stefanos_th Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καθε φορα που αναβω το φως της τουαλετας ή του σαλονιου η τηλεοραση σβηνει και ξαναναβει μετα απο 2 δευτερολεπτα. Το σπιτι εχει λαμπες φθοριου στην τουαλετα ( 1 λαμπα) αλλα και πισω απο τις γυψοσανιδες σε κρυφο φωτισμο ( 6 λαμπες ) το ιδιο και το πανω διαμερισμα οποτε αναβουν φωτα , το ιδιο προβλημμα. η τηλεοραση ειναι samsung 5 χρονων και προσφατα την πηρα απο το service γιατι εκαψε motherboard , 220 ευρω, φανταζομαι για αυτον τον λογο. η τηλεοραση δεν εχει γειωση στο φις της μπριζας . επισης να σημειωσω οτι οταν ειναι μονη της δεν το κανει, οταν συνδεσω κ το android tv box (hdmi) τοτε εμφανιζεται το προβλημμα. και εβαλα και εναν υπολογιστη με HDMI σε δευτερη θυρα της τηλεορασης, για να εχει γειωση μεσω του τροφοδοτικου του υπολογιστη, το προβλημμα παραμενει. εχω αποσυνδεσει και την κεραια της τηλεορασης, γιατι οταν ακουμπαω το βυσμα της με χτυπαει μια μικρη ταση, παλι το ιδιο προβλημμα. Μερικες δοκιμες εκανα. Τι εχετε να προτεινετε ; Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από stefanos_th ορθογρ
DownUNDERground Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Πάρε LG. Δε φωνάζεις έναν ηλεκτρολόγο; Διαρροή στην υποδομή λογικά; 1 1
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Η γείωση δεν έχει σχέση. Το πρώτο που πάει το μυαλό μου είναι κάποιου είδους κακοτεχνια στην ηλεκτρική εγκατάσταση υπό την οποία, όταν τίθεται σε λειτουργία ένα φορτίο έστω και μικρό πχ λαμπτήρας, προκαλείται πτώση τάσης στην τηλεόραση και γενικά σε ότι είναι συνδεμένο εκεί, η τηλεόραση λόγω ευαισθησίας σβήνει εύκολα και το καταλαβαινεις. Πιθανώς κάποια παρεμβολή αλλά σπάνιο με χαμηλη πιθανότητα. Μπορείς να κάνεις διάφορες δοκιμές για να διαπιστώσεις τι προκαλεί το πρόβλημα. Πχ μεταφορά και σύνδεση της τηλεόρασης σε άλλη πρίζα και δοκιμή και ανάψεις κάποιο φως σε εκείνο το δωμάτιο. 4
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δεν δοκιμάζεις με καμιά λαμπα να δεις αν το κάνει ,αντι για την τιβι.
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Εμένα απλά κολλά η εικόνα στιγμιαία. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2021 από Τέρης Α.
SilentVoice Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Θα βάλεις ένα καλό πολυπριζο στην τηλεόραση με σταθεροποιητη τάσης και πηνία μέσα. Ιδανικά και ένα Ups. Σε καμία περίπτωση μην την έχεις μόνιμα στο ρεύμα έτσι. Αλλιώς θα καεί και δεν θα έχεις τηλεόραση, ούτε κάπου να βρεις το δίκιο σου. Φυσικά έχεις ηλεκτρολογικο πρόβλημα στην οικία σου. Ένας καλός ηλεκτρολόγος θα σου βρει την λύση. Ένας παπατζας θα σου κάνει ζημιά και άκρη δεν θα βρεις. 3 1
rudigarcia222 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 πιθανον με την ταση και μενα το κανει αραια και που δεν ειναι τπτ
*Kopanos* Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δηλαδή όταν θες να σβήσεις τα φώτα ανάβεις την τηλεόραση;;; 😂
NiKoSmile Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα θα λυθεί μερικώς αν βάλεις λάμπες led! Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από NiKoSmile 1 1
tigergreg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Εγω οταν κλεινω τα φωτα τοτε αναβει ο φουρνος....🤣 Αμεσα ηλεκτρολογικος ελεγχος απο επαγγελματια! 1
adi32 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Μου το κάνει κι εμένα σε Samsung για μισό δευτερόλεπτο Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από adi32
p8denu Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Ταινίες βλέπουμε με σβηστά φώτα. Samsung smart TV😂
nvel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 13 ώρες πριν, stefanos_th είπε Καθε φορα που αναβω το φως της τουαλετας ή του σαλονιου η τηλεοραση σβηνει και ξαναναβει μετα απο 2 δευτερολεπτα. σβήνει εντελώς ή χάνεται η εικόνα στην οθόνη; Το πρώτο σημαίνει ότι έχεις βύθιση τάσης πιθανώς από χαλαρή σύνδεση στο πίνακα ή κάποιο κουτί (μήπως υπάρχει ανεμιστήρας στο WC;). Το δεύτερο ότι κάποιο υλικό (λαμπτήρας ή διακόπτης) παράγει θόρυβο που παρεμβάλλεται στο σήμα που λαμβάνει η τηλεόραση. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα