Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"ειναι αχταρμα οσο αφορα το στορυ"

αυτο ειναι το αποτελεσμα οταν απολυεις ολοκληρη την συγγραφικη ομαδα της πρωτης σεζον.

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, KilliK είπε

"ειναι αχταρμα οσο αφορα το στορυ"

αυτο ειναι το αποτελεσμα οταν απολυεις ολοκληρη την συγγραφικη ομαδα της πρωτης σεζον.

Σοβαρα, εκαναν κατι τετοιο 😮;
Δεν εχω παρακολουθησει το παρασκηνιο της σειρας.

Επεξ/σία από negator2vc
  • Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν φτάνει την πρώτη, με την καμια δεν ήταν κακή εννοείτε, αλλα όχι στο ύψος τις πρώτης. Γενικά φαίνεται rushed και λογικό άμα το Netflix τους έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό λόγο τις επιτυχίας που είχε μέσα στα υπόλοιπα σκουπίδια που έχει εκεί. Κρίμα, πολύ κρίμα που πήγαν με Netflix και δεν πήγαν με κάνα HBO που εκτιμάει την ποιότητα κάπως παραπάνω. Τέλος η agenda ήταν πολύ πιο εμφανέστατη αυτή την φορα. Ενώ στην πρώτη δεν έκανα skip τίποτα, τώρα έκανα, fucking Netflix.

• Like 4
  • Members
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αυτή τη σεζόν δεν πολυκατάλαβα την υπόθεση και τί ακριβώς συνέβαινε - δεν ξέρω αν έφταιγε το ότι δεν ήξερα καν το παιχνίδι στο οποίο βασίστηκε (απλά είχα ακουστά ότι υπάρχει παιχνίδι που λέγεται LOL, χωρίς να ξέρω καν τί σημαίνουν τα αρχικά) και άρα έχανα πληροφορίες που άλλοι τις θεωρούσαν δεδομένες. Η πρώτη σεζόν πάντως μου είχε φανεί πολύ πιο στρωτή ως προς την υπόθεσή της. 

Ήταν όμως τόσο ωραίο οπτικά που δεν με πείραξε καθόλου και το ευχαριστήθηκα καθαρά ως θέαμα. Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία από animation και δεν ξέρω πόσο καλό θεωρείται τεχνικά ή αν υπάρχουν και καλύτερα σε αυτό το κομμάτι, αλλά σε σχέση με ό,τι έχω δει μέχρι τώρα (άντε να είναι καμιά 10αριά - 15 έργα), η εικόνα, η κίνηση και γενικά όλο το οπτικό κομμάτι ήταν σε εντελώς άλλο επίπεδο. 

Σε κάποιες σκηνές μου ξυπνούσε αυτή την αίσθηση που μου δημιουργούσε ως παιδί η ανάγνωση κόμιξ, σε σημείο που θα ήθελα τα στούντιο να παρατήσουν τις υπερηρωικές ταινίες με ανθρώπους (που έχω πάψει καν να τις βλέπω από ένα σημείο και μετά ή συχνά τις ξεκινάω και τις κόβω στο μισάωρο) και να τις γυρίζουν στο εξής μόνο με τη συγκεκριμένη τεχνική. 

Αν μου ζητούσε κάποιος να του περιγράψω με λίγα λόγια την υπόθεση της σειράς δε νομίζω πως θα μπορούσα να το κάνω ιδιαίτερα ικανοποιητικά, αλλά όταν βγει η 3η σεζόν θα τη δω χωρίς δεύτερη σκέψη. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενδιαφέρουσα η δεύτερη σεζόν αλλά τουλάχιστον 2 σκαλιά κάτω σε σχέση με την πρώτη.

Έριξε αρκετά τον πήχη, οι χαρακτήρες σε πολλές περιπτώσεις πήραν άκυρες αποφάσεις, προσπάθησαν να ανοίξουν πολλά υποσενάρια και subplots χωρίς να τα κλείνουν, ένα χάος τύπου Game of Thrones χωρίς όμως το αντίστοιχο χτίσιμο και υπόβαθρο.

Επιπλέον υπόνοιες για την προσωπικότητα κάποιων βασικών χαρακτήρων που άφηνε η πρώτη σεζόν για να καλοκαρδίσει την woke κοινότητα, σε αυτήν εξελίχθηκαν με γεωμετρική να πρόοδο προσθέτοντας περισσότερα αχταρμά παρά κάποιο βάθος.

Τα συναισθήματα έτσι κι αλλιώς είναι επιφανειακά σε αυτή την σεζόν και εντελώς ζωώδη, με σαλιαρίσμαρα και κρεβατώματα. Καμία εμβάθυνση.

Οι περισσότεροι απλά μουλαρώνουν με τις αποφάσεις τους κόντρα στην λογική κι όποιον πάρει ο χάρος ή αλλάζουν τελείως ρότα στην εξέλιξη τους.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Arcane[Season 2]

new-arcane-season-2-poster-the-sacrifice

https://www.imdb.com/title/tt11126994/episodes/?season=2

Συναρπαστικη και η 2η σεζον του Arcane η οποια επιασε κυριολεκτικα οτι αφησε η 1η σεζον και το εξελιξε στον υπερθετικο βαθμο με τον καλυτερο δυνατο τροπο. Χωρισμενη σε 3 ACT των 3 επεισοδιων οπου στην αρχη του καθενα εχουμε ενα σχετικα μεγαλο jump χρονολογικα η μονη μου ενσταση οπου θα αναφερθω παρακατω. Το animation ειναι τερματισμενο πανεμορφο με σεκανς για πολλα Οσκαρ και υπαρχει μεγαλη ποικιλια στον σχεδιασμο περα απο τον βασικο που παταει η σειρα εχουμε αρκετες ακομα ομορφες πινελιες με τελειως διαφορετικον animation απο το βασικο. Βαϊ και Παουντερ οι 2 πιο αγαπημενοι χαρακτηρες πολυεπιπεδοι και περιπλοκοι οπως αρμοζει σε ενα σωστο σεναριο. Μαζι με Βαντερ εδωσαν πολλες συγκινητικες σκηνες γεματες συναισθηματα. Σε καποια σημεια λιγο χαθηκα οπως με το Μαυρο Ροδο μιας και δεν υπαρχει αρκετη επεξηγηση ωστε να μπει πιο ομορφα στην πλοκη αντιστοιχα και με Βικτορ μετα απο μια σκηνη στα πρωτα επεισοδια ξαφνικα τον βλεπουμε σε τελειως διαφορετικο level. Και αυτη ειναι η μονη ενσταση οτι αυτα τα μεγαλα jumps χρονολογικα χαλανε λιγο τη συνοχη. Ηταν ενα θεματακι και με την 1η σεζον το οποιο οκ το προσπερναω αμεσα μιας και η σειρα εχει απειρα αλλα θετικα. Μουσικαρες συναισθημα ανατριχιαστικα σημεια και ενα κλεισιμο που παρολο που αναφερει οτι δεν τελειωσε τιποτα οποτε θα εχουμε και 3η σεζον νομιζω οτι θα μπορουσε να κλεισει με τα οποια χαρουμενα και στεναχωρα σημεια. Απο οτι ειδα το budget στα 250 εκατομμυρια και για τις 2 σεζον μιλαμε για 14 εκατομμυρια το επεισοδιο το οποιο ειναι anime ετσι αλλα το Arcane προωθει την ιδια την τεχνη για τετοιο επιπεδο μιλαμε. 0.1 αφαιρεση βαθμου για τα σημεια που μπαινουν καπως αποτομα στην ιστορια ολα τα αλλα ειναι καταπληκτικα. 9.9/10

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...