Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια λοιπον εχω ενα μεγαλο προβλημα. Επαιξα σε μια στοιχηματική στο ίντερνετ που δν γνωριζα(λαθος μου το ξερω) στην Bet-eu.com γιατι εδινε καλο μπονους εγγραφής 300%, εβαλα 110 και μου εδωσε 420 τα επαιξα ολα σε εναν αγωνα που ειχε  και κερδισα 37800€ 90 απόδοση... τρελαθηκα απο την χαρα μου κλπ. κλπ. ολα ωραια ολα καλα μεχρι εκει. Στην αναληψη ξεκιναει και βρωμαει μου ζητησε να πληρωσω 700 φορο για να κανω την αναληψη και εκει αρχισα να καταλαβαινω οτι κατι παει λαθος αλλα το ποσο που κερδισα δν μ'αφησε να σκεφτω καθαρα και τα εδωσα έχοντας ηδη ρωτησει αν ειναι το μονο πραμμα που πρέπει να κανω για να βγαλω τα λεφτα και μου ειπαν ναι.Πληρωνω δινω τα στοιχεια μου για να μου βαλουν τα χρηματα μου λενε σε 8-12 ωρες θα μπουν, περιμενω περιμενω τιποτα 😤τους γραφω τι γινετε με την αναληψη και μου λενε οτι το "γραφειο οικονομικων" τους ανακάλυψε οτι ειχα αλλο ενα βημα να κανω για βγαλω τα λεφτα και οτι ηταν το τελευταίο για να πραγματοποιήσω την αναληψη.Μου ειπαν οτι επρεπε να πληρωσω 5 φορες το μπονους που πηρα απο αυτους αυτοι μου εβαλαν 300 ευρω μπονους αρα θα επρεπε να τους πληρωσω αλλα  1500 τα οποια δν δέχθηκαν να κρατήσουν απο τα κερδη φυσικα και δν τα εδωσα . Μιλησα με την τραπεζα εκανα αμφισβήτηση πληρωμης και ειναι μια διαδικασία η οποια θα κρατηση τουλάχιστον 4 μηνες απ'οτι μου ειπαν και με πολυ λιγες ελπιδες να παρω τα λεφτα. Πηρα και την ΔΗΕ και μου ειπαν οτι πρεπει να κανω μήνυση για να  ελέγξουν αμα ειναι υπαρκτή εταιρια και οχι καμια κομπινα. Τωρα αν γινεται θα ηθελα να αποφυγω τετοιες διαδικασιες με δικηγόρους και λοιπα γιατι θα χασω και αλλα λεφτα και χρονο. Μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος να δω αν ειναι αληθινο site η κομπινα ;;;;;;

Δημοσ.

βρώμα η δουλειά , πατάς στο εικονίδιό τους στο facebook αλλά μένει στη σελίδα

ό,τι θα μπορούσε να είναι νόμιμο ( visa, mastercard κλπ) ΔΕΝ είναι λινκ, μόνο εικονίδιο

έχει πληρωμές κουκουρούκου, και όχι γνωστά, πχ paypal κλπ

να ελπίζεις να τα μπλοκάρει η τράπεζα....και να μην τα φάνε οι υπάλληλοί της

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι με ένα πολύ πρόχειρο search , αν κρίνω από το συγκεκριμένο review , βγάλε μαντίλι να κλάψεις , εκτός και εαν είσαι εσύ ο Βικτορ εκ Βουλγαρίας που το έγραψε....

Επεξ/σία από tarantules
Δημοσ.

Κακο μαθημα,αλλα επρεπε,γιατι μαλλον τα σκορπας ετσι αβερτα.

Τοσες στοιχηματικες γνωστες,εσυ πηγες σε αυτη με το 300% μπονους;

Γιατι,εχεις παρει ολα τα μπονους απο ολες τις αλλες;

Ιντερνετ 101,οταν κατι ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.

Δημοσ.

Scam είναι και τα λεφτά σου και κλάψτα από τώρα. Δες το σαν μάθημα, περισσότερο απ' όλα ότι ο τζόγος βλάπτει την λογική και την αντίληψη (και την τσέπη, πάντα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως αυτό με το tax το αναφέρει ρητά στους όρους του site.

Αναφορά σε κείμενο

8 - You must pay taxes for the first withdrawals from our site. This payment is calculated based on your earnings. This initial payment will not be deducted from your gaming account. You can calculate your tax payment by reviewing the following amounts. For earnings less than 3000 euro the tax amount is 350 euro. For earnings over 3000 euro, the tax amount is 500 euro.For earnings over 7000 euro, the tax amount is 700 euro. Members can't withdraw money without paying tax. And these payments will not be charged to your gaming account. You can pay taxes with the payment methods on our site.

Το άλλο όμως με την 5πλάσια επιστροφή του bonus δεν το αναφέρουν πουθενά.

Άκυρο. Το γράφει...

Αναφορά σε κείμενο
Bonus

1- This bonus is exclusive to the first deposit only.
2- If the player is found to be abusing the bonus, all winnings will be canceled.
*** The bonus is added automatically and a deposit of 5 times the bonus amount is required on the site before withdrawing funds. This payment cannot be deducted from bet-eu.com account! 

*  It is the member's responsibility to read the bonus rules.
3- The bonus money is valid for all sports bets!
4- All members who receive the bonus are deemed to have accepted the rules.
5- The obligation to follow the bonus rules belongs to the member.

Άντε να σου έλεγαν να επιστρέψεις τα 300 να είχε ένα νόημα. Το 5x όμως δεν έχει καμία λογική. Δηλαδή αν είχες κερδίσει 150€ θα πλήρωνες 350€ φόρους (μέχρι 3000 λένε 350 πλαφόν) και 1500€ η επιστροφή του bonus τι θα σήμαινε; Ότι θα έπρεπε να πληρώσεις 1850€ για να πάρεις τα 150€;;; Είναι τρελό ή εμένα μου φαίνεται τρελό; Το μόνο που μοιάζει λογικό είναι ότι από την στιγμή που θα μπεις δεν θα μπορέσεις να πάρεις λεφτά μέχρι να τους καταβάλεις τουλάχιστον 1850€, οπότε μέχρι να έχεις κέρδη πάνω από αυτό το ποσό δεν μπορείς να κάνεις καμία ανάληψη.

Τώρα, στην δική σου περίπτωση που με το καλημέρα έβγαλες τέτοιο ποσό, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις. Να τους βάλεις τα 1500 και να ελπίζεις ότι δεν είναι απατεώνες ή να κλάψεις τα 800 και να πας παραπέρα; 😰

Και μια απορία. Ο αγώνας που πόνταρες είναι κανένας γνωστός αγώνας και ξέρεις ότι όντως έληξε όπως το πόνταρες ή ήταν κάποιος αγώνας ότι να 'ναι που δεν μπορείς να διασταυρώσεις αν το αποτέλεσμα είναι αυτό που λένε;

Επίσης, τα ποσοστά του μπόνους δεν... βγαίνουν. 300% του 110 είναι 330+110=440€. 440 έπρεπε να σου βάλουν και όχι 420. Μετά, το 330x5=1650€, οπότε τόσα έπρεπε να σου ζητήσουν να επιστρέψεις και όχι 1500. Πολύ μπέρδεμα η κατάσταση.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Νομιμη ΔΕΝ είναι. Απο αυτα που ξερω δεν ειναι ΟΥΤΕ στις εταιριες που ειναι σε γκριζα ζωνη. Δυστυχως νομίζω ότι δεν εχεις ελπίδα να παρεις τα λεφτά. 

Το πιο σημαντικο παροτι ακουγεται περίεργο είναι να παρεις εστω τα εξτρα 400 που εδωσες.. 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, trevor2000 είπε

εβαλα 110 και μου εδωσε 420 τα επαιξα ολα σε εναν αγωνα που ειχε  και κερδισα 37800€ 90 απόδοση

Ναι οκ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι έκανε εγραφή σε μια άγνωστη στοιχηματική και δεν του αρκούσε να βάλει 10euro αντί για 100euro και να "κερδίσει" 4k αντί για 40k μόνο εμένα παραξένεψε;

4/10 για το γεγονός ότι υπήρξαν κάποιοι που απάντησαν σοβαρά και ελπίζω να μείνει ανοικτό για να περάσει ευχάριστα το ΠΣΚ...

Επεξ/σία από skoulas
Δημοσ.
Στις 22/7/2021 στις 10:27 ΠΜ, micos000 είπε

Πάντως αυτό με το tax το αναφέρει ρητά στους όρους του site.

Το άλλο όμως με την 5πλάσια επιστροφή του bonus δεν το αναφέρουν πουθενά.

Άκυρο. Το γράφει...

Άντε να σου έλεγαν να επιστρέψεις τα 300 να είχε ένα νόημα. Το 5x όμως δεν έχει καμία λογική. Δηλαδή αν είχες κερδίσει 150€ θα πλήρωνες 350€ φόρους (μέχρι 3000 λένε 350 πλαφόν) και 1500€ η επιστροφή του bonus τι θα σήμαινε; Ότι θα έπρεπε να πληρώσεις 1850€ για να πάρεις τα 150€;;; Είναι τρελό ή εμένα μου φαίνεται τρελό; Το μόνο που μοιάζει λογικό είναι ότι από την στιγμή που θα μπεις δεν θα μπορέσεις να πάρεις λεφτά μέχρι να τους καταβάλεις τουλάχιστον 1850€, οπότε μέχρι να έχεις κέρδη πάνω από αυτό το ποσό δεν μπορείς να κάνεις καμία ανάληψη.

Τώρα, στην δική σου περίπτωση που με το καλημέρα έβγαλες τέτοιο ποσό, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις. Να τους βάλεις τα 1500 και να ελπίζεις ότι δεν είναι απατεώνες ή να κλάψεις τα 800 και να πας παραπέρα; 😰

Και μια απορία. Ο αγώνας που πόνταρες είναι κανένας γνωστός αγώνας και ξέρεις ότι όντως έληξε όπως το πόνταρες ή ήταν κάποιος αγώνας ότι να 'ναι που δεν μπορείς να διασταυρώσεις αν το αποτέλεσμα είναι αυτό που λένε;

Επίσης, τα ποσοστά του μπόνους δεν... βγαίνουν. 300% του 110 είναι 330+110=440€. 440 έπρεπε να σου βάλουν και όχι 420. Μετά, το 330x5=1650€, οπότε τόσα έπρεπε να σου ζητήσουν να επιστρέψεις και όχι 1500. Πολύ μπέρδεμα η κατάσταση.

105 ειχα βαλει οχι 110 τωρα το ειδα. Επισης ο μονος λογος που εχω μια μικρη ελπιδα ειναι επειδη το λεει στους κανονες και δν το λενε τωρα επειδη κερδισα δεν ξερω τι να κανω πραγματικα. Παντως με την τραπεζα υπαρχει μια διαδικασία που μπορω να κανω αλλα θα παρει 4μηνες...δεν ξερω πραγματικα γαμησετα κατάσταση

Στις 22/7/2021 στις 5:01 ΜΜ, skoulas είπε

Το ότι έκανε εγραφή σε μια άγνωστη στοιχηματική και δεν του αρκούσε να βάλει 10euro αντί για 100euro και να "κερδίσει" 4k αντί για 40k μόνο εμένα παραξένεψε;

4/10 για το γεγονός ότι υπήρξαν κάποιοι που απάντησαν σοβαρά και ελπίζω να μείνει ανοικτό για να περάσει ευχάριστα το ΠΣΚ..

δλδ ρε τακη λες να τι εβγαλα απο το μυαλο μου ολο αυτο;;

Δημοσ.

κανε αμφισβητηση στη τραπεζα σου και σαν αιτιολογια βαλε οτι επεσες θυμα απατης ...................

ποσος καιρος εχει περασει ????? εχεις μια ελπιδα να τα παρεις ολα η μερος..

Δημοσ.

Είχες (θεωρητικά) 420 ευρώ και λες που να τα παίξω? Στο 90 απόδοση. Και δεν μας λες και τον αγώνα, να δούμε αν πουλάς μπαρούφα.

Άσε που σου ζητάνε να πληρώσεις πρώτα για να σου δώσουν τα λεφτά. Που το χω ξανακούσει αυτό? Α ναι, Νιγηρία.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, trevor2000 είπε

105 ειχα βαλει οχι 110 τωρα το ειδα. Επισης ο μονος λογος που εχω μια μικρη ελπιδα ειναι επειδη το λεει στους κανονες και δν το λενε τωρα επειδη κερδισα δεν ξερω τι να κανω πραγματικα. Παντως με την τραπεζα υπαρχει μια διαδικασία που μπορω να κανω αλλα θα παρει 4μηνες...δεν ξερω πραγματικα γαμησετα κατάσταση

δλδ ρε τακη λες να τι εβγαλα απο το μυαλο μου ολο αυτο;;

βγαλε ενα screenshot και βαλτω εδω να δουμε τα λεφτα. 

Και να δουμε επισης τον αγωνα που επαιξες που ειχε τετοια αποδοση

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι γράφτηκες χωρίς να δεις τους όρους ώστε να αποφασίσεις αν τελικά θα χρησιμοποιήσεις τη συγκεκριμένη εταιρεία, νόμιμη ή όχι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...