Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 άν μας ενοχλεί ξένος αριθμός πρέπει να απευθυνθούμε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος στην Ελλάδα ή στη χώρα απο την οποία στέλνει ?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Με ποιον τρόπο σε ενοχλεί? ότι έχει φωτογραφίες άν δέν στείλω και άλλες θα τα Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε Να υποθέσω: ναι σωστά πάλι άρχησε να στέλνει απο άλλο αριθμό πείτε μου τι να κάνω ?
Τέρης Α. Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Εμείς τους αφήνουμε να χτυπιούνται. Αν κάνουν κάτι παραπάνω...
Nabuko Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, mary123_3 είπε ότι έχει φωτογραφίες Έχει? Μόλις τώρα, mary123_3 είπε άν δέν στείλω και άλλες Έστειλες καμία? 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Γιατί δεν τον μπλοκάρεις;Πάλι. Εγω θα του απάνταγα ότι εχω προωθήσει τα σμς του στην δίωξη . Βλέπει ότι το σκέφτεστε οπότε επιμένει.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Έχει? Έστειλες καμία? όχι εννοείται !!!
Nabuko Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, mary123_3 είπε όχι εννοείται !!! http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=8194
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί δεν τον μπλοκάρεις;Πάλι. Εγω θα του απάνταγα ότι εχω προωθήσει τα σμς του στην δίωξη . Βλέπει ότι το σκέφτεστε οπότε επιμένει. το είχα μπλοκάρει ξανα έστειλε άπο άλλο αριθμό και το ξαναμπλόκαρα κατευθείαν
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 έκανα καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλίματος έστειλα ότι στοιχεία έχω μου είπανε ότι πρέπει να πάει στην αστυνομία η παθούσα και να κάνει υποβολή έγκλισης ξέρετε τη σημαίνει αυτό ? Στις 24/10/2021 στις 11:13 ΜΜ, Τέρης Α. είπε Εμείς τους αφήνουμε να χτυπιούνται. Αν κάνουν κάτι παραπάνω... έκανα καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλίματος έστειλα ότι στοιχεία έχω μου είπανε ότι πρέπει να πάει στην αστυνομία η παθούσα και να κάνει υποβολή έγκλισης ξέρετε τη σημαίνει αυτό ?
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, mary123_3 είπε έκανα καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλίματος έστειλα ότι στοιχεία έχω μου είπανε ότι πρέπει να πάει στην αστυνομία η παθούσα και να κάνει υποβολή έγκλισης ξέρετε τη σημαίνει αυτό ? έκανα καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλίματος έστειλα ότι στοιχεία έχω μου είπανε ότι πρέπει να πάει στην αστυνομία η παθούσα και να κάνει υποβολή έγκλισης ξέρετε τη σημαίνει αυτό ? https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/pk/arthro-117-poinikos-kodikas-mi-ypovoli-egklisis-i-dilosi
Nabuko Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 20 λεπτά πριν, mary123_3 είπε μου είπανε ότι πρέπει να πάει στην αστυνομία η παθούσα και να κάνει υποβολή έγκλησης ξέρετε τη σημαίνει αυτό ? Να κάνει μήνυση εννοούν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα