Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Εγω παω για Tier 3, επειδη δινει  τα παλια παιχνιδια. PS3 / PS2 / PS.

Κ γω θα το θελα αλλά ..Όχι για Ελλάδα  το 3 πας από κάτω στον Αστερισκο της ανακοίνωσης. Βέβαια γνώμη μου πόσο θα κάτσει να  παίξει κάποιος παιχνίδια PS3 PS2 ktl. Τη τελευταία φορά που δοκιμασα πόνεσαν τα μάτια μου

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sndev είπε

Κ γω θα το θελα αλλά ..Όχι για Ελλάδα  το 3 πας από κάτω στον Αστερισκο της ανακοίνωσης. Βέβαια γνώμη μου πόσο θα κάτσει να  παίξει κάποιος παιχνίδια PS3 PS2 ktl. Τη τελευταία φορά που δοκιμασα πόνεσαν τα μάτια μου

Ναι μολις το εκανα edit. Λογω streaming εννοεις ειναι χαλια η αναλυση?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Ναι μολις το εκανα edit. Λογω streaming εννοεις ειναι χαλια η αναλυση?

"Σε επιλεγμένες αγορές, συγκεκριμένα σε αυτές που δεν υποστηρίζεται το cloud streaming, θα υπάρχει ακόμη το PlayStation Plus Deluxe. Το συγκεκριμένο θα αποτελεί μέσα στις άκρες μίας παραλλαγή του Premium, χωρίς τα PlayStation 3 παιχνίδια και φυσικά θα είναι φτηνότερο."

Δλδ δεν έχεις PS3 ελλαδα αλλά PS2 PS2 vita psp και αυτά τώρα ναι δε θα νε enchanted (λογικά). Ποια παίζουμε σε 55αρες το λιγότερο θα μας φαινόνται θολά ξεπερασμένα πεσμένα fps, θα σπάνε νεύρα.. γνώμη μου ξαναλέω ,θα δούμε. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sndev είπε

"Σε επιλεγμένες αγορές, συγκεκριμένα σε αυτές που δεν υποστηρίζεται το cloud streaming, θα υπάρχει ακόμη το PlayStation Plus Deluxe. Το συγκεκριμένο θα αποτελεί μέσα στις άκρες μίας παραλλαγή του Premium, χωρίς τα PlayStation 3 παιχνίδια και φυσικά θα είναι φτηνότερο."

Δλδ δεν έχεις PS3 ελλαδα αλλά PS2 PS2 vita psp και αυτά τώρα ναι δε θα νε enchanted (λογικά). Ποια παίζουμε σε 55αρες το λιγότερο θα μας φαινόνται θολά ξεπερασμένα πεσμένα fps, θα σπάνε νεύρα.. γνώμη μου ξαναλέω ,θα δούμε. 

Ναι καταλαβα, ξενερωσα που χανουμε τα παιχνιδια τους PS3...ελεος 

Ποιος ο λογος που δεν εχει streaming η ελλαδα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Ναι καταλαβα, ξενερωσα που χανουμε τα παιχνιδια τους PS3...ελεος 

Ποιος ο λογος που δεν εχει streaming η ελλαδα? 

Υποδομές; Μικρή αγορά; Εδώ στην Αττική κ πολλοι άνθρωποι λένε έχω 5mbs τι streaming να κάνουν.. κ ποιός να έρθει να επενδύσει για κάτι τέτοιο; Πριν κανα χρόνο είχα διαβάσει ότι η μικροσοφτ θα άνοιγε στο Λαύριο σερβερς και μετά σιγή. Χώρια από το επίπεδο αγοράς ,Τι να επενδύσουν εδώ με τόση γραφειοκρατία όλα ξεκινάνε κ σταμάτανε

Τώρα να πω μια βλακεία που σκευτικα 

Έστω έχω ps4 κ έχω το tier με το streaming κ είμαι σε χώρα που γίνεται streaming( να σας προλάβω ). Είπαν ότι θα δώσουν returnal px ps5 game, θα παίζεται κανονικά στο ps4 άραγε;😂

Επεξ/σία από sndev
  • Sad 1
Δημοσ.

Η νεα συνδρομη θα ειναι λιγο πιο αναβαθμισμενη σε σχεση με αυτο που υπαρχει σημερα, οπως επισης και λιγο πιο συμμαζεμενη. Δεν ειναι κατι για να τραβας τα βυζια σου, αλλα οποιος εχει ηδη ps+ μπορει να μεινει στο ιδιο επιπεδο και καποιους θα τους βολεψει και το πακετο με τα παιχνιδια για ps4-ps5.

Το παραδοξο ειναι πως οι retro gamers (αν και δεν ειναι η πλειοψηφια), αν θελουν να παιζουν τα παλια παιχνιδια θα πρεπει να πληρωνουν τη μεγαλυτερη συνδρομη απ'ολους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, firepc είπε

@sndev @Balantakos

Ερωτηση ετσι απο περιεργια,

Θελετε τα παιχνιδια του ps3 για να καθαρισετε backlog ή για να ξαναπαιξετε παλια αγαπημενα?

Παλια αγαπημενα, δεν ειχα ποτε PS3/PS4, οποτε ηταν καλη ευκαιρια να ασχοληθω με μερικα.

Τουλαχιστον δεν θα χασω games του PS4 που θα δωσει.

Επεξ/σία από Balantakos
  • Like 1
Δημοσ.

Παντως επειδη παιζω και παλια παιχνιδια (τα οποια μου ειχαν ξεφυγει στην εποχη τους) εχω να πω οτι δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα. Αν μπεις στο κλιμα, παιζονται μια χαρα

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Παλια αγαπημενα, δεν ειχα ποτε PS3/PS4, οποτε ηταν καλη ευκαιρια να ασχοληθω με μερικα.

Τουλαχιστον δεν θα χασω games του PS4 που θα δωσει.

Η μεσαια συνδρομη ειναι ταμαμ για οσους δεν ειχαν ps4. Τωρα σε οτι αφορα το ps3, ειχε παιχνιδαρες, εγω ακομα παιζω σε αυτο, αλλα εκτος του MGS 4, δεν μου ερχεται καποιο παιχιδι στο μυαλο που να μην μπορεις να το παιξεις στο ps5.

God of War 3, Uncharted 1-3, The Last of Us, Demon's Souls, Persona 5, Heavy Rain, Shadow of the Colossus, εχουν βγει ολα σε Remaster/Remake.

1 λεπτό πριν, firepc είπε

Παντως επειδη παιζω και παλια παιχνιδια (τα οποια μου ειχαν ξεφυγει στην εποχη τους) εχω να πω οτι δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα. Αν μπεις στο κλιμα, παιζονται μια χαρα

Οταν θες να παιξεις retro παιχνιδια ξερεις πως θα κανεις καποιες εκπτωσεις. Τωρα αν βγαλουν ενα remake (πχ το MGS 1) και σου ζητησουν 40 ευρω, εννοειται πως εχεις απαιτησεις και πρεπει να ειναι σουπερ.

Τα τελευταια 3 χρονια εχω παιξει πολλες ωρες στι μινι κονσολες του Snes και του PS, στο Alex kidd, οπως και σε συλογες με παιχνιδια που βγαζει η Sega. Κατα τη γνωμη μου παιζονται μια χαρα, βαζοντας στη συναρτηση πως ειναι ρετρο παιχνιδια.

To να "γυαλιζουν" λιγο παραπανω δεν μου λεει και πολλα. Και καλυτερες αναλυσεις να δωσουν, παλι ειναι "βαρυ" για καποιον που δεν μπορει να προσαρμοστει.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Επειδή κάπου το έχω χάσει, streaming θα υποστηρίζουν μόνο τα PS3 games στο τρίτο tier; Τα PS4/PS5 games θα μπορούν να παιχτούν μέσω streaming;

Εν ολίγοις, η υπηρεσία είναι on a par με το PS Now η όχι; Θα μπορείς να παίζεις στριμάροντας και από PC, όπως με το PS Now;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Επειδή κάπου το έχω χάσει, streaming θα υποστηρίζουν μόνο τα PS3 games στο τρίτο tier; Τα PS4/PS5 games θα μπορούν να παιχτούν μέσω streaming;

Εν ολίγοις, η υπηρεσία είναι on a par με το PS Now η όχι; Θα μπορείς να παίζεις στριμάροντας και από PC, όπως με το PS Now;

PS4-PS5 θα μπορουμε να τα κατεβασουμε κανονικα.

PS3 - Streaming - αρα στην ελλαδα καθολου PS3 games.

PS2/PS1/PSP Στην ελλαδα θα υπαρχει υλικο για κατεβασμα και αυτο.

-

Αν εχω καταλαβει λαθος να με διορθωσει καποιος.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Balantakos είπε

PS4-PS5 θα μπορουμε να τα κατεβασουμε κανονικα.

PS3 - Streaming - αρα στην ελλαδα καθολου PS3 games.

PS2/PS1/PSP Στην ελλαδα θα υπαρχει υλικο για κατεβασμα και αυτο.

-

Αν εχω καταλαβει λαθος να με διορθωσει καποιος.

Κι εγώ αυτό έχω καταλάβει.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω πάντως θα προτιμούσα ένα Basic Tier που να περιλαμβάνει μόνο online access και ίσως cloud saves.

Τα 2-3 παιχνίδια που συνήθως είναι σαβούρες και το 10% έκπτωση στις περισσότερες περιπτώσεις σε επιλεγμένα games μετρημένα στα δάχτυλα κάθε μήνα, με αφήνουν αδιάφορο.

Ας το έβαζαν 20-30€ το χρόνο για να παίρνουν λεφτά χωρίς να "χρεώνονται" για κάτι παραπάνω. Καθαρά κέρδη είναι. (Το ότι τώρα ρίχνουν την τιμή στα 30-40€ τρεις φορές το χρόνο δεν είναι αρκετό. Ας το έχουν χαμηλά μόνιμα. Δεν κάθονται όλοι να ψάχνουν τις εκπτώσεις.)

Κάποιοι δεν ενδιαφέρονται να βρίσκουν πληθώρα παιχνιδιών κάθε μήνα και να γεμίζουν το account τους ή να κάνουν trophy hunting παίζοντας όσα πιο πολλά γίνεται. Θέλουν απλά να παίζουν κανένα co-op ή multi με φίλους και αγοράζουν τα παιχνίδια που πραγματικά τους ενδιαφέρουν ούτως ή άλλως όταν βγαίνουν. Επίσης υπάρχουν τα μεταχειρισμένα εδώ μέσα για όλα τα πορτοφόλια εφόσον ξέρει κάποιος τι θέλει.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, firepc είπε

@sndev @Balantakos

Ερωτηση ετσι απο περιεργια,

Θελετε τα παιχνιδια του ps3 για να καθαρισετε backlog ή για να ξαναπαιξετε παλια αγαπημενα?

η πρώτη  σκέψη είναι οτι  θέλω να χαζέψω λίγο παιχνίδια που μεγάλωσα χωρίς να είμαι σίγουρος οτι θα ασχοληθώ. επιπλεον ιστορικά για εμενα ειναι παιχνίδια που εδωσα πολύ χρόνο απο τη ζωη μου τα τελευταια 20 χρονια - 25 χρονια , θα ήθελα να τα εχω εστω κ ψηφιακά γτ τοτε δεν ειχα μυαλο να τα κρατήσω τα χάριζα.. μη πω για ποσα απλα πεταξα μαζί με το ps1 γτ έπιαναν χώρο 

η ειλικρινής απάντηση χωρίς να θελω να προκαλέσω, ειναι οτι δε θα μου λείψουν αυτα τα επιπλέον ευρώ από το tier2 στο  tier3. πιθανόν να κάθετε η συνδρομή όπως κάθετε του gamepass κ της Nintendo.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...