Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

https://psnowguide.com/platform/ps4/

αυτα ειναι εδω τα 400 παιχνιδια που εχει το psnow αυτη τη στιγμη. Πανω κατω παρομοια πιστευω θα ειναι η τελικη λιστα συν τους κραχτες που ηδη ανακοινωσαν.

η συνεχεια πιθανον να εξαρτηθει απο την απηχηση των υψηλοτερων tier. Αλλα νομιζω οτι περισσοτερο θα εστιασουν στο να προσθεσουν τα gaas που ετοιμαζουν στην υπηρεσια, για να τα παιρνουν απο τα mtx.

• Like 2
Δημοσ.
12 hours ago, Brazhlias said:

Τωρα σε οτι αφορα το ps3, ειχε παιχνιδαρες, εγω ακομα παιζω σε αυτο, αλλα εκτος του MGS 4, δεν μου ερχεται καποιο παιχιδι στο μυαλο που να μην μπορεις να το παιξεις στο ps5.

Έχει μερικά. Πόσο σημαντικά είναι για τον καθένα είναι άλλο. 

Εγώ για παράδειγμα θέλω να παίξω οπωσδήποτε το Folklore που δυστυχώς δεν έχει βγει πουθενά αλλού. 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Brazhlias είπε

Η μεσαια συνδρομη ειναι ταμαμ για οσους δεν ειχαν ps4. Τωρα σε οτι αφορα το ps3, ειχε παιχνιδαρες, εγω ακομα παιζω σε αυτο, αλλα εκτος του MGS 4, δεν μου ερχεται καποιο παιχιδι στο μυαλο που να μην μπορεις να το παιξεις στο ps5.

God of War 3, Uncharted 1-3, The Last of Us, Demon's Souls, Persona 5, Heavy Rain, Shadow of the Colossus, εχουν βγει ολα σε Remaster/Remake.

Σε exclusives μόνο μεριά ορισμένα που μου έρχονται στο μυαλό

• Killzone παιχνίδια
  • Ratchet And Clank παιχνίδια
  • Resistance παιχνίδια
  • Sly cooper
  • Infamous παιχνίδια
  • Motorstorm παιχνίδια
  • προηγούμενα GT παιχνίδια για κάποιους(στο ps4 βγήκε μόνο το Sport)
  • Twisted Metal

Σε Multiplatform ξεκάθαρα το Red Dead Redemption 1 .

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
23 hours ago, Brazhlias said:

Η μεσαια συνδρομη ειναι ταμαμ για οσους δεν ειχαν ps4. Τωρα σε οτι αφορα το ps3, ειχε παιχνιδαρες, εγω ακομα παιζω σε αυτο, αλλα εκτος του MGS 4, δεν μου ερχεται καποιο παιχιδι στο μυαλο που να μην μπορεις να το παιξεις στο ps5.

God of War 3, Uncharted 1-3, The Last of Us, Demon's Souls, Persona 5, Heavy Rain, Shadow of the Colossus, εχουν βγει ολα σε Remaster/Remake.

Πέρα από αυτά που αναφέρθηκαν πιο πάνω και επειδή το έψαχνα πρόσφατα για revisit, το Ico δεν έχει βγει ούτε σε PS4 remaster, ούτε γίνεται να παιχτεί σαν PS2 Classic. 

Γενικά το PS3 έχει μια σειρά από games που δεν έχουν γίνει remake/remaster και είναι κρίμα γιατί μιλάμε για αριστουργήματα.

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η συνδρομη και οπως το βλεπω εγω το 2ο tier ερχεται γαντι για καποιον που δεν αγοραζει day1 τα παιχνιδια 😋. Αυτο που πιστευω ειναι οτι η sony θα βαζει στην υπηρεσια τα 1st party μετα απο ~1 χρονο και στο pc μετα απο ~2 χρονια. Ετσι θα τα αρπαει απο παντου και η τιμη στα €100 δεν ειναι ασχημη αν σκεφτουμε οτι μπορει να παιζει και ~€80 σε προσφορα.

Δημοσ.
20 hours ago, firepc said:

Οσο γι αυτους που λενε " θα χασω οοοολα τα Day 1 exclusives " 

Ποια οοολα???

Ενα Ragnarok υπαρχει μονο στον οριζοντα και αυτο θα βγει το '23 μαλλον

Τα δυο της Marvel πανε σιγουρα για το '24 φευγα

Ε ναι...άντε να βγάλουν το πολύ άλλο ένα exclusive το 25 και μετά τέλος. Με 5-6 exclusives θα κλείσει η γενιά.

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, gRim είπε

Ε ναι...άντε να βγάλουν το πολύ άλλο ένα exclusive το 25 και μετά τέλος. Με 5-6 exclusives θα κλείσει η γενιά.

Καλά σίγουρα θα βγάλουν κι άλλα μετά απο τόσες εξαγορές + τα GaaS. Εχουν ανακοινώσει τπτ άλλο ώς τώρα?

Δημοσ.

Αυτές οι συνδρομές που εξήγγειλε η Σόνι είναι πιο ελκυστικές κατά την άποψη μου σε κάποιον που δεν είχε ps η έχει χάσει τη προηγούμενη γενιά.Σε μένα δλδ που δεν είχαν ps4 είναι πολύ ελκυστική στα μάτια μου όταν αποφασίσω να το αγοράσω θα τη προσθέσω σίγουρα.Τωρα για κάποιον ήδη μυημένο στη πλατφόρμα δε νομίζω ότι κάνει και μεγάλη διαφορά προς το παρόν.Στην ουσία είναι ένα πακέτο που στηρίζεται πιο πολύ στη δόξα του παρελθόντος.

• Like 3
Δημοσ.

Επειδη δεν ειδα καπου να αναφερετε κ θα περασε μάλλον  στα ψιλά

εάν κάποιος δεν το εχει εξαργυρώσει ακομα κ το θέλει στη συλλογή του να το κανει  

Last chance to download Persona 5 from the PS Plus Collection

Persona 5 will leave the PS Plus Collection on May 11. Add the game to your game library before then to continue to access it while you have an active PlayStation Plus subscription5. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, gRim είπε

ε ναι ρε συ, ποια παιχνιδια τωρα...τι σημασια εχει αν πριν  μια εβδομαδα απο τη santa monica παλι επιβεβαιωσαν οτι το παιχνιδι θα βγει φετος. ΤΙ σημασια αν o Schreier  πριν κανα μηνα ειπε επισης οτι θα βγει στο 2022, ο φιλος παραπανω ξερει καλυτερα.

σε οποιον αρεσουν ο τυπος των παιχνιδιων που παραγει η sony, κανενας developer δεν φτανει σε αυτο το επιπεδο ποιοτητας, εκτος της rockstar.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xavier είπε

ε ναι ρε συ, ποια παιχνιδια τωρα...τι σημασια εχει αν πριν  μια εβδομαδα απο τη santa monica παλι επιβεβαιωσαν οτι το παιχνιδι θα βγει φετος. ΤΙ σημασια αν o Schreier  πριν κανα μηνα ειπε επισης οτι θα βγει στο 2022, ο φιλος παραπανω ξερει καλυτερα.

σε οποιον αρεσουν ο τυπος των παιχνιδιων που παραγει η sony, κανενας developer δεν φτανει σε αυτο το επιπεδο ποιοτητας, εκτος της rockstar.

Καλά δεν είναι και κακό να βγεί το 2023 - Καλύτερα αργά παρά να το βιαστούνε αυτό. Είναι μαζί με το TLOU τα παιχνίδια που κρατάνε το brand ψηλά. Ας πάρουν το χρόνο τους δεν έγινε και κάτι.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chncynic είπε

Καλά δεν είναι και κακό να βγεί το 2023 - Καλύτερα αργά παρά να το βιαστούνε αυτό. Είναι μαζί με το TLOU τα παιχνίδια που κρατάνε το brand ψηλά. Ας πάρουν το χρόνο τους δεν έγινε και κάτι.

μωρε δεν ειναι κακο, ας παρουν οσο χρονο χρειαστει, αλλα αφου επιβεβαιωσαν οτι θα βγει φετος, πρεπει με το ζορι να περασουμε το δικο μας, για να δημιουργησουμε την οποια εντυπωση?

ο καθενας αναλογα το τι παιχνιδια του αρεσει κανει τις επιλογες του.

• Like 1
Δημοσ.

Ας ασχοληθούμε με κάτι διαφορετικό από το Σπάρτακο για λίγο.

https://gamingbolt.com/playstation-first-party-studio-firesprite-is-working-on-a-story-driven-aaa-horror-game-as-per-job-ad

Η περιγραφή βρίσκει τη Firesprite σε ενδιαφέροντα εδάφη. Σε καμία τριετία θα ξέρουμε περισσότερα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...