Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PS5 vs PS4 sales comparison after 17 months:

PS4: 21.22M PS5: 18.71M

After 17 months on the market the PS5 has fallen 2.51 million units behind the PS4.

https://www.vgchartz.com/article/453291/ps5-vs-ps4-sales-comparison-march-2022/

Πως να μεταβεί γρήγορα στην νέα γενιά όταν πουλάει περισσότερα PS4 απο PS5? Ετοιμαστείτε για πολλούς crossgen titles στο μέλλον. Die Hard το ps4. 

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Saloufas είπε

PS5 vs PS4 sales comparison after 17 months:

PS4: 21.22M PS5: 18.71M

After 17 months on the market the PS5 has fallen 2.51 million units behind the PS4.

https://www.vgchartz.com/article/453291/ps5-vs-ps4-sales-comparison-march-2022/

Πως να μεταβεί γρήγορα στην νέα γενιά όταν πουλάει περισσότερα PS4 απο PS5? Ετοιμαστείτε για πολλούς crossgen titles στο μέλλον. Die Hard το ps4. 

κατι διαβαζεις λαθος. τα νουμερα που αναφερεις μετρανε τις πωλησεις του ps4  τους πρωτους 17 μήνες απο το launch του(nov 2013-mar 2015) και το αντιστοιχο για το ps5(nov 2020-mar2022).

αν δεις τη 2η φωτογραφια στο λινκ που ανεφερες, οι πωλησεις του ps4 πλεον ειναι σχεδον ευθεια γραμμη, δλδ ελαχιστες.

το μονο προβλημα της sony ειναι η ελλειψη ps5 στοκ , η παραγωγη μέχρι το προηγουμενο εξαμηνο ηταν για να πιασει τα νουμερα του ps4, αλλα μετα επεσε.

βεβαια οταν ο μονος τροπος να αγορασεις ps5 ειναι τα bundle σημαινει τρελη κερδοφορια για τη sony αφου εξασφαλιζει την εμπορικη επιτυχια ολων των first party παιχνιδιων της, δε νομιζω να ισοσταθμιζει τη χασουρα απο το μικροτερο μεριδιο αγορας, απλα δεν μπορουν να αυξησουν την παραγωγη λογω της ελλειψης τσιπ.

Οταν θα δεις ps5 σε καποιο ραφι καταστηματος, θα σημαινει οτι η κατασταση βελτιωνεται. Ισως στο 23, το πιο πιθανο απο το 24.

Επεξ/σία από xavier
  • Like 3
Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους.  Έχω μια samsung 4k του 18. Ήθελα να ρωτησω αν έχετε κάποιον οδηγό για καλύτερη εικόνα για gaming.για παράδειγμα τον οπίσθιο φωτισμό την αντίθεση και την ευκρίνεια σε τι ποσοστά πρέπει να είναι? Από ότι διάβασα η φωτεινότητα νομίζω πρέπει να είναι στη μέση όπως και η ευκρίνεια. Επίσης χρησιμοποιείται τυπική λειτουργία εικόνας ή δυναμική ?

Δημοσ.

Σωστός @xavier , λέω και εγώ wtf? Θυμήθηκα το άρθρο που έλεγε ότι η sony ενισχύει την παραγωγή ps4 λόγω πιο εύκολης και φτηνότερης κατασκευής συν την  έλλειψη σε ps5 και νόμισα έφτασε στο σημείο να πουλάει περισσότερα ps4.

• Like 1
Δημοσ.

Μετά το μεγάλο και αναμενόμενο update π έγινε πριν μερικές μέρες για το προ (efootball) πλέον τα σχόλια π διαβάζω είναι αρκετά καλά και ότι έφτιαξαν gameplay κ graphics.το δοκίμασε κανενας ?

Δημοσ.

Δεν έπαιξα ποτέ την αρχική έκδοση αλλά μόνο την τελευταία. Είναι στο σωστό μονοπάτι αλλά έχει ακόμα δρόμο να διανύσει ώστε να φτάσει σε ανεκτό επίπεδο. Παραμένει ένα demo απλά αυτή τη φορά χωρίς τα τραγελαφικά της αρχικής έκδοσης. 2023 και βλέπουμε..

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Soler777 είπε

Capcom?

from software?

οποιοσδηποτε developer εχει κυκλοφορησει πανω απο 1 παιχνιδι ειναι μεγαλυτερος απο το στουντιο του κοτζιμα.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, xavier είπε

from software?

οποιοσδηποτε developer εχει κυκλοφορησει πανω απο 1 παιχνιδι ειναι μεγαλυτερος απο το στουντιο του κοτζιμα.

Κοίτα, ο τύπος είναι hype machine - Ποτέ δεν ήμουν die hard fan, αλλα η Sony θέλει ονόματα και branding πιο πολύ απ' ότι θέλει devs εδώ που είμαστε στον πόλεμο του content. Ο κοτζίμα, ότι σκ@τό και να πετάξει εκεί έξω, μόνο που θα υπάρχει το όνομά του στα first party θα είναι πολύ πολύ σημαντικό πράγμα για το brand. That said, ο τύπος έχει τόσο όνομα, που θα ήταν παντελώς ηλίθιο να εξαγοραστεί. 100 φορές καλύτερα να κάνει ότι γουστάρει και να το πουλάει χρυσό exclusive σε όποιον δίνει τα περισσότερα. Ο τύπος βγάζει μισό τρολοπόστ το μήνα και ασχολείται όλο το twitter με τις παπαρίτσες του...

Επίσης η φάση με τα acquisitions έχει γίνει λίγο αστεία, ειδικά με το PS που δεν παίζει leak πουθενά. Δεν έχει πέσει μέσα στα σοβαρά, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ.

Ο Τζιμάρας έχει lie/truth ratio κάπου στο 80/20 ώς τώρα στη γενιά, οπότε δεν είναι reliable source. Οι "insiders" είναι πουθενάδες, οπότε απλά ας παίξουμε κάνα gameάκι και ας μας χτυπήσουν τα νέα όταν και αν υπάρξουν. Οι άλλοι γράφουν για EA και UBI καθώς τα λέμε αυτά βέβαια :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας.Έχω το ps5 1,5 χρόνο και απο το σαββατο άρχισε να μου κάνει lag spikes σε ολα τα online παιχνίδια.Δοκίμασα rebuild case reset κονσόλας και έχω το ίδιο θέμα .Εχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα η κάποια λύση.Ευχαριστώ

υγ.Δεν είναι θέμα internet

Επεξ/σία από thomaskai
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, thomaskai είπε

Το τσεκαρα ειναι φουλ η ταχυτητα και το pc δεν κολλαει

Αν είσαι ασύρματα δοκίμασε να συνδέσεις απευθείας ethernet να δεις πως πάει. Απ ότι είχα διαβάσει είχαν κάποια θέματα τα πρώτα ps5 με το WiFi τους

Επεξ/σία από Satzik
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...