alexpan94 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα σας . Πέτυχα μια δημοσίευση στο facebook όπου ρωτούσε μια κοπέλα για επίδομα και ήταν μια έξυπνη από κάτω που της απάντησε τύπου " να βρείτε καμιά δουλειά λέω εγώ" και της σχολιάζουν πόσοι δε ξέρω τι ακριβώς και της σχολιάζω κι εγώ " α μαρή πατσαβούρα θα σε ρωτήσει κιόλας " . Μου είπε ότι θα κινηθεί νομικά για εξύβριση . Λοιπόν εγώ όταν την είπα πατσαβούρα είχα στο μυαλό μου την πατσαβούρα της οικείας . Όχι καριολα και τέτοια άσχημα . Τι μπορεί να αντιμετωπίσω αν όντως είναι τρελή και ασχοληθεί ??? Πώς μπορεί να με σύρει στα δικαστήρια μόνο από το ονοματεπώνυμό μου στο Facebook ? 1
alexpan94 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Τι εννοείτε ? 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Στον καδο ???
alexpan94 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε 🤦♂️ Κι εμένα αυτή ήταν η αντίδρασή μου αλλά αυτή φαίνεται να σοβαρολογει
Nabuko Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 45 λεπτά πριν, alexpan94 είπε Τι μπορεί να αντιμετωπίσω αν όντως είναι τρελή και ασχοληθεί ??? Πώς μπορεί να με σύρει στα δικαστήρια μόνο από το ονοματεπώνυμό μου στο Facebook https://www.lawspot.gr/nomika-blogs/eyaggelos_margaritis/dysfimisi-meso-social-media
DrLo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 47 λεπτά πριν, alexpan94 είπε Καλησπέρα σας . Πέτυχα μια δημοσίευση στο facebook όπου ρωτούσε μια κοπέλα για επίδομα και ήταν μια έξυπνη από κάτω που της απάντησε τύπου " να βρείτε καμιά δουλειά λέω εγώ" και της σχολιάζουν πόσοι δε ξέρω τι ακριβώς και της σχολιάζω κι εγώ " α μαρή πατσαβούρα θα σε ρωτήσει κιόλας " . Μου είπε ότι θα κινηθεί νομικά για εξύβριση . Λοιπόν εγώ όταν την είπα πατσαβούρα είχα στο μυαλό μου την πατσαβούρα της οικείας . Όχι καριολα και τέτοια άσχημα . Τι μπορεί να αντιμετωπίσω αν όντως είναι τρελή και ασχοληθεί ??? Πώς μπορεί να με σύρει στα δικαστήρια μόνο από το ονοματεπώνυμό μου στο Facebook ? Πέρα απο το ότι είχες 100% άδικο και αυτό που έγραψες ήταν μια χαζομάρα και μισή, μην αγχώνεσαι. Απλά καλύτερα και για σένα είναι να μη γραφεις σα κρετινος ακόμα και στα ΜΚΔ
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Νομικά μπορεί να κινηθεί κάνεις για το οτιδήποτε, όπως και για το σχόλιο στα social media. Τώρα, το κατά πόσο μπορεί να σοβαρολογεί εκείνη και το κατά πόσο μπορεί να γίνει δικαστήριο και να εκδοθεί καταδικαστική απόφαση εναντίον κάποιου που θα πει σε ένα σχόλιο στο fb ότι είσαι μπιπ, αντε μωρή μπιπ, δεν το ξέρω, ούτε γνωρίζω αν υπάρχει ιστορικό δεδικασμένο εκτός από ακραίες και πιο τρανταχτες περιπτώσεις. Συμμετέχω και εγώ σε κάποια γκρουπ για ευπαθεις ομάδες και μου έρχεται να βρίσω όταν διαβάζω κστι τέτοια σχόλια από τρολακια, ευτυχώς οι διαχειριστές επεμβαίνουν και είτε μπαναρουν τα τρολς ενώ αν κάποιος είναι προκλητικός πέφτει σίγαση για κάποιες μέρες και σταματαει μετά.
alexpan94 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, DrLo είπε Πέρα απο το ότι είχες 100% άδικο και αυτό που έγραψες ήταν μια χαζομάρα και μισή, μην αγχώνεσαι. Απλά καλύτερα και για σένα είναι να μη γραφεις σα κρετινος ακόμα και στα ΜΚΔ Το παραδέχομαι ότι φέρθηκα χαζά αλλά εκείνη την ώρα αυτό μου βγήκε να της πω στο σχόλιό της. Αλλά δεν το περίμενα να κάνει έτσι κάποιος για μια λέξη όπως το πατσαβουρα . Τι να πω . 4 ώρες πριν, Nabuko είπε https://www.lawspot.gr/nomika-blogs/eyaggelos_margaritis/dysfimisi-meso-social-media Ευχαριστώ πολύ. Το διάβασα. Η τελευταία μου απορία εξακολουθεί να μενει . Πώς μπορούν να μου στειλουν εξώδικο αφού δε ξέρουν που μένω και τα μόνα στοιχεία που έχουν είναι το ονοματεπώνυμό μου 4 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Νομικά μπορεί να κινηθεί κάνεις για το οτιδήποτε, όπως και για το σχόλιο στα social media. Τώρα, το κατά πόσο μπορεί να σοβαρολογεί εκείνη και το κατά πόσο μπορεί να γίνει δικαστήριο και να εκδοθεί καταδικαστική απόφαση εναντίον κάποιου που θα πει σε ένα σχόλιο στο fb ότι είσαι μπιπ, αντε μωρή μπιπ, δεν το ξέρω, ούτε γνωρίζω αν υπάρχει ιστορικό δεδικασμένο εκτός από ακραίες και πιο τρανταχτες περιπτώσεις. Συμμετέχω και εγώ σε κάποια γκρουπ για ευπαθεις ομάδες και μου έρχεται να βρίσω όταν διαβάζω κστι τέτοια σχόλια από τρολακια, ευτυχώς οι διαχειριστές επεμβαίνουν και είτε μπαναρουν τα τρολς ενώ αν κάποιος είναι προκλητικός πέφτει σίγαση για κάποιες μέρες και σταματαει μετά. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα . Ήταν σαν να περίμενε αφορμή η συγκεκριμένη. Τα σχόλια σβήστηκαν μάλλον από την ίδια και μου έστειλε σε προσωπικό μνμ ότι κράτησε τα στοιχεία μου και έχει ήδη ενημερώσει τον δικηγόρο της .
ΠάρηςΓ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, alexpan94 είπε Καλησπέρα σας . Πέτυχα μια δημοσίευση στο facebook όπου ρωτούσε μια κοπέλα για επίδομα και ήταν μια έξυπνη από κάτω που της απάντησε τύπου " να βρείτε καμιά δουλειά λέω εγώ" και της σχολιάζουν πόσοι δε ξέρω τι ακριβώς και της σχολιάζω κι εγώ " α μαρή πατσαβούρα θα σε ρωτήσει κιόλας " . Μου είπε ότι θα κινηθεί νομικά για εξύβριση . Λοιπόν εγώ όταν την είπα πατσαβούρα είχα στο μυαλό μου την πατσαβούρα της οικείας . Όχι καριολα και τέτοια άσχημα . Τι μπορεί να αντιμετωπίσω αν όντως είναι τρελή και ασχοληθεί ??? Πώς μπορεί να με σύρει στα δικαστήρια μόνο από το ονοματεπώνυμό μου στο Facebook ? Αν παει για αυτο στα δικαστηρια θα λυθουν στα γέλια. Για να καθετε να σχολιάζει ετσι χλωμο το κοβω να εχει λεφτα να πληρωσει δικηγόρους. Απλα μαλλον θελει να ξεσπασει καπου 2 1
DownUNDERground Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, alexpan94 είπε Καλησπέρα σας . Πέτυχα μια δημοσίευση στο facebook όπου ρωτούσε μια κοπέλα για επίδομα και ήταν μια έξυπνη από κάτω που της απάντησε τύπου " να βρείτε καμιά δουλειά λέω εγώ" και της σχολιάζουν πόσοι δε ξέρω τι ακριβώς και της σχολιάζω κι εγώ " α μαρή πατσαβούρα θα σε ρωτήσει κιόλας " . Μου είπε ότι θα κινηθεί νομικά για εξύβριση . Λοιπόν εγώ όταν την είπα πατσαβούρα είχα στο μυαλό μου την πατσαβούρα της οικείας . Όχι καριολα και τέτοια άσχημα . Τι μπορεί να αντιμετωπίσω αν όντως είναι τρελή και ασχοληθεί ??? Πώς μπορεί να με σύρει στα δικαστήρια μόνο από το ονοματεπώνυμό μου στο Facebook ? Μιας και την αποκάλεσες πατσαβούρα, αποδέχτηκε τον χαρακτηρισμό και αποφάσισε να καθαρίσει.😁 Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2021 από DownUNDERground 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 5 hours ago, alexpan94 said: Καλησπέρα σας . Πέτυχα μια δημοσίευση στο facebook όπου ρωτούσε μια κοπέλα για επίδομα και ήταν μια έξυπνη από κάτω που της απάντησε τύπου " να βρείτε καμιά δουλειά λέω εγώ" και της σχολιάζουν πόσοι δε ξέρω τι ακριβώς και της σχολιάζω κι εγώ " α μαρή πατσαβούρα θα σε ρωτήσει κιόλας " . Μου είπε ότι θα κινηθεί νομικά για εξύβριση . Λοιπόν εγώ όταν την είπα πατσαβούρα είχα στο μυαλό μου την πατσαβούρα της οικείας . Όχι καριολα και τέτοια άσχημα . Τι μπορεί να αντιμετωπίσω αν όντως είναι τρελή και ασχοληθεί ??? Πώς μπορεί να με σύρει στα δικαστήρια μόνο από το ονοματεπώνυμό μου στο Facebook ? Πέρα από το γεγονός πως δεν πρόκειται να κάνει τίποτα, αυτή η περίπτωση είναι ένα καλό παράδειγμα για να καταλάβουμε πως στα social media δεν μπορούμε να γράφουμε ό,τι θελουμε χωρίς να υπάρχουν συνέπειες. Το ότι συνήθως δεν γίνεται τίποτα, δεν σημαίνει πως κάποιος που ενοχλείται δεν μπορεί να κάνει κάτι! Έχω ψάξει αρκετά το θέμα με μια περίπτωση προβληματικού χρήστη από εδώ μέσα που ξεπέρασε όλα τα όρια νομίζοντας πως είναι καλά κρυμμένος ώστε να εκτονώνει τις αρρωστημένες συμπεριφορές του και σε διαβεβαιώνω πως είναι πολύ εύκολο να φτάσεις στην πόρτα ενός "ανώνυμου" χρήστη... 4 1
alexpan94 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 24 minutes ago, billdanos said: Πέρα από το γεγονός πως δεν πρόκειται να κάνει τίποτα, αυτή η περίπτωση είναι ένα καλό παράδειγμα για να καταλάβουμε πως στα social media δεν μπορούμε να γράφουμε ό,τι θελουμε χωρίς να υπάρχουν συνέπειες. Το ότι συνήθως δεν γίνεται τίποτα, δεν σημαίνει πως κάποιος που ενοχλείται δεν μπορεί να κάνει κάτι! Δίκιο έχετε αλλά δεν περίμενα τέτοια αντίδραση . Δεν πίστευα ότι είπα κάτι τόσο φοβερό για να αξίζει να ασχοληθεί κάποιος νομικά . Μου έστειλε προσωπικό μνμ μετά και μου είπε ότι έχει ενημερώσει ήδη το δικηγόρο της και θα μάθω νέα της τις επόμενες ημέρες . Μου ακούγεται λίγο παράλογο αλλά θα δείξει . Όλα αυτά 10 με 11 το βράδυ 19 minutes ago, Froskeas said: « 1. Τι να πω εγώ δεν το εννοούσα έτσι . Πρώτη φορά το διαβάζω αυτό
haris_216 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Η άνεση του πληκτρολογίου (για να μην πω "μαγκιά") είναι κάτι αντίστοιχο με αυτήν του οδηγού όταν είναι μέσα στο αυτοκίνητό του. Και στις δύο περιπτώσεις αισθάνεται άνετος και power. Βέβαια αν ο άλλος οδηγός κατέβει κάτω (ή στην προκειμένη περίπτωση μιλήσει με το δικηγόρο του) οι περισσότεροι είναι "δεν το εννοούσα έτσι". Στο θέμα μας τώρα, το πιο πιθανό είναι ότι το "θα μιλήσεις με το δικηγόρο μου" ήταν ψαρωτικό για να ιδρώσεις. Όπως κι έγινε. Αυτές οι διαδικασίες (δικαστικές) θέλουν χρόνο και χρήμα και μάλλον δεν θα παίξει κάτι. Απλά να το έχεις στο μυαλό σου για το μέλλον για να είσαι πιο ευγενής στη γενικότερη συμπεριφορά σου. Ή τέλοσπάντων να κάνεις τον "κόκκορα" εκεί που σε παίρνει ή τουλάχιστον εκεί που είσαι διατεθειμένος να υποστείς τις όποιες συνέπειες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις