UncleKim Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, VasilisApple είπε Καλημέρα , δεν μπορώ να βρω τα awards στην revolution , ψάχνω εδώ και 20 λεπτά , μπορείς να με κατατοπίσεις ; Ευχαριστώ Δες τα screens που έχω ανεβάσει. Ίσως είναι θέμα χώρας. Στην αρχική σελίδα της εφαρμογής, πάς λίγο πιο κάτω, και έχει την ενότητα awards. Δεν ξέρω πως αλλιώς να σε κατατοπίσω.
emperor4her Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 57 λεπτά πριν, UncleKim είπε Δες τα screens που έχω ανεβάσει. Ίσως είναι θέμα χώρας. Στην αρχική σελίδα της εφαρμογής, πάς λίγο πιο κάτω, και έχει την ενότητα awards. Δεν ξέρω πως αλλιώς να σε κατατοπίσω. Πρέπει να είναι θέμα χώρας.. και μάλιστα πήγα να δοκιμάσω να αλλάξω τη χώρα όπως κάναμε παλιά για το google pay, και δεν με αφήνει! Μου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν επιτρέπεται η αλλαγή χώρας κάτι τέτοιο!
VasilisApple Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Είναι θέμα χώρας , σίγουρα . μπορεις να μας κανείς αντιγραφή τον κωδικό ή είναι προσωπικός ; 1
fullthrottl3 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Εγω παντως μια προσφορα που ειχα απτο fifa 22 για 30% συγκρινα τιμες με σκρουτζ και παλι βγαινουν πιο ακριβα απτο official store.
UncleKim Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, VasilisApple είπε Είναι θέμα χώρας , σίγουρα . μπορεις να μας κανείς αντιγραφή τον κωδικό ή είναι προσωπικός ; Από όσο δοκίμασα, είναι προσωπικός, και μία αγορά μόνο (κατόπιν εορτης, που δοκίμασα να πάρω κ άλλα πράγματα) 3 ώρες πριν, fullthrottl3 είπε Εγω παντως μια προσφορα που ειχα απτο fifa 22 για 30% συγκρινα τιμες με σκρουτζ και παλι βγαινουν πιο ακριβα απτο official store. Αυτό που πήρα, παντού πωλείται 60 ευρώ, και εγώ το πήρα 39. Το κακό είναι, ότι έρχεται με DHL, δλδ ΕΛΤΑ, δλδ φέξε μου και γλύστρισα...
andreas1gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, UncleKim είπε Το κακό είναι, ότι έρχεται με DHL, δλδ ΕΛΤΑ, δλδ φέξε μου και γλύστρισα... Κάνεις λάθος. Αν στην πόλη σου έχεις κατάστημα DHL, τότε από εκεί θα παραλάβεις. Αν δεν έχεις, τότε θα παραλάβεις με ACS.
UncleKim Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 11 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Κάνεις λάθος. Αν στην πόλη σου έχεις κατάστημα DHL, τότε από εκεί θα παραλάβεις. Αν δεν έχεις, τότε θα παραλάβεις με ACS. Οκ, καλό αυτό. Γιατί το tracking είδα ότι γίνεται μέσω του site των ΕΛΤΑ. Αθήνα είμαι
andreas1gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, UncleKim είπε Οκ, καλό αυτό. Γιατί το tracking είδα ότι γίνεται μέσω του site των ΕΛΤΑ. Αθήνα είμαι Εγώ πάντως 3 χρόνια τώρα που έχω κάνει πολλές αγορές, πάντα παραλάμβανα στην Λάρισα με DHL. Η επιστροφή προϊόντων πάντα με ΕΛΤΑ.
coyote2 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Γενικά η έκπτωση από vodafone ειναι χειρότερη από το 20% extra στο outlet (γιατί το 20% είναι επιπλέον)
stathisgs800 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Πάντως τα ultraboost βγαίνουν στα 94…. Το 2019 που είχα παραγγείλει έβγαινα στα 65…. Καλό παπούτσι χρυσό αλλά τα αξιολογώ εκεί στο 80αρι!
SantoPtol Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, stathisgs800 είπε Πάντως τα ultraboost βγαίνουν στα 94…. Το 2019 που είχα παραγγείλει έβγαινα στα 65…. Καλό παπούτσι χρυσό αλλά τα αξιολογώ εκεί στο 80αρι! 75 έβγαιναν τα πιο φθηνά μοντέλα, είχα πάρει και εγώ ένα ζευγάρι τότε αλλά και πάλι σε σχέση με τα 95 έχει διαφορά
ktikti Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, UncleKim είπε Από όσο δοκίμασα, είναι προσωπικός, και μία αγορά μόνο (κατόπιν εορτης, που δοκίμασα να πάρω κ άλλα πράγματα) Αυτό που πήρα, παντού πωλείται 60 ευρώ, και εγώ το πήρα 39. Το κακό είναι, ότι έρχεται με DHL, δλδ ΕΛΤΑ, δλδ φέξε μου και γλύστρισα... εγω DHL παντα αποστολες απο Adidas κανω παραλαβη απο Γενικη Ταχυδρομικη ομως σε αλλη πολη εχω παραλαβει και απο speedex.παντα στην ωρα τους.
UncleKim Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Μακάρι ρε παιδιά. Προς το παρόν το tracking γίνεται μέσω του elta.gr
Everest Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Ισχύει ακόμα ότι παραγγέλνουμε 2 παραπλήσια νούμερα, πάμε στο κατάστημα, δοκιμάζουμε και κρατάμε αυτό που μας κάνει και το άλλο επιστρέφεται;
Themos3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 27 λεπτά πριν, Everest είπε Ισχύει ακόμα ότι παραγγέλνουμε 2 παραπλήσια νούμερα, πάμε στο κατάστημα, δοκιμάζουμε και κρατάμε αυτό που μας κάνει και το άλλο επιστρέφεται; Επιστροφές για online αγορές δε νομίζω να γίνονται σε φυσικό κατάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις