kawavn800 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Σωστό αυτό που είπες, δεν διαφωνώ, καλά θα κάνει να ρωτήσει και στον σύλλογο ενοικιαστών. Αυτό που επεσήμανα συγκεκριμένα στο σχόλιό σου έχει να κάνει με την αναφορά σου για απλήρωτα νοίκια, απλά εδώ το θέμα του ts δεν είναι αυτά, έληξε η σύμβαση θα έπρεπε να φύγει έτσι κι αλλιώς, ο ιδιοκτήτης του λέει μάλιστα να φύγει διότι θέλει να πουλήσει το ακίνητο και τώρα κινδυνεύει να ακυρωθεί η αγορά επειδή δεν φεύγει ο ενοικιαστής. Σε αυτή την περίπτωση και με αυτά τα δεδομένα εξαιρετικά δύσκολα καταφέρνει κάτι σε τυχόν δικαστήριο, αν δεν είχε λήξει το μισθωτήριο θα είχαμε άλλα δεδομένα εκ διαμέτρου αντίθετα, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, λίγοι λόγοι είναι αυτοί που μπορεί να δεχτεί το δικαστήριο και να απορρίψει τα αιτήματα του ιδιοκτήτη εναντίον του ενοικιαστή, οι λόγοι αναφέρθηκαν πριν, εγκυμοσύνη γυναίκας, σοβαρό θέμα υγείας στον ίδιο σε βαθμό τέτοιο που του στερεί την δυνατότητα ενασχόλησης προσωρινά για εύρεση άλλου σπιτιού, το ότι έχει πρόβλημα ο γονέας, αμφιβάλλω και πολύ δύσκολα θα σταθεί, για τις δε εξετάσεις με πιάνο απλά θα γελάνε και οι δικαστές. Η αδυναμία εύρεσης κατοικίας για εκμίσθωση λόγω διαφόρων παραμέτρων, οικονομικών και όχι μόνο, είναι δυστυχώς πρόβλημα που το έχουνε όλοι. Απλά να γνωρίζεις ότι όταν πνίγεται κάποιος από τα μαλλιά του πιάνεται. Επίσης στην περίπτωση που ο ενοικιαστής είναι μουσικός με ΑΦΜ και έδρα της εταιρίας του αλλάζει εντελώς η κατάσταση, γιατί θα θεωρείται επαγγελματική στέγη. Σίγουρα δεν γίνεται να θέλουν και την πίττα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
archer100 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, vs_skg είπε 1. Αν του κανεις καταγγελια την εβαψε. Προστιμα κλπ συν οτι η πωληση μαλλον θα κανει φτερα. Δεν εχει σημασια αν θα βγεις και συ συνυπευθυνος, αν δεν υπαρχει λυση να μετακομισεις τωρα, τα οποια λεφτα απο την καταγγελία θα χρειαστεί να τα δωσεις αργότερα οποτε τουλάχιστον λύνεται το προβλημα ρευστοτητας σου. Η σχέση του ιδιοκτήτη με την ΔΟΥ δεν έχει καμία σχέση με τη σχέση του ενοικιαστή με τον ιδιοκτήτη και το ακίνητο. Ακόμα και αν φάει πρόστιμο 1.000.000 ευρώ ο ιδιοκτήτης και πάει φυλακή 30 χρόνια (λέμε τώρα) ο ενοικιαστής είναι υποχρεωμένος να παραδώσει το ακίνητο στη λήξη της προθεσμίας. 2 1
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, kawavn800 είπε Απλά να γνωρίζεις ότι όταν πνίγεται κάποιος από τα μαλλιά του πιάνεται. Επίσης στην περίπτωση που ο ενοικιαστής είναι μουσικός με ΑΦΜ και έδρα της εταιρίας του αλλάζει εντελώς η κατάσταση, γιατί θα θεωρείται επαγγελματική στέγη. Σίγουρα δεν γίνεται να θέλουν και την πίττα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Σωστό και αυτό. Από τα γραφόμενα του ts δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, ας μας το διευκρινίσει αν θέλει.
vs_skg Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, archer100 είπε Η σχέση του ιδιοκτήτη με την ΔΟΥ δεν έχει καμία σχέση με τη σχέση του ενοικιαστή με τον ιδιοκτήτη και το ακίνητο. Ακόμα και αν φάει πρόστιμο 1.000.000 ευρώ ο ιδιοκτήτης και πάει φυλακή 30 χρόνια (λέμε τώρα) ο ενοικιαστής είναι υποχρεωμένος να παραδώσει το ακίνητο στη λήξη της προθεσμίας. Το σεναριο ειναι οτι λεει στον ιδιοκτητη οτι θα τον καταγγειλει για να κατσει παραπανω, οχι? ετσι κατάλαβα. Τον βαζει μπρος γκρεμο και πισω ρεμα, και του εξηγει οτι αμα προχωρησει με έξωση κλπ θα χασει περισσότερα απ οτι αμα τον αφησει να μεινει κι αλλο
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Βλέπω κάποιος να τρώει τα μούτρα του και δεν θα είναι ο ιδιοκτήτης. 2
Nabuko Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δηλαδή κάποιοι του λέτε να φερθεί φούστικα σε κάποιον που φέρθηκε αντρίκεια. Κι αν αύριο ο ιδιοκτήτης του πει, οκ δεν το πουλάω, έλα να κάνουμε νέο συμβόλαιο αφού το προηγούμενο έχει λήξει, θέλω 500 το μήνα. Τι γίνεται εκεί? 1
dtzgr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, Nabuko είπε Κι αν αύριο ο ιδιοκτήτης του πει, οκ δεν το πουλάω, έλα να κάνουμε νέο συμβόλαιο αφού το προηγούμενο έχει λήξει, θέλω 500 το μήνα. Τι γίνεται εκεί? Φίλε μου, ο,τι και να γίνει, όσο ντόμπρα και να φερθεί ο ιδιοκτήτης, είναι ιδιοκτήτης και άρα για κάποιους εδώ μέσα είναι εξ ορισμού ένας λεφτάς άσπλαχνος εκμεταλλευτής του ανθρώπινου πόνου. Για κάποιους, όσοι νοικιάζουν ένα ακίνητο πρέπει να είναι παραρτήματα της κοινωνικής υπηρεσίας, αλλιώς τους αξίζει να καουν στην κόλαση. 12
StamTheMan Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, kawavn800 είπε να πάρει μια άποψη για τις πιθανές επιλογές που έχει Επιλογες εχει,αλλα μη μπερδευτουμε και νομιζει κανεις οτι εχει δικαιωματα. Χαμενα λεφτα ειναι αν παει σε δκιηγορο,μη λεμε οτι να'ναι. 44 λεπτά πριν, vs_skg είπε 1. Αν του κανεις καταγγελια την εβαψε. Προστιμα κλπ συν οτι η πωληση μαλλον θα κανει φτερα. Δεν εχει σημασια αν θα βγεις και συ συνυπευθυνος, αν δεν υπαρχει λυση να μετακομισεις τωρα, τα οποια λεφτα απο την καταγγελία θα χρειαστεί να τα δωσεις αργότερα οποτε τουλάχιστον λύνεται το προβλημα ρευστοτητας σου. Τι ακριβως θα κερδισει αν κανει καταγγελια; Σοβαρεψου και εσυ λιγο και μην του λες τετοια,ας ειμαστε καπου ανθρωποι. 38 λεπτά πριν, vs_skg είπε Το σεναριο ειναι οτι λεει στον ιδιοκτητη οτι θα τον καταγγειλει για να κατσει παραπανω, οχι? ετσι κατάλαβα. Καποιο σεναριο το λεει,αλλα κανεις δεν του το προτεινει. 37 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Βλέπω κάποιος να τρώει τα μούτρα του και δεν θα είναι ο ιδιοκτήτης. Ετσι ακριβως. Γενικοτερα,ας μη γραφουμε οτι θελουμε παιδια. Οκ,ο αλλος εχει πνιγει τωρα και ψαχνει να σωθει,αλλα ΔΕ ΣΩΝΕΤΑΙ,δεν εχει πουθενα πατημα για να μεινει παραπανω. Να σας πω και μια ιστορια δικη μου. Χρωσταω ΔΕΗ καπου 3Κ,και ανάλογα υπόλοιπα ειχα και σε νερο και σε ιντερνετ,καθως ημουν σε αναστολη απο το Νοεμβρη. Σεπτεμβρη του 20 ενημερωθηκα απο τη σπιτονοικοκυρα μου οτι το σπιτι ειναι προς πωληση,και οτι μπορει να ερθει καποιος να το δει. Το συμβολαιο μου εληγε Νοεμβρη του 20,και της ζητησα να μου το ανανεωσει για ενα χρονο,για να παιρνω το επιδομα.Τονισα οτι δε θα εκμεταλλευτω το συμβολαιο για να μεινω παραπανω,οταν χρειαστει θα το αφησω. Μαρτιο του 21 με ενημερωνει οτι θελει το σπιτι,και με ρωταει αν μπορω να εχω φυγει εως αρχες Ιουνη. Ξερετε τι εκανα; Εψαξα και βρηκα σπιτι. Ολους μας πνιγουν τα εξοδα και οι λογαριασμοι,αλλα οταν ο αλλος σου κανει σωστη εξηγα,δε μπορεις να μην ξηγηθεις και εσυ. Και εγω πληρωσα μεταφορες,πληρωσα απληρωτα νερα και ιντερνετ για να τα διακοψω και ολα οσα πανε πακετο με τη μετακομιση. Δεν ειχα πιανο με ουρα,αλλα ειχα ολα τα αλλα που εχει ενα σπιτι,μαζι με ενα εργαστηριο ηλεκτρονικης,τα ανταλλακτικα του και ενα μικρο γυμναστηριο. Την εκανα τη μετακομιση,δεν μπηκα στο insomnia να βρω τροπους να μεινω παραπανω.Τονιζω οτι το συμβολαιο μου εληγε 11/21. Αν καθομουν ως τοτε,επειδη δε μπορουσα να κανω μετακομιση,θα ημουν απλα ενα γαιδουρι. Μπορεις ανετα να κατηγορεις ολους τους αλλους γυρω σου,το πιο ευκολο ειναι αυτο. Επισης μπορεις να αποδεχθεις τα πραματα,να γινεις υπευθυνος των πραξεων σου,και να προχωρησεις οπως αρμοζει. Αυτα απο μενα,καλη αυριανη. 9
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δηλαδή κάποιοι του λέτε να φερθεί φούστικα σε κάποιον που φέρθηκε αντρίκεια. Tι σου κανει εντυπωση; Στη λαμογιά δεν εχει αντιπαλο το εθνος μας... Σιγα μη ντραπουν κιολας! Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2021 από BackFromHell
visualizer Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, nikwolf είπε Μας αναφερεις τα ποσα 80 ευρω αντι για 200 ευρω, για ποιο λογο? Για να τον εκβιασεις καπως?? Ντροπη σου!! το πιανο σου με την ουρα και πισω στην καβαλα... Αν ήταν να τον αναφέρει θα έπρεπε να το κάνει στην αρχή , μετά από τόσο καιρό και υπογραφές στην πληρωμή είναι συνένοχος και μόνο τον μπελά του θα βρει 😏 Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2021 από visualizer 1
kawavn800 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Στις 14/8/2021 στις 6:28 ΠΜ, savaspar είπε savaspar Συμβουλέψου τον δικηγόρο του συλλόγου ενοικιαστών και μόνο.
apos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Κάποιοι απάντησαν στον ts πράγματά που δεν του είναι ευχάριστα, αλλά το έκαναν με τρόπο ανθρώπινο. Όλοι οι άλλοι απάντησαν σαν ανθρωπάκια και μπούληδες (από το bully) που περιμένουν τέτοια θέματα για να βγάλουν τα κόμπλεξ τους. 3 1
kawavn800 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 11 ώρες πριν, StamTheMan είπε Επιλογες εχει,αλλα μη μπερδευτουμε και νομιζει κανεις οτι εχει δικαιωματα. Χαμενα λεφτα ειναι αν παει σε δκιηγορο,μη λεμε οτι να'ναι. O Δικηγόρος πληρώνεται απο τον σύλλογο ενοικιαστών. Δεν πληρώνεις κάτι. Μέχρι και τα κλειδιά αφήνουν εκεί οι ενοικιαστές που δεν τα βρίσκουν με τους ιδιοκτήτες. Μου έτυχε να τα παραλάβω από εκεί. 1
mcstefan7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Η λύση είναι να πάει δικαστικά. Θα κερδίσει 1+ χρόνο με τις αναβολές αλλα θα πληρώσει τα έξοδα μιας και θα χάσει. Επίσης μπορεί να του πει δώσε μου 2 μήνες ή πήγαινε με δικαστικά. Για δυο μήνες έξτρα δε θα μπει ο ιδιοκτήτης σε όλη τη διαδικασία.
TuXaKoS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Ένα σχόλιο σε όλα αυτά: Μετά αναρωτιέστε, γιατί έχουν πάει τα ενοίκια στο θεό και γιατί οι ιδιοκτήτες δεν δείχνουν κατανόηση και είναι "απάνθρωποι". 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις