TRILOBYTER Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Ακομη ενας ανεμιστηρας χαλασε . Τον ειχα παρει Ιουνιο του 2020, δουλεψε ακριβως 4 μηνες και χαλασε. Τα τελευταια 10 χρονια αλλαζω ανεμιστηρες καθε καλοκαιρι σχεδον, μπορει καποιος να μου πει τον λογο που χαλανε τοσο γρηγορα; Αυτος ειναι ακομη στην εγγυηση (80 ευρω), και θα τον παω πισω. Αλλα συνηθως παιρνω κατι του 20ρικου και δεν ξανα ασχολουμαι αν χαλασει. Επειδη εδωσα 80 νομιζα θα αντεξει χρονια, μαλλον εκανα λαθος.. Εσεις τι εμπειριες εχετε απο ανεμιστηρες; Εγω τον αναβω μονο στον υπνο, τη μερα εχω κλιματιστικο.. Το αστειο ειναι οτι ειχα παρει πριν 3 η 4 χρονια απ το πρακτικερ εναν απο αυτους τους generic ανεμιστηρες στα 15 ευρω και ακομη δουλευει στο πατρικο μου.. 1
tedybear Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Αντίστοιχα προβλήματα έχω και εγώ με τους ανεμιστήρες που αγοράζω. Βγάζουν 1 άντε 1 & 1/2 καλοκαίρι και παραδίδουν πνεύμα. Η βασική αιτία θανάτου τους είναι τα κακής ποιότητας ή ανύπαρκτα ρουλεμάν του μοτέρ. Η λίπανση του άξονα του μοτέρ ειδικά αν δεν έχει ρουλεμάν, είναι για γέλια. Σαν αποτέλεσμα τα μοτέρ ζεσταίνονται, αρχίζουν να κολλάνε και είτε καίγονται είτε πεθαίνει ο πυκνωτής τους. Και αυτό ανεξάρτητα από το αν θα τους ανοίξεις, θα τους καθαρίσεις και θα προσθέσεις γρασάκι εκεί που πρέπει. Αντοχή μηδέν! Φέτος ανέβασα το κασέ και πήρα δύο καινούργιους ανεμιστήρες: SENCOR SFN 4040SL και TRISTAR VE-5929 στα €60+, μεταλλικούς (καλύτερη ψύξη του μοτέρ σε σχέση με το να έχουν πλαστικά καλύμματα), απλούς (χωρίς τηλεχειρισμό, υδρονέφωση και άλλα μπλιμλπίκια) σε μια προσπάθεια να βρω μοντέλα με αντοχή. Θα δούμε πόσο θα αντέξουν και αυτοί γιατί ελλείψει AC πρέπει να τους δουλεύω σχεδόν 24/7... Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2021 από tedybear 1
StamTheMan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Εγω ειμαι απο τους τυχερους παντως. Εχω παρει ανεμιστηρα απο πρακτικερ πριν απο 3 χρονια,το καλοκαιρι τον αφηνω και δουλευει ολη μερα για να δροσιζονται λιγο τα σκυλακια,και δεν εχει κανει κιχ. Οπως εχουμε ξαναπει,δε δουλευει σε τιποτα εκατομμυρια στροφες ανα λεπτο,αλλα οκ,για τα 13 ευρω που τον ειχα παρει μια χαρα τα παει. Σε συνδιασμο με Α/C ειδικα,ειναι φανταστικο το αποτελεσμα.
phanispal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Και βρίσκεις εδώ κι εκεί ανεμιστήρες 20-30-40 ετών να δουλεύουν ακόμα. Όλα τα φτιάχνουν ψεύτικα πλέον. 6 1
TRILOBYTER Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Εγω ειμαι απο τους τυχερους παντως. Εχω παρει ανεμιστηρα απο πρακτικερ πριν απο 3 χρονια,το καλοκαιρι τον αφηνω και δουλευει ολη μερα για να δροσιζονται λιγο τα σκυλακια,και δεν εχει κανει κιχ. Οπως εχουμε ξαναπει,δε δουλευει σε τιποτα εκατομμυρια στροφες ανα λεπτο,αλλα οκ,για τα 13 ευρω που τον ειχα παρει μια χαρα τα παει. Σε συνδιασμο με Α/C ειδικα,ειναι φανταστικο το αποτελεσμα. Μαλλον για τον ιδιο τζενερικ ανεμιστηρα μιλαμε, απ τα πρακτικερ, ακομα δουλευει το σκυλι; Κανεναν δοκιμασμενο ανεμιστηρα εχουμε; Δε με νοιαζει να δωσω λεφτα, αρκει να μη χαλαει καθε καλοκαιρι. Αυτος που μου χαλασε τωρα δεν τον ελεγες και φθηνο, 80 ευρω δεν ειναι λιγα για ενα τετοιο μηχανημα, αλλα μου χαλασε στην ιδια διαρκεια με εναν του 15ευρου, αρα τελικα δεν αξιζε η αγορα του. Και οταν λεω μου χαλασε εννοω οτι για να παρει μπρος πρεπει να του δινεις κινηση με το χερι για κανα λεπτο, και οταν ξεκινησει να δουλευει τσιριζει δυνατα , συνηθως ετσι ξεκινανε να χαλανε, και μετα δε δουλευουν καν.
StamTheMan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, TRILOBYTER είπε Μαλλον για τον ιδιο τζενερικ ανεμιστηρα μιλαμε, απ τα πρακτικερ, ακομα δουλευει το σκυλι; Ναι,αυτος ο χαλιας ειναι,τον εχω δει και σε διαφορα σπιτια φιλων. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ναι,αυτος ο χαλιας ειναι,τον εχω δει και σε διαφορα σπιτια φιλων. Γιατι χαλιας ρε φιλε; Ειναι λιγο μικροτερος απο τον ακριβο που πηρα, αλλα βγαζει η 3ο η 4ο καλοκαιρι στο πατρικο μου με χρηση τουλαχιστον 12/24 και δεν εχει παθει τιποτα, αν ηξερα θα ειχα παρει 3-4 να υπαρχουν, πηγα και εδωσα 80 και μου εβγαλε 1μιση καλοκαιρι ο ακριβος και ουτε καν 12ωρη χρηση, εχω κλιματιστικο στο σπιτι, ο ανεμιστηρας δουλευει ενα 7ωρο τα βραδια μονο. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2021 από TRILOBYTER 1
StamTheMan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 13 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε Γιατι χαλιας ρε φιλε; Ειναι λιγο μικροτερος απο τον ακριβο που πηρα, αλλα βγαζει η 3ο η 4ο καλοκαιρι στο πατρικο μου με χρηση τουλαχιστον 12/24 και δεν εχει παθει τιποτα, αν ηξερα θα ειχα παρει 3-4 να υπαρχουν, πηγα και εδωσα 80 και μου εβγαλε 1μιση καλοκαιρι ο ακριβος και ουτε καν 12ωρη χρηση, εχω κλιματιστικο στο σπιτι, ο ανεμιστηρας δουλευει ενα 7ωρο τα βραδια μονο. Χαλιας επειδη δε φυσαει ,και κανει και φασαρια. Κατα τα αλλα,μια χαρα εχει αντεξει 3ο καλοκαιρι που δουλευει ολη μερα για να δροσιζει τα σκυλια.
Ghost_Rider Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 https://www.skroutz.gr/s/1873988/Juro-Pro-Anemos-Ανεμιστήρας-Δαπέδου-60W-με-Διάμετρο-40cm.html#reviews 4 χρονια ακομη σκιζει γατες
StamTheMan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Ghost_Rider είπε https://www.skroutz.gr/s/1873988/Juro-Pro-Anemos-Ανεμιστήρας-Δαπέδου-60W-με-Διάμετρο-40cm.html#reviews 4 χρονια ακομη σκιζει γατες Δε δειχνει να ειναι και οτι καλυτερο,αν κρινω απο τις αξιολογησεις,ειδικα για τοσα λεφτα που κοστισε. edit Διαβασα και τις υπολοιπες,μαλλον ησουν ο τυχερος.
Ghost_Rider Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Δε δειχνει να ειναι και οτι καλυτερο,αν κρινω απο τις αξιολογησεις,ειδικα για τοσα λεφτα που κοστισε. στα 30 τον ειχα αγορασει...προσφορα και απο τον Αυγουστο του 2017 εως και τουτη την ωρα δε λεει να κοπασει...τωρα εαν βγηκε ελαττωματικο σε ορισμενους αυτα φιλε μου συμβαινουν και στους καλυτερους.
enrique19 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 απο το λιντλ ηταν;χαχαχα. Το πρακτιερ εχει εργαλεια εγγυηση σκυλια
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Έχω έναν Morris 3 χρόνια, μέχρι στιγμή δεν έχει πάθει κάτι. Δουλεύει 5-6 ώρες την ημέρα.
greekbusters Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 8 ώρες πριν, phanispal είπε Και βρίσκεις εδώ κι εκεί ανεμιστήρες 20-30-40 ετών να δουλεύουν ακόμα. Όλα τα φτιάχνουν ψεύτικα πλέον. Σε νιώθω. Έχω έναν ανεμιστήρα galaxy που είναι σίγουρα 30-40 ετών και δουλεύει κάθε καλοκαίρι μέσα σε σκόνες καθημερινά και δεν έχει βγάλει κιχ τόσα χρόνια. Και δυστυχώς δεν βρίσκω σε καμία αγγελία πουθενά κανέναν ίδιο να πάρω, μιας και ότι έχω δοκιμάσει δεν έχει την δύναμη και την ποιότητα του
onelonelystar Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Rhonson που πήρα πέρυσι με 26 (!) ταχύτητες γύρω στα 80 ευρώ, δουλεύει μια χαρά. ιδίως φέτος τον χρησιμοποιούμε όλο το βράδυ. φτου φτου μη το ματιάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα