και παραπανω καπελο στην συνδρομη.

Επομενως τα λεφτα μου οπως ανεφερα θα πιασουν τοπο αλλου.

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.

Ακόμα και το tier 3, δεν μου φαίνεται υπερβολικά ακριβό, ειδικά αν βγαίνει και αυτό με κανά 25%-30% έκπτωση σε συγκεκριμένες περιόδους. 

Not bad. Και καλύτερες, official, τιμές από τον ανταγωνισμό

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Φοβάμαι οτι η βασική ps plus συνδρομή θα γίνει το αντίστοιχο gold του xbox. Θα βάζει ότι σκουπιδαριό βρίσκει ίσα να βγάζει την υποχρέωση. Τις παιχνιδάρες που έχει δώσει κατά καιρούς να τις ξεχάσουμε, αυτές θα παν στα ακριβότερα tiers

Αυτό ακριβώς. Με λίγα λόγια υποβάθμιση της υπάρχουσας υπηρεσίας (2 αντί για 3 games) στα ίδια χρήματα και ίσως περισσότερη σαβούρα , indies, f2p wannabes κλπ. Που είναι κατόρθωμα γιατί ήδη μας σερβίρει κάτι πετσοκομμένες εκδόσεις τύπου Godfall challenger edition και Ghost of tsushima legends.

Το 2ο tier (και το τάληρο τον μήνα) είναι μονόδρομος, ειδικά αν μπουν εκεί μέσα ps5 exclusives κράχτες.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, optimus prime είπε

για σειρες και ταινιες δλδ? 🤮

Dude, το gaming ειναι το χομπι μας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...