Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"but it's still somewhat bizarre to have 8K support flagged on the box, when the console lacks any kind of 8K functionality."

Όντως το κουτί γράφει 8Κ και δεν υπάρχει πουθενά να το βάλεις. 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

"but it's still somewhat bizarre to have 8K support flagged on the box, when the console lacks any kind of 8K functionality."

Όντως το κουτί γράφει 8Κ και δεν υπάρχει πουθενά να το βάλεις. 

Υπάρχει παιχνίδι 8K στο PS5 και μάλιστα στα 60fps. The touryst το λένε.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Rebel21 είπε

Χρησιμοποιεί κάποιος, πολυπριζο με ενσωματωμένες usb,που να μπορεί να φορτίσει απευθείας το  dualsense;

Χρησιμοποιώ ενα της ACP με δύο θύρες usb τα φορτίζω κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι τωρα

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Rebel21 είπε

Χρησιμοποιεί κάποιος, πολυπριζο με ενσωματωμένες usb,που να μπορεί να φορτίσει απευθείας το  dualsense;

Εγω έχω το πολύμπριζο που ειναι σαν κύβος και εχει 2 USB. Μια χαρα φορτίζουν

• Thanks 1
Δημοσ.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί στο skroutz η τιμή της launch edition του gow ragnarok είναι πιο φθηνή από αυτή της standard; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, water97 είπε

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί στο skroutz η τιμή της launch edition του gow ragnarok είναι πιο φθηνή από αυτή της standard; 

Εαν πατούσες στο σκρουτζ,θα έβλεπες ότι ένα κατάστημα είναι αυτό που έχει τις διαφορετικές τιμές.

Ούτως ή άλλως η launch edition μόνο ενα διαφορετικό costume δινει για τον κάθε χαρακτήρα, ιδια με την κανονική έκδοση ειναι στην ουσία.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εαν πατούσες στο σκρουτζ,θα έβλεπες ότι ένα κατάστημα είναι αυτό που έχει τις διαφορετικές τιμές.

Ούτως ή άλλως η launch edition μόνο ενα διαφορετικό costume δινει για τον κάθε χαρακτήρα, ιδια με την κανονική έκδοση ειναι στην ουσία.

Αυτή τη στιγμή τουλάχιστον 4 καταστήματα εμφανίζουν απόκλιση στη τιμή των 2 εκδόσεων, παραδόξως με χαμηλοτερη τιμή αυτή της launch. Για αυτό αναρωτηθηκα. Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ για την απάντηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...