Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έβαλα το όνομα της κάρτας,την ιαπωνική διεύθυνση και το ιαπωνικό τηλέφωνο και δεν έστειλα κανένα έγγραφο.Λιγα λεπτά μετά μου στείλανε email ότι όλα είναι οκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Link13GR είπε

Εγώ έβαλα το όνομα της κάρτας,την ιαπωνική διεύθυνση και το ιαπωνικό τηλέφωνο και δεν έστειλα κανένα έγγραφο.Λιγα λεπτά μετά μου στείλανε email ότι όλα είναι οκ.

Ευχαριστώ πολύ! Με βοήθησες αρκετά. 🙂

Αν αγοράσω bananza pre order απο amazon jp, θα μου στείλει αμέσως τον κωδικό να τον περάσω στο Ιαπωνικό nintendo account ή τον αλλο μήνα οταν κυκλοφορήσει; 

Επεξ/σία από DejavuGR
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω χρειάστηκε να στείλω φωτογραφία την κάρτα με το όνομα και τους 4 τελευταίους αριθμούς για να περάσει.

Εξαργύρωση ήδη ένα στο Zelda και σκέφτομαι να περιμένω το Dk απλά από ότι κατάλαβα δεν μπορώ να αλλάξω region μέχρι να βγει.

• Moderators
Δημοσ.
Just now, Malama said:

Εγω χρειάστηκε να στείλω φωτογραφία την κάρτα με το όνομα και τους 4 τελευταίους αριθμούς για να περάσει.

Εξαργύρωση ήδη ένα στο Zelda και σκέφτομαι να περιμένω το Dk απλά από ότι κατάλαβα δεν μπορώ να αλλάξω region μέχρι να βγει.

Το DK: Bananza είναι NSw2 game, δεν περιλαμβάνεται στη λίστα με τα games που μπορείς να εξαργυρώσεις με voucher. 

Τα vouchers αφορούν μόνο NSw games.

Δημοσ.

παιδια εαν κανω account iaαποniko που βλεπω αυτη η χωρα εχει πιο φθυνα παιχνιδια θα εχω θεμα με την γλωσσα του παιχνδιου θα ειναι στα αγγλικα ?η στα ιαπωνικα????επισησ μπορω να φαω ban εαν εχω λογαριασμο απο ιαπωνια κ αγοραζω απο κει ???

Δημοσ.
1 hour ago, flashmo said:

παιδια εαν κανω account iaαποniko που βλεπω αυτη η χωρα εχει πιο φθυνα παιχνιδια θα εχω θεμα με την γλωσσα του παιχνδιου θα ειναι στα αγγλικα ?η στα ιαπωνικα????επισησ μπορω να φαω ban εαν εχω λογαριασμο απο ιαπωνια κ αγοραζω απο κει ???

Ban οχι δεν θα φας. Για τη γλώσσα του παιχνιδιού γράφει στο eshop όταν τα αγοράζεις. 

Δημοσ.

Ναι,έτσι τσίμπησα το Donkey Kong και πιο παλιά είχα πάρει ένα άλλο παιχνίδι αλλά δε θυμάμαι σε ποιο region.Μιλαμε ότι μου βγήκε 48 ευρώ και ένα πενταευρω που απέμεινε,τσίμπησα την βλακιτσα που κάνει επίδειξη το χειριστήριο και την κονσόλα.

Δημοσ.

εαν εχω στον ελληνικο online epxansion oikogeneiako εχω μια θεση ακομα  μπορω να βαλω κ το ιαπωνικο  ετσι ωστε να εχω κ εκει το online?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια  την βοηθεια σασ εχω δημιουργησει εκτος απο τον ελληνικο acount κ ενα αλλο προφιλ που θα ειναι το ιαπωνικο ( η θα το αλαζω με τι με συμφερει το region οπου πιο φθυνα σε αυτον τον λοαγαριασμο  )

εαν αγορασω gift card apo eneba οπια χωρα με συμφερει   θα περαστουν στον λογαριασμο εκεινον    για αγορες  ???

επισης με τον online family  που εχω στον ελληνικο εχω θεση να βαλω κ το αλλο λογαριασμο  θα μπορει να περαστει κ εκει μετα ο αλλος λογαριασμος ?

Επεξ/σία από flashmo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τ

10 ώρες πριν, Metaksas είπε

Εγώ πήρα το DK αλλά κωδικός θα έρθει λογικά μια μέρα πριν, ούτε με χρέωσε ακόμα.

Ναι οντως. Λογικά θα στείλει κωδικό 16/7 και τότε γίνεται και η χρέωση. 

Επεξ/σία από DejavuGR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...