Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας καλος ανθρωπος απο κυπρο να μου κανει χαρη να μου κατεβασει ενα βιντεο και μετα να μου το στειλει καπως? Το βιντεο που θελω εχει γινει μπαν στην ελλαδα και απο κυπρο βλεπω μπορει να το δει οποιος θελει. Θα μου πειτε να βαλω vpn. Ναι δεν εχω και ουτε θελω να δωσω λεφτα. Αν καποιος με βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει ο Epic browser (παρακλάδι του Chrome) και διαθέτει ενσωματωμένο VPN.

Αν δεν θέλετε να δοκιμάσετε στείλτε μου με pm το URL να κάνω τη δοκιμή.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Δεν το πιάνουν τα online ούτε το youtube-dl γιατί το βίντεο έχει κατέβει γενικώς λόγω δικαιωμάτων.

19 ώρες πριν, Figantu είπε

Ενας καλος ανθρωπος απο κυπρο να μου κανει χαρη να μου κατεβασει ενα βιντεο και μετα να μου το στειλει καπως? Το βιντεο που θελω εχει γινει μπαν στην ελλαδα και απο κυπρο βλεπω μπορει να το δει οποιος θελει.

Και ποιος σου είπε ότι από Κύπρο το βλέπουν; Έχω vpn και συνδέθηκα μέσω Κύπρου και ενώ με δείχνει ότι είμαι Λεμεσό το βίντεο πάλι δεν παίζει. Εκτός αν το βλέπουν από άλλο λινκ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε νομίζω να παίζει ρόλο η χώρα. Όταν ένα βίντεο κατεβαίνει για παραβίαση μετά από καταγγελία του κάτοχου των πνευματικών δικαιωμάτων τότε αυτό δεν είναι διαθέσιμο σε καμία χώρα.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Figantu είπε

Τσεκαρετε εδω λιγο:https://watannetwork.com/tools/blocked/#url=XelG3O6CDPU

Tι να τσεκάρουμε? σου έχουν απαντήσει ήδη με πολύ σαφή τρόπο. Μην επιμένεις. Το βίντεο από το συγκεκριμένο κανάλι έχει κατέβει, δεν μπορείς να το δεις από πουθενά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς, δεν μπορώ να συνδεθώ μέσω vpn σε Κόσοβο ή Σομαλιλάνδη καθώς δεν έχει εκεί σέρβερ. :( Το N.Cyprus μάλλον είναι η Βόρεια Κύπρος που είναι Τουρκοκρατούμενη γι αυτό και δεν με δέχτηκε όταν συνδέθηκα από Λεμεσό.

Tough Luck.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει βέβαια κι εδώ, αλλά δεν παίζει...

Spoiler

Ίσως μπορείτε να το ζητήσετε με μήνυμα από εκείνο που το ανέβασε: https://www.youtube.com/user/NestorioKastorias/videos

Επεξ/σία από Τέρης Α.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...