Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aggelos87 είπε

To HFR τι είναι;; Εννοώ χρειάζεται να έχει η τιβι σου κάποια επιπλέον δυνατότητα;

Κατα τ αλλα μ αρέσει που ακολούθησαν το Ratchet και προσφέρουν μια ενδιάμεση λύση στα 40fps

High Framerate (ξεκλείδωτο 60-120).

Πρέπει η τηλεόραση να υποστηρίζει 120Hz. 

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Το 60αρι χρειάζεται σε αυτό το παιχνίδι πάντως σε αντίθεση με το Plague Tale που είναι "walking simulator" . 

40fps/120 hz με vrr για 4k , το ιδανικο για μενα 

Δημοσ.
8 minutes ago, Fulgore said:

Πολλοί λέγανε για χαμηλότερα πάντως

Χαχα κι εγώ στο 88 το περίμενα λόγω crossgen. Καλό κάψιμο σε όλους 😀

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, music_lover είπε

Η φάση με τα review του GoW είναι:

untitled_1-e15432178316392.jpg

Αυτά είναι first party παιχνίδια. Τα αλλά είναι να’χαμε να λέγαμε 

Επεξ/σία από nekrik
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιο παιδι αν γινετε ενα group να το κανει ο owner private δηλαδη να μην μπορει καποιο ασχετο μελος που ειναι μεσα στο group να βαλει και αλλους ????

Ευχαριστω . 

Δημοσ.
Στις 3/11/2022 στις 7:15 ΜΜ, ilias78 είπε

Νομίζω πως για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι περιττές οι βαθμολογίες. Όλος ο ps κόσμος θα το παιξει κ σε όλους θα αρέσει.

Δεν ξέρω. Του 2018 δεν μου άρεσε. Ειδικά η μάχη καθόλου.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, aggelos_ είπε

Δεν ξέρω. Του 2018 δεν μου άρεσε. Ειδικά η μάχη καθόλου.

Ναι ισχύει, έχω φίλο που πήρε PS5 και παίζει μόνο Gran Turismo 7, GTA V και horror games. Δεν είναι όλα για όλους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...