Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως κάποιος όσο φτιάχνει νέα email θα μπορεί να φτιάχνει και νέους λογαριασμούς PSN και να έχει συνέχεια 7ημερα

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Παντως κάποιος όσο φτιάχνει νέα email θα μπορεί να φτιάχνει και νέους λογαριασμούς PSN και να έχει συνέχεια 7ημερα

Μου θυμίζει πατέντα νετφλιξ

Δημοσ.

Ανέλπιστα υψηλές βαθμολογίες για να είμαι ειλικρινής. Θα το παίξω κι εγώ, αν μη τι άλλο για την πρωτότυπη ιδέα που έχει.

Δημοσ.

Τυχεροί όσοι το παίξουν σε κονσόλα, στο PC είναι τίγκα στο stuttering λόγω shader compilation το οποίο συμβαίνει συνέχεια όπως λένε γιατί στο παιχνίδι συμβαίνουν πάντα διαφορετικά πράγματα, έλεος.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Φήμες

The Last of Us Part I Remake Footage Leaks, Leaker Claims 'No Gameplay Improvements

https://www.vgchartz.com/article/454368/the-last-of-us-part-i-remake-footage-leaks-leaker-claims-no-gameplay-improvements/

Τελικα αυτος ο μπατζανακης μπορει να εχει και δικαιο με οσα  gameplay leak εχουν γινει απο το παιχνιδι

Επεξ/σία από spartan29gr
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...