persover Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω καρτοκινητο frog (cosmote). Αν δεν κανεις ανανεωση σε 2 μηνες το χρηματικο υπολοιπο σβηνεται. Γνωριζετε εναλλακτικους τροπους χρησης του υπολοιπου; (Για ενα ποσο πχ 6-7 €) Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από persover
sphinxgr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, persover είπε Εχω καρτοκινητο frog (cosmote). Αν δεν κανεις ανανεωση σε 2 μηνες το χρηματικο υπολοιπο σβηνεται. Γνωριζετε εναλλακτικους τροπους χρησης του υπολοιπου; Να τα στείλεις σε κάποιον άλλο https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/ipiresia-easy-transfer.html
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μπορείς να το γυρίσεις πρώτα σε cosmocarta/whats up, και μετά να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία easy transfer.
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, naimore είπε πληρώνοντας 10 ευρώ το κάθε γύρισμα Ούτε καν. Η αλλαγή από frog σε οτιδήποτε άλλο χρεώνεται 3€.10€ χρεώνεται μόνο η πρώτη αλλαγή και μόνο αν είναι προς frog, αν είναι προς οτιδήποτε άλλο είναι δωρεάν. Προσωπικά ήθελα να μετατρέψω whats up σε frog, και για να γλιτώσω το δεκάρικο έκανα πρώτα μια μετατροπή σε cosmocarta(δωρεάν) και μετά σε frog(3€). Από κει και πέρα κάθε αλλαγή κοστίζει 3€. @naimore Γιατί μπερδεμένη φατσούλα, τι δεν κατάλαβες? Πάμε άλλη μία πιο ταληράκια: Η πρώτη αλλαγή πακέτου είναι δωρεάν, εκτός και αν είναι από cosmocarta/whats up σε frog οπότε χρεώνεται 10€. Όλες οι επόμενες αλλαγές πακέτου κοστίζουν 3€ έκαστη, άσχετα σε ποιο πακέτο είσαι και σε ποιο θα πας. Καλύτερα τώρα? 1
persover Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Αυτο που προτεινει ο @Joshua21 ειναι ενδιαφερον αν εχεις μεγαλο υπολοιπο. Δυστυχως, κοστιζει 3€ frog->cosmoκαρτα + 3€ cosmoκαρτα-> frog. Οποτε δεν συμφερει για μικροτερα ποσα. Μεταφορα υπολοιπου δεν γινεται με frog οπως ειπατε. Το μονο που εχω βρει ειναι SMS σε φιλανθρωπικα ιδρυματα. Αναρωτιεμαι αν μπορουμε να αγορασουμε κατι χρησιμο με το υπολοιπο.
sphinxgr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, persover είπε Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Αυτο που προτεινει ο @Joshua21 ειναι ενδιαφερον αν εχεις μεγαλο υπολοιπο. Δυστυχως, κοστιζει 3€ frog->cosmoκαρτα + 3€ cosmoκαρτα-> frog. Οποτε δεν συμφερει για μικροτερα ποσα. Μεταφορα υπολοιπου δεν γινεται με frog οπως ειπατε. Το μονο που εχω βρει ειναι SMS σε φιλανθρωπικα ιδρυματα. Αναρωτιεμαι αν μπορουμε να αγορασουμε κατι χρησιμο με το υπολοιπο. Μηνύματα στο 1+1 cosmote
persover Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μαλλον επρεπε να αναφερω οτι μιλαω για ενα ποσο πχ 6-7 €. 1
Delas.46 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπορείς να αγοράσεις κάτι από το Google Play store Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από Delas.46
persover Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 27 λεπτά πριν, Delas.46 είπε Μπορείς να αγοράσεις κάτι από το Google Play store Δεν δουλευει για καρτοκινητη (https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/google-play-purchases.html).
eko13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δωρεά σε οργανισμό, είχα και εγώ τέτοιο υπόλοιπο και στο έστειλα στην Κιβωτό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα