Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω τι να πω, που θα τερματισω ενα παιχνιδι και την επομενη μερα μπορει να μην θυμαμαι τα ονοματα των περισσοτερων χαρακτηρων.....Αν περασει και λιγος καιρος επιπλεον, δεν θυμαμαι σε αρκετα παιχνιδια και τον τερματισμο...

• Like 5
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν θυμάμαι αν έχω παίξει καν video games στη ζωή μου. Για να είμαι σε αυτό το forum λογικά ναι, αλλά ειλικρινά δε θυμάμαι.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, gtsoui είπε

Εγω τι να πω, που θα τερματισω ενα παιχνιδι και την επομενη μερα μπορει να μην θυμαμαι τα ονοματα των περισσοτερων χαρακτηρων.....Αν περασει και λιγος καιρος επιπλεον, δεν θυμαμαι σε αρκετα παιχνιδια και τον τερματισμο...

Αδερφουλι πλακα μας κανεις ?? Μακαρι να χα το σκιλ σου και να ξεχναγα κατευθειαν τι επαιζα ετσι θα τα απολαμβανα ξανα τη δευτερη φορα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από πολλά βίντεο και ψάξιμο με ιδέες για ps5 diy  έκανα και εγώ μια προσπάθεια πείτε μου τη γνώμη σας 😜

Το χρώμα  που επέλεξα είναι το wizard purple και περαστικε μετά μια glossy επίστρωση 

Επσεις έγιναν τρύπες στο πλάι για καλύτερη ψύξει (έγινε και ποιο αθόρυβη η κονσόλα) και χρησιμοποιησα μεταλλικές σιτες 

20220409_083350.jpg

20220409_083307.jpg

Επεξ/σία από 6xXx6
  • Like 4
  • Sad 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Soler777 είπε

Αδερφουλι πλακα μας κανεις ?? Μακαρι να χα το σκιλ σου και να ξεχναγα κατευθειαν τι επαιζα ετσι θα τα απολαμβανα ξανα τη δευτερη φορα

έτσι σαν τον φίλο κ εγώ δύσκολα θυμάμαι μόλις τελειώσω κάτι, παρόλαυτα αν με ξαναβάλεις να παίξω το ίδιο παιχνίδι που δε θυμάμαι βαριέμαι από το πρώτο 5 λεπτό κ το κλείνω. Δεν σημαίνει επειδή ξενχαμε ότι απολαμβάνουμε το ίδιο ξαναπαιζοντας δεύτερη φορά δυστυχώς

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 6xXx6 είπε

Μετά από πολλά βίντεο και ψάξιμο με ιδέες για ps5 diy  έκανα και εγώ μια προσπάθεια πείτε μου τη γνώμη σας 😜

Το χρώμα  που επέλεξα είναι το wizard purple και περαστικε μετά μια glossy επίστρωση 

Επσεις έγιναν τρύπες στο πλάι για καλύτερη ψύξει (έγινε και ποιο αθόρυβη η κονσόλα) και χρησιμοποιησα μεταλλικές σιτες 

20220409_083350.jpg

20220409_083307.jpg

Το χρώμα πανέμορφο. Θα το προτιμούσα όμως σε ματ. Οι γρίλιες δεν μου αρέσουν, δεν είμαι φαν τις γρίλιας γενικότερα. Ωραία προσπάθεια. Μεγειά!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 6xXx6 είπε

20220409_083350.jpg

20220409_083307.jpg

Πρωτοξάδερφος του Series S 😛😛

Μεγειές!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, 6xXx6 είπε

20220409_083350.jpg

20220409_083307.jpg

Βασικα οι γριλιες οντως ειναι μουφα και χαλανε την γενικοτερη εμφανιση. Ειναι λες και εβαλες τις γριλιες απο τα παλια ηχεια που ειχε το Autobianchi του παππου σου.Μαλλον αυτο εκανες, τουλαχιστον ειναι τιποτα cadence? :P :lol:

Επεξ/σία από icenex
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Speaking of DIY...

Spoiler

επιδή γινόταν φούρνος (όχι πλέον)

ps51.jpg.6b724fc3a0f72fbea2fe7c848fe96869.jpg

ps52.jpg.405eed6130b069e49669be0672aca211.jpg

ps53.jpg.59d7a06333d054338be4b5e65af5cac1.jpg

Επεξ/σία από acalm
Δημοσ.

Γενικά το airflow είναι μεγάλη και δύσκολη επιστήμη. Το να ανοίξεις τρύπες στο καπάκι μπορεί να κάνει πολύ περισσότερο κακο παρά καλό. Αν ξέρεις τι κάνεις προφανώς πάσο, απλά δεν ισχύει το περισσότερες τρύπες = καλύτερα.

• Like 3
Δημοσ.

Η συγκεκριμένη κονσόλα θέλει κάθετη τοποθέτηση. Οριζόντια μου είναι αδιάφορη. Άσχημη όμως δεν θα την έλεγα.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, chek2fire είπε

μια χαρά όμορφη είναι η κονσόλα 

9 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Ειναι που ειναι κακασχημη σαν κονσολα αν την βαλεις και στο πλαϊ ειναι ακομα ποιο ασχημη.

Ορθια που την εχω μαζι με το σταντ της και απο πισω βαραει το φως της λεντοταινιας δεν υπαρχει το ποσο ωραια δειχνει εσυ μαλλον την πεταξες εκει σε καμια γωνια πισω απο την τιβι γιαυτο το λες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...