Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θελω να πραγματοποιησω μια αγορα απο amazon.co.uk ανω των 1000ευρω (λαπτοπ) και φοβαμαι για τελωνειο. Εχει κανει καποιος αγορα μετα τις 1η Ιουλιου απο amazon.co.uk και μπορει να μοιραστει μαζι μου την εμπειρια του; Διοτι ρωτησα το amazon και μου ειπανε οτι λογικα θα πληρωσω τελωνειο παρολο που λενε οι περισσοτεροι πως αν πληρωσεις το import fees τελειωνεις χωρις προβληματα.

Order Summary

Items: EUR 1,361.68
Postage & Packing: EUR 23.40
Import Fees Deposit: EUR 180.06
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Το 180,06 αντιστοιχεί στο 13% επί της τιμής + μεταφορικά

Οποτε τελωνειο θα ερθει οταν το παρω;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gorg45 είπε

Οποτε τελωνειο θα ερθει οταν το παρω;

Δεν ξέρω αν τα λάπτοπ φορολογούνται με τον μειωμένο συντελεστή του 13% αντί για το 24%. Αν είναι με 24 θα πληρώσεις την διαφορά. Νομίζω τα import duties είναι υπολογισμένα κατ' εκτίμηση. 

Κάποιος που γνωρίζει περισσότερα ας επιβεβαιώσει ή όχι

Δημοσ.

O ΦΠΑ 24%, ήδη έχει ενσωματωθεί στην τιμή του προϊόντος. Η αρχική του τιμή ήταν μικρότερη, λόγω αντίστοιχα μικρότερου αγγλικού ΦΠΑ και μόνο στο τελικό στάδιο (πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας) τροποποιείται προς τα πάνω λόγω του ελληνικού ΦΠΑ.

Τα Import Fees, καλύπτουν τα έξοδα του τελωνείου.  Έχω κάνει πρόσφατα αγορά αλλά με ποσό λίγο μικρότερο των 150€ και δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω κατά την παραλαβή.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jkoukos είπε

O ΦΠΑ 24%, ήδη έχει ενσωματωθεί στην τιμή του προϊόντος. Η αρχική του τιμή ήταν μικρότερη, λόγω αντίστοιχα μικρότερου αγγλικού ΦΠΑ και μόνο στο τελικό στάδιο (πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας) τροποποιείται προς τα πάνω λόγω του ελληνικού ΦΠΑ.

Τα Import Fees, καλύπτουν τα έξοδα του τελωνείου.  Έχω κάνει πρόσφατα αγορά αλλά με ποσό λίγο μικρότερο των 150€ και δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω κατά την παραλαβή.

Τρελη βοηθεια!! Ευχαριστω απειρα φιλε μου!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...