Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/washing-machines/washing-machines/233663-null

φαινετε καλη προσφορα, δεν ξερω αν αξιζει τα 600 αρχικη. Ουτε το βρισκω να το πουλανε στο εξωτερικο. Παντως για οσους θελουν τετοιο πληντηριο που γεμιζει απο πανω, ας το δουν.

ας μας πει καποιος αν βρει.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Fotia είπε

https://en.wikipedia.org/wiki/Brandt_(brand)

Sétif (Algeria) : Production of washing machines and dryers

ειναι γαλλικη η μαρκα και θεωρείτε απο τις καλες. ασχετα που στην ελλαδα δεν τις ξερει ο κοσμος, οπως καλη ωρα εσυ.

Επεξ/σία από Land-decked
Δημοσ.

Γνωστή και παλιά εταιρία, εξειδικεύεται στα top loaded πλυντήρια 

Για πολλά νοικοκυριά που δεν έχουν χώρο, παίζει μπάλα σχεδόν μόνη της 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Fotia είπε

https://en.wikipedia.org/wiki/Brandt_(brand)

Sétif (Algeria) : Production of washing machines and dryers

Η Αλγερία έχει ποιότητα και στάνταρς παραγωγής που Ινδονησίες, Ταϊλάνδες κλπ κλπ χώρες κατασκευής δε βλέπουν ούτε με κυάλι. Θα έλεγα ότι είναι περίπου στο επίπεδο της Τουρκίας, και λίγο πάνω, γιατί παρά την πολύ μεγαλύτερη φτώχεια, έχει πολύ μεγαλύτερη βιομηχανική κουλτούρα και παράδοση (ως το 1962 η βόρεια ακτή της ήταν επαρχία της Γαλλίας, όπως πχ το Μπορντώ, και όχι αποικία).

34 λεπτά πριν, axlgk είπε

Καμία σχέση με το Brandt που έχω 15 χρόνια made in France με αυτο.

Φυσικά δεν έχει σχέση, καμία νυν μάρκα με τον εαυτό της πριν 15 χρόνια. Η μόνη που διατηρεί ψηλά το στανταρ της είναι η miele, αλλά με την ηλεκτρονικοποίηση των συσκευών έχει χάσει το πλεονέκτημα αξιοπιστίας που τη διακατείχε. Τα ψηφιακά μέρη της είναι αντίστοιχα του BSH group (Bosch, Siemens κλπ κλπ).

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε ξέρω τι γινόταν με τα brand πριν 15 χρόνια αλλά και αυτά που κυκλοφορούν τώρα super είναι . Πρέπει να το έχω 3-4 χρόνια . Μια φορά είχα καλέσει τεχνικό γιατί δεν έπαιρνε νερό ... κ τελικά είχα κάνει βλακεία με τον πίσω σωλήνα που φεύγει το νερό και  είπε ότι οι βλάβες σε αυτά τα μοντέλα ειναι σπάνιες . Απλά έβαλε το σωλήνα στη σωστή θέση κ έφυγε (μάλλον το είχα μετακινήσει κ είχε διπλώσει ο σωλήνας περίεργα  δεν ήμουν σπίτι όταν ήρθε ο τεχνικός ) 

Α και με το που πήρα τηλέφωνο στο service με την εγγύηση μετά από 2 μέρες ήρθανε . Απλά ήταν πρωινές ώρες και έβαλα τον πατέρα μου να περιμένει 

Επίσης το πρόγραμμα στα 25 λεπτά που έχει είναι super για ρούχα τρεξίματος / γυμναστηρίου κτλ 

Μου έχει λύσει τα χέρια . Απλά όπως είναι προφανές όσο πιο γρήγορο πρόγραμμα τόσο πιο λίγα ρούχα πρέπει να έχει το πλυντήριο για να μη πάρετε το κάδο στο χέρι . (Όπως σε όλα τα πλυντήρια  όπως ακριβώς γράφουν και οι οδηγίες χρήσης που δε τις διαβάζει κανείς )

Επεξ/σία από nickk0kkav
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουμε Brandt 5kg 1.000W (όσο κι αν έψαξα στο internet δεν το βρήκα) δεκαετίας '80-'90 και λειτουργεί κανονικά ακόμα (του είχαμε αλλάξει κάπου το '05 τον εγκέφαλο).

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Land-decked είπε

ειναι γαλλικη η μαρκα και θεωρείτε απο τις καλες. ασχετα που στην ελλαδα δεν τις ξερει ο κοσμος, οπως καλη ωρα εσυ.

Aπο που συμπερανες δεν γνωριζω ;

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

Η Αλγερία έχει ποιότητα και στάνταρς παραγωγής που Ινδονησίες, Ταϊλάνδες κλπ κλπ χώρες κατασκευής δε βλέπουν ούτε με κυάλι. Θα έλεγα ότι είναι περίπου στο επίπεδο της Τουρκίας, και λίγο πάνω, γιατί παρά την πολύ μεγαλύτερη φτώχεια, έχει πολύ μεγαλύτερη βιομηχανική κουλτούρα και παράδοση (ως το 1962 η βόρεια ακτή της ήταν επαρχία της Γαλλίας, όπως πχ το Μπορντώ, και όχι αποικία).

Φυσικά δεν έχει σχέση, καμία νυν μάρκα με τον εαυτό της πριν 15 χρόνια. Η μόνη που διατηρεί ψηλά το στανταρ της είναι η miele, αλλά με την ηλεκτρονικοποίηση των συσκευών έχει χάσει το πλεονέκτημα αξιοπιστίας που τη διακατείχε. Τα ψηφιακά μέρη της είναι αντίστοιχα του BSH group (Bosch, Siemens κλπ κλπ).

Απλα η Αλγερία έχει περισσότερες συναλλαγές με Γαλλία λογω παραδοσης...αλλα οπως φαίνεται η επιλογή της είναι σε ορισμένα είδη....

Οι ανταγωνιστές για να προτιμουν Τουρκία .,Αν .Ευρωπη  κλπ μαλλον τους συμφερει καλυτερα . Αν ήταν μονο τα στανταρντ θα κοιταζαν και αλλου ...

Οσο αφορα το επιπεδο Τουρκίας στα προιόντα που έρχονται Ελλάδα ,η χαρα του σερβις αν δεν αξίζει να το πετάξεις ...

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Fotia είπε

Απλα η Αλγερία έχει περισσότερες συναλλαγές με Γαλλία λογω παραδοσης...αλλα οπως φαίνεται η επιλογή της είναι σε ορισμένα είδη....

Οι ανταγωνιστές για να προτιμουν Τουρκία .,Αν .Ευρωπη  κλπ μαλλον τους συμφερει καλυτερα . Αν ήταν μονο τα στανταρντ θα κοιταζαν και αλλου ...

Οσο αφορα το επιπεδο Τουρκίας στα προιόντα που έρχονται Ελλάδα ,η χαρα του σερβις αν δεν αξίζει να το πετάξεις ...

Υπάρχει και η Beko που είναι Τουρκική εταιρεία που επειδή έδωσε χρήματα για να γίνει χορηγός της Barcelona την είδε premium (αντιγράφοντας τεχνολογίες από γερμανικές κυρίως εταιρείες που από χρόνια έχουν εγκατασταθεί στην εκεί χωρα....

Γελάνε και οι τσιμούχες.

Τα Brandt είναι τίμια και συνήθως με πολύ καλές τιμές στα άνω φορτωσης. Ο αδελφός μου είχε πάρει μεταχειρισμένο ένα τέτοιο 4κιλο και το είχε ακόμη μέχρι πέρσι που του έδωσα το δικό μου 5κιλο Pitsos (πήρα 9κιλο).

Αν εξαιρέσεις σκουριές στον σκελετό και το ότι έκανε θόρυβο κι από τις δονήσεις έκανε βόλτες στο μπάνιο του (μετακινούνταν 5-10 πόντους αν δεν το στερεώνει καλά), είναι τέρας αξιοπιστίας.

• Thanks 1
Δημοσ.

Η Beko κατασκευάζει τα πλυντήρια bosch pitsos siemens του BSH brandt στην Τουρκία. Ναι δεν είναι όπως παλια η ποιότητα στα λευκά ηλεκτρικά είδη. Παρά ταύτα τα pitsos πχ έχουν σχετικά μεγάλη αποδοχή στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να τα ξέρουν οι τεχνικοί καλύτερα, πολλές φορές με μια αναζήτηση στο google μπορείς να βρει τι πρόβλημα έχει η συσκευή σου γιατί το έχουν και άλλοι (π.χ. εγώ ψυγείο Πίτσος 15ετιας ελληνικό άλλαξα πυκνωτή στην πλακέτα με 5 ευρώ σε ηλεκτρονικό της γειτονιάς και συνεχίζει απτόητο), και τα ανταλλακτικά τους είναι σχετικά οικονομικά. Αν θες πχ. 250-300 ευρώ για αλλαγή πλακέτας σε πλυντήριο Samsung, είναι σα να σου λένε πετά το και πάρε άλλο οι κορεάτες.

Πρόσφατα πήρα ένα Πίτσος 9κιλο πλυντήριο, πιο ήσυχο από ένα Candy που είχα πριν.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 3/9/2021 στις 7:32 ΜΜ, axlgk είπε

Καμία σχέση με το Brandt που έχω 15 χρόνια made in France με αυτο.

δεν επιβεβαιώνω.
Είχα και εγώ brandt made in France και τώρα έχω πάρει ένα καινούριο το οποίο μάλιστα έχει κάποια parts ίδια με το παλιό και τα έχω κρατήσει για ανταλλακτικά.
Το καινούριο made in algeria κοντεύει 2 χρόνια με σχεδόν καθημερινή χρήση και δεν έχει κάνει κιχ.
Πολύ καλό, ειναι ΑΑΑ+ energy star και πλένει φανταστικά και έχει καλά προγράμματα.
Γενικά τα άνω φόρτωσης πλυντήρια με αμορτισερ είναι ανώτερα από τα κοινά πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...